Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ćao dijetalke!kako ste?jel vredno radite na sebi?
ja se osećam izuzetno dobro..sada mi već uopšte ne pada teško ova intolerantna ishrana,skroz sam navikla...a nabavila sam i još jednu spravicu za kućno vežbanje,imam AB tronic koji već godinama koristim,i koji je odličan,a sada sam kupila i Cardio Twister koji se ispostavio fenomenalan za zatezanje,i dnevno pola sata provedenih na njemu,i stalno trčkaranje po parkićima i dvorištu za vragom donosi odlične rezultate...jedino mi je teško kada vidim svo to voće koje ne smem da jedem,ali okrenem glavu i idem dalje...

juce sam jela pasulj,spremio mi mm,uz zelenu salatu,mozda sam za veceru jela malo vise hleba ali bila sam bas gladna
jutros ananas,danas je bio sladji,verovatno jos zri pa zato
a za rucak kupicu nesto u pekari,ili u restoran na pizzu :think: mada mi se ne ide u restoran
a za veceru ostalo mi jos malo tore od proslog uh dana,mada vise nije sveza ko jutarnja rosa ali inace bih je bacila a prosto mi je muka koje kolicine hrane bacamo,jedina sam u ovoj kuci koja gleda kad sta istice,mm bas briga
i tako
juce sam se jedva pomerala od upale,jos sam radila na tu upalu novu seriju vezbi uvece pakao
sad cu opet da vezbam jer sutra sigurno necu moci radim od 7h
e da imam jednu novost,riknula mi vaga :sad2: prvo sam mislila da su otisle baterije,ali jutros sam ih zamenila,i nista
bez nje sam totalno izgubljena
ako mm ne popravi moracu da kupim novu

Zaboravljam da se upisujem ovde.

Juce sam pojela 2 banane i sendvic u toku prepodneva, rucak - pivo (:lol:) vecera tanjir pasulja parce hleba sa suncokretom i 2 lucane paprike.

DAnas sam za dorucak ponela paradajz, krastava,c papriku, malo sira,i parce hleba, a za kasnije ne znam.

'Ajd i ja da se upišem...
Juče za doručak dve banane,
za ručak kod kuće oko 17.00 jednu posnu sarmu i jednu manju papriku punjenu pasuljem i parče crnog hleba.
Za večeru dva parčeta crnog hleba s mrgarinom i mali paradajz.
Mislim da nije mnogo... a?

...dobro jutro, evo i mene da se upišem...

...pijem nes, pa posle musli i mleko, već je postalo standardno i mogu vam
reći da se sasvim dobro osećam kad to pojedem ujutro...inače nije neka
količina, već pola onako one obične čijije za puding ili tako nešto...

...sad ću da stavim ručak, biće neke tikvice i plavi patlidžan i mleveno meso,
slično kao musaka, al' bez jaja i mleka....biće laganija varijanta..uz to
crni hleb i to bi bilo to za danas...:think:

odvezbala,izmasirala se,sad tus pa na travail
ceci meni to ne izgleda mnogo al nekako mi fali malo vitamina da osvezi,posna sarma je samo kupus i pirinac?postis ili je tako ispalo?
e juce kolega cim je na dzamiji otkucalo vreme otvorio paket krofni punjenih cokoladom i posle nudi mene,reko ne ne povrcni dan
i on uzme polomi je na pola i pritisne a ona cokolada pocne da izlazi i mirise i kaze uuuuzmiiii bre vidi kako su dobre
ja reko brezi bre
i dolazi druga koleginica koja je na dukanu
kaze njoj ajde ti jednu krofnu ona kaze necu bre
kaze kakve ste pih
:lol:

ee, tako i meni sinoc sestra, muz i dete, ajde bre uzmi parce pice, ajde neku kuglu sladoleda sa nama, ionako nista ne jedes.
necu, kasno je, nisam gladna (a pojela bih i one pice i njih sve zajedno:mrgreen:)

Poslednja izmena:
ja kao nisam na dijeti, inace, kad jesam, znaju da me ne diraju i znaju da necu da pokleknem.
sinoc jesam poklekla-jedno parce pice i dva, tri liza:mrgreen:
danas se samokaznjavam, musaka od pohovanih tikvica za rucak i nista posle toga, eventualno breskva ili lubenica veceras

