Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni jedna drugarica rekla da je 2 meseca jela samo jogurt i kornfleks :eek:
E 2 MESECA SAMO TO JESTI!!!

meni se i ovo smucilo...a ja jos jedem raznovrsno gledam da jedem i povrce i sta ja znam...
sutra cu ribu ...

....e,, ne znam, mislim da ne bi mogla i da je to preterano, onako baaaass....
....ok je to samo je sve na isti kalup sto bi se reklo...menjaj, ne mora da bude
grilovano, moze i dinstano na malo ulja, neka druga mesa a ne samo pilece slobodno,
nece te to ugojiti....kad je u malim kolicinama....
....jogurti su super za utoljavanje gladi uvece...

....a riba je super....i preporucuje se bar 2x nedeljno....

Samantha vec ti rekoh 4kg nedeljno je idealno skidanje, sa manje mogucnosti da ti se vrati :aha: tako da uci se u strpljenju :zplez:
Kao sto ti je affro vec rekla, unesi malo raznovrsniju hranu, da ti ne dosadi i to je to :aha:
Ja sam isto jedna od onih koje mogu da dugooo jedu jednu namirnicu :prstic: ako je bas volim... :D
Inace 500g manje od juce :ok: to je 1.9kg od petka :think: daj sutra jos tih 100g da zaokruzim :lol:

Samantha vec ti rekoh 4kg nedeljno je idealno skidanje, sa manje mogucnosti da ti se vrati :aha: tako da uci se u strpljenju :zplez:
Kao sto ti je affro vec rekla, unesi malo raznovrsniju hranu, da ti ne dosadi i to je to :aha:
Ja sam isto jedna od onih koje mogu da dugooo jedu jednu namirnicu :prstic: ako je bas volim... :D
Inace 500g manje od juce :ok: to je 1.9kg od petka :think: daj sutra jos tih 100g da zaokruzim :lol:

Jesi li sigurna da nisi pogresila? :lol:
To bi bilo 16 kg mesecno

Jao a meni miris ima bas suprotan efekat....tek tada imam potrebu da jedem.

Mnoge domacice kazu da se zasite od mirisa kad spremaju, pa ne mogu da jedu...a kod mene je suprotno.....sto vise njuskam, vise mi se jede.

I najmanje sam gladna kad nema hrane oko mene.

haha zato sam ja izbegavo raditi u ugostiteljstvu..iako se sve vremenom smuci opet se nadje nesto za grickanje

Ja opet stojim :confused:, bas je smor, vec sam se umorila :(. Juce sam bila na kontroli i dogovor je da isteramo jos mesec i po dana a mene vise nekako mrzi, dojadilo mi a nemam jos puno...

Od cega si se umorila, dijete?
Eh to je normalno :aha:
Ovo je sad bitan period koji treba da izguras... to je bas period u kojima sam ja odustajala i ugojila se jos puno vise nego sto sam smrsala :sad2:
Tako da samo napred, ne daj se pls, evo mi smo tu za tebe :zag:

grr, konačno sam obukla farmerke i shvatila da ni jedne opet ne mogu onako lagodno i lagano da zakopčam i smorila sam se : (
još uvek se nisam bacila na dijetu, jedem smanjeno čini mi se(mada nisam baš sigurna u to), ali jedem sve i svšta i kad god i kao što sam već rekla, dala sam sebi rok do 1. novembra, ali se nadam da ću se naterati da ranije počnem

A meni su se farmerke prosirile.

Sa spoljne strane butina mogu da zahvatim punu saku materijala a nekad je sve to pucalo na meni. Savovi su se usecali.
Oko struka je situacija jos bolja (ja prvo tu mrsavim) i u obimu grudi :(

A kilaza se kao pomerila za kilo jutros...sto i dalje ama bas nista ne znaci.
Nista mi nije jasno, al ajde.
Zumbam i dalje redovno.

Jedino stvarno poboljsanje koje primecujem je da sam mnogo elasticnija (meni je to i prirodno sad se samo poboljsalo) i jaca.
Posebno misici na nogama...Stepenica se vise ne bojim, kolena manje skripe i pucaju, kazu mi da sam postala brza ko metak...nije da sam bila spora ranije al sada retko ko od kolega moze da me stigne kad resim da pozurim :lol:

Bravo Cru :D :klap: :D
Iako ti ne zelis da priznas, verovatno iz straha da umisljas :lol:, definitivno ima pomaka :aha:
Ja sam juce u pozitivnom smislu iznenadila supruga... isla sam bosa po kuci i on mi kaze da je hladno, bla bla truc, jelte pazi na mene i kaze "Necu pricam sa tobom dok ne obuces kucne papuce!" :lol:
Inace mrziiiiiiiim papuce :lol: elem ja ih obukla, on sedi za kompom i ne gleda me, tapkam ja u mestu, da bih cuo da sam ih obukla, on i dalje nista...
Pridjem ja tako lepo blizu njega i dignem nogu na njegovo rame dok je sedeo :lol: a on :eek: i meni bilo smesno kako sam lako digla nogu i da sam uopste to i uspela bas tako bez pomuke i bola da uradim :lol: ali eto... :zper: :prstic:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back