Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mani se glupih dijeta,,,jedi ovo ,jedi ono... samo gledaj da izbacis nezdravu hranu,,a sama znas odlicno,kao i svi mi,sta je zdrava hrana...a to nije samo povrce i voda... dakle sve jedi ..gledaj da unosis dovoljno vitamina i proteina u organizam...,,,,, i sto se tice tih vezbica.,,, neka prica ko sta hoce...najbolja vezba je trcanje... nema lepseg osecaja kad pobedjujes samog sebe u ocekivanju..samim tim da radis nesto korisno i zdravo - kao sto je trcanje..osecas se zdravije ...lepse...zgodnije ..samouverenije.. tesko je samo prvi put dok se nakanis da odes..ali vec posle toga...neces moci da stanes... samo nemoj da preterujes prvi dan...da ne bi dobila jaku upalu... :)) ja sam se trcanjem dovela u red...i osecaj je predivan... :D ako se odlucis za ovaj korak..javi mi..cisto da znam... pa ako ti zatreba neki savet u vezi toga..pisi ....:)))

dan 1 je prosao bez deserta
danas je br2

Super :)

Meni jučerašnji dan prošao bez hleba. Doručak musli, ručak pileće belo na grilu, pomešano sa svežom zelenom salatom,
šargarepom, lukom, paradajzom, i začinjeno sa malo balzamika i grožđanog ulja.
A posle teretane sam pojela samo tanjir supe, meni nije problem da uveče malo jedem, organizam mi više ne traži puno.
Dovoljni su mi supa, ili salata, ili tako nešto.

E, a danas sam ušla u pantalone koje sam kupila letos u Italiji, i koje sam tada jeeeedva navlačila (al sam ih morala imati :) ), na zakopčavanje nisam mogla ni da pomislim... A evo ih sad, uredno obučene i zakopčane, mogu i da sednem u njima:
12102011582.jpg

Svim uspešnim dijetalkam čestitam, na danu bez slatkiša, izbegavanju hleba, ulasku u pantalone... itd...

Iva, onaj recept za hleb je baš interesantan. Nisam znala da se pomeša samo integralno brašno s vodom i da će to da naraste za 3 dana. Jel stvarno hoće?

Meni je uveče teško da odolim izazovima. Negde sam pročitala da 80% hrane koja se uzima u toku dana, treba uzeti u prvoj polovini dana. A ja radim baš kontra. Mislim, ne radim ja to namerno, niti za inat (kome?) nego prosto mi se tako namesti. Ne znam kako da rešim taj problem.

Bi, i ja sam tako ranije... puno mi je pomoglo odkako radim, i uredno doručkujem u 9, ručam oko 13:30,
nekako uveče nisam ni gladna.
Čak sam primetila da sam manje gladna radnim danima, kad imam i trening odmah posle posla do 19h,
nego vikendom... valjda zato što jedem iz dosade i ljubavi prema hrani, a ne iz potrebe.
Ovako imam gomilu obaveza, ne razmišljam o hrani, i deluje :)

hahaha, i ja jedem iz ljubavi prema hrani. Baš mi se svidja kako si to rekla.
Ništa, nikakva obaveza, trening, kasni dolazak kući ne može da učini da ja zaboravim na hranu. Samo jaka volja, ali ne znam kako da je ojačam. A gledam se ovih dana u ogledalu, baš grozno izgledam kad nisam obučena. Sve nekako visi i trese se. Nisam letos tako izgledala. Treba tu i manje hrane i više rada, vežbe.
Danas idem na težu varijantu joge. Baš me zanima kako ću se snaći i šta i koliko ću moći da uradim.

Zato smo svi drugačiji :) Ja vikendom kad nemam posla mogu da pojedem tonu hrane.
A čim se nešto dešava, zaboravim na jelo :)
E, ja hoću da ubacim jogu od sledećeg meseca, da idem posle teretane.
Najviše zbog kičme i istezanja.
Onu početnu varijantu naravno, nikad nisam išla.
Reci mi šta ti treba od opreme, jer radiš bos, u čarapama, onim baletankama, kako?

Zato smo svi drugačiji :) Ja vikendom kad nemam posla mogu da pojedem tonu hrane.
A čim se nešto dešava, zaboravim na jelo :)
E, ja hoću da ubacim jogu od sledećeg meseca, da idem posle teretane.
Najviše zbog kičme i istezanja.
Onu početnu varijantu naravno, nikad nisam išla.
Reci mi šta ti treba od opreme, jer radiš bos, u čarapama, onim baletankama, kako?