....ja još nisam odvežbala svoju prvu turu vežbi za danas...ali samo da prijavim
sve manje me bole mišići...što bi po meni trebalo da znači da treba povećati
broj vežbanja....ili se samo lakše podnose od kad sam ih podelila u 3 ture...:eek:

odvezbala,izmasirala se,sad tus pa na travail
ceci meni to ne izgleda mnogo al nekako mi fali malo vitamina da osvezi,posna sarma je samo kupus i pirinac?postis ili je tako ispalo?
e juce kolega cim je na dzamiji otkucalo vreme otvorio paket krofni punjenih cokoladom i posle nudi mene,reko ne ne povrcni dan
i on uzme polomi je na pola i pritisne a ona cokolada pocne da izlazi i mirise i kaze uuuuzmiiii bre vidi kako su dobre
ja reko brezi bre
i dolazi druga koleginica koja je na dukanu
kaze njoj ajde ti jednu krofnu ona kaze necu bre
kaze kakve ste pih
:lol:

ee, tako i meni sinoc sestra, muz i dete, ajde bre uzmi parce pice, ajde neku kuglu sladoleda sa nama, ionako nista ne jedes.
necu, kasno je, nisam gladna (a pojela bih i one pice i njih sve zajedno:mrgreen:)

Ih, kakve su to kolege i rodbina, uopšte vas ne podržavaju. Zato smo mi tu....
lepo vi sve to pomalo jedete, po malo vežbate... taman kako treba
Mici, ćao, gde si ti, nije te bilo.
Ja jutros pojela opet 100 g lubenice, sad stavila vodu za kafu, al vidim da sam baš-baš gladna pa sam pojela pola onog što sam ponela za ručak. A to je, ajd, da ga lepo nazovem "rižoto s patlidžanom".. Napravila sam ga sinoć od onoga što se našlo u kući. Skuvala integralni pirinač, a ovamo izdinstala sitno seckan patlidžan, pola paprike, jedan veći paradajz i malo luka i čen belog luka. Posle sve to pomešala, a valja da se doda i rendanog kačkavalja ili tako nekog sira. Ja sam to preskočila.
I tako vam kažem sad sam pojela pola toga, pa ne znam jel mi to doručak ili ručak u 11h :D
Trebalo je da napravim veću pauzu izmedju obroka i kafe, obično to rasporedim, ali ajd sad kad sam i gladna i pije mi se kafa... nešto mi je mutno u glavi
Evo sad komentarišem sa koleginicama da se sve tako osećamo, malo šućmurasto a razne prognoze se ne slažu hoće li kiša ili neće... ali u nekim godinama nam više i ne treba prognoza meteorologa, sve osećamo u glavi i kostima...

Ih, kakve su to kolege i rodbina, uopšte vas ne podržavaju. Zato smo mi tu....
lepo vi sve to pomalo jedete, po malo vežbate... taman kako treba
Mici, ćao, gde si ti, nije te bilo.
Ja jutros pojela opet 100 g lubenice, sad stavila vodu za kafu, al vidim da sam baš-baš gladna pa sam pojela pola onog što sam ponela za ručak. A to je, ajd, da ga lepo nazovem "rižoto s patlidžanom".. Napravila sam ga sinoć od onoga što se našlo u kući. Skuvala integralni pirinač, a ovamo izdinstala sitno seckan patlidžan, pola paprike, jedan veći paradajz i malo luka i čen belog luka. Posle sve to pomešala, a valja da se doda i rendanog kačkavalja ili tako nekog sira. Ja sam to preskočila.
I tako vam kažem sad sam pojela pola toga, pa ne znam jel mi to doručak ili ručak u 11h :D
Trebalo je da napravim veću pauzu izmedju obroka i kafe, obično to rasporedim, ali ajd sad kad sam i gladna i pije mi se kafa... nešto mi je mutno u glavi
Evo sad komentarišem sa koleginicama da se sve tako osećamo, malo šućmurasto a razne prognoze se ne slažu hoće li kiša ili neće... ali u nekim godinama nam više i ne treba prognoza meteorologa, sve osećamo u glavi i kostima...