Radimo bose, ako nam je hladnije u čarapama. Najbolje su helanke, može trenerka (važno da nigde ništa ne steže) i neka majica. Može neka na bretele i preko na kratke ili duge rukave, pa to skidamo i oblačimo po potrebi. Dosta se vežbi radi na podu. Mi tamo imamo prostirke, a ponesemo peškir za preko te prostirke, može i mali samo glavu da staviš. Mislim da je to sve.

Hehe da da sakrila sam je :lol: sta cu kad znam da poziram :mrgreen: :lol:
Postavicu sliku sa obe noge evo jos sutra :aha:
ma ja i da hocu ne bih znala da sakrijem celu nogu, znaci izgleda ko da je nema uopste
pu pu
daleko bilo
nego, to mi je bila prva reakcija
manjak kilograma se vidi i to je za pohvalu... bar ja vidim zato sto sam videla onu sliku pre sto si kacila na slikama... samo nastavi tako

ma ja i da hocu ne bih znala da sakrijem celu nogu, znaci izgleda ko da je nema uopste
pu pu
daleko bilo
nego, to mi je bila prva reakcija
manjak kilograma se vidi i to je za pohvalu... bar ja vidim zato sto sam videla onu sliku pre sto si kacila na slikama... samo nastavi tako

Eeee da vidis ti koje ja sve poze mogu da uradim :zper: htedoh reci... kolko sam razgibana :lol:
I hvala, videcemo kako ce da izgleda kad stignem do 120kg onda kacim novu sliku :mrgreen:

zasto bi pljeskavica u 15h bila manje stetna od grilovane ribe prelivene maslinovim uljem u 21h, ako si ti aktivna do sitnih jutarnjuh sati? kako to moze da steti jetri?

Kažu da se jetra ne obnavlja noću i da zbog toga ne treba jesti uveče,ja stvarno nemam pojma da li tu ima istine:dontunderstand:,pošto nemam baš dodirnih tačaka sa medicinom,samo prenosim što čuh od nekog dr.:bye:

Radimo bose, ako nam je hladnije u čarapama. Najbolje su helanke, može trenerka (važno da nigde ništa ne steže) i neka majica. Može neka na bretele i preko na kratke ili duge rukave, pa to skidamo i oblačimo po potrebi. Dosta se vežbi radi na podu. Mi tamo imamo prostirke, a ponesemo peškir za preko te prostirke, može i mali samo glavu da staviš. Mislim da je to sve.
E super, to sam i predpostavila :)
Sledećeg meseca uplaćujem, samo da mi prodje neka zdravstvena zavrzlama koju moram da skidam laserom sledeće nedelje :roll:

Kažu da se jetra ne obnavlja noću i da zbog toga ne treba jesti uveče,ja stvarno nemam pojma da li tu ima istine:dontunderstand:,pošto nemam baš dodirnih tačaka sa medicinom,samo prenosim što čuh od nekog dr.:bye:
Јетра је један од најобновљивијих органа.
Могу да ти отфикаре пола јетре, па ће се обновити.
Без бриге.

Eh sto mene to nervira :dash:
Izgleda da mi je tetka crvenka danas dosla, sto je sa jedne strane dobro (jer idem na odmor za 11 dana i do tad ce prestati i moci cu da uzivam :klap:), a sa druge strane, pa sto nije u subotu dosla, sutra se merim :lol:

i ja se merim svakog jutra :rumenko:
iako to nista ne znaci,ali moram to je droga :malav:
shushu zgodnic si,ili si dobro ispala na fotki ,ali nema tu jos mnogo posla za tebe
ja sam izdrzala dva dana bez deserta,i ima da se javljam ovde stalno bice mi podstrek
kad se skinem sa slatkog videcu da li gubim ili ne,pa cu onda na neku dijetu tj smanjivanje kolicine eventualno
eto tako sam smislila
da li mislite da nedeljom ipak mogu da dozvolim sebi,da se ne isfrustriram,ili je bolje preseci sasvim? :think:
ne bih volela kad izadjem da delujem ko leceni alkosi znate ono a neeee to nikako ne smem :roll: mislim volim ja da budem zgodna i u formi ali ne volim da zivim ko isposnik :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back