ja upravo rekoh da me podrzavaju kad sam na dijeti i niko me ne nutka jer znaju da cu da odolim iskusenjima:p

e da imam jednu novost,riknula mi vaga :sad2: prvo sam mislila da su otisle baterije,ali jutros sam ih zamenila,i nista
bez nje sam totalno izgubljena
ako mm ne popravi moracu da kupim novu
Nedavno sam kupila onu fancy dijagnosticku vagu pa ti preporucujem ako ti je stara vec riknula. Ne isplati se popravljati, jer je taman zgodna prilika da se ponovis sa novom spravom ;)
A daaaa toliko ljude povezem sa avatarom da se sve pitam sta ce ove ribetine na podrsci za dijetu :per:

drage dijetalke i gosti
svečano vas obaveštavam
da sam nakon
42 dana
2 nove godine
2 slave
1 božića i
1 rođendana
dostigla svoj prvi cilj
=D
zahvaljujem se na nesebičnoj podršci
poprilično sam sigurna da ne bih uspela bez vas
:heart:

nisam još uvek na krajnjem cilju
i nisam sigurna koji je to cilj
da kažemo -9
odnosno, još -4
znam da će sad malo teže da ide, kažu da je poslednjih 5 uvek najteže
ali ne žurim =)

zato, što bi reko dragan nikolić u istoimenom filmu,
idemo dalje

:klap: Svaka čast!

ima nekih lepih novosti:
prvo, otišao još jedan, znači ukupno -9 :super:
drugo, meni se više uopšte ne jedu takve neke "teške" stvari-tipa prženo, začinjeno, sa mlekom, jajima, pavlakom, ne jedu mi se ni slatkiši, ni peciva...
moglča bih da živim na breskvama i lubenicama i nekom mom ručkiću od barenog povrća i mesa
i pijem samo vodu, nemogu sokove, slatko mi
i nesicu, ali bez šećera, i pola-voda-pola mleko ;)
samo još da krenem da vežbam, da se zategnem

ima nekih lepih novosti:
prvo, otišao još jedan, znači ukupno -9 :super:
drugo, meni se više uopšte ne jedu takve neke "teške" stvari-tipa prženo, začinjeno, sa mlekom, jajima, pavlakom, ne jedu mi se ni slatkiši, ni peciva...
moglča bih da živim na breskvama i lubenicama i nekom mom ručkiću od barenog povrća i mesa
i pijem samo vodu, nemogu sokove, slatko mi
i nesicu, ali bez šećera, i pola-voda-pola mleko ;)
samo još da krenem da vežbam, da se zategnem

Svaka čast, Boki, sjajna si.... sad ćeš ti na plivanje kad klinci krenu u školu...pa ćeš i da se zategneš. A ostala si nam dužna sliku u novoj suknji u kojoj si izazivala divljenje :zper:

Ja ne jedem puno i to što ti kažeš, mnogo mi više prija voće i povrće i nemam želju za nečim jačim, ali ... definitivno previše sedim. Danas sam na poslu bukvalno utrnula. Moram da uvedem opet da pijem mnogo vode, onda mi to bude razlog da ustanem, odem u WC i sipam novu vodu. A kad doručkujem lubenicu, nemam za čim da pijem vodu. Moj rižoto sa patlidžanom sam jela u 11h i 15 h i malopre. S tim što sam sad skuvala i supu iz kesice, nešto mi se prijela.

....bravo Boko ti si stvarno postigla zavidan uspeh....:super::heart:

....e ja sam danas sve nešto prekršila od onog što sam planirala...
....ručak skuvala nisam, zvala me drugarica da dođem u grad,pa
sam sve samo vratila u frižider i odjurila....znači smao doručak
onaj musli s mlekom...i jednu turu vežbica....
...u gradu popila kafu i ceđenu narandžu bez šečera.....
...malo šetala...pa na putu do kuće svratila u Maxi kupila neke
voćkice...i dok sam čekala bus, osetim da mi se malo zanosi u
glavi pao šećer od gladi.....eeeee..tu je kao za inat neki kiosk s'
pecivima...prodavačica iznosi vruće mekike koje se ne sećam
kad sam jela....nisam odolela priznajem:rumenko:
...tako da više ništa jesti neću, odradiću još one dve preostale
ture vežbi...pa valjda sagorim tu jednu mekiku, koju da naglasim
nisam ni pojela celu, smučila mi se negde pred kraj...:mrgreen:

Pa neka, Afro, i ti samo čovek. Moraš nekad da poklekneš pred ljudskim slabostima. Izuzetak koji potvrdjuje pravilo. (Nikad mi ova izreka nije bila jasna, ali zgodno se upotrebljava u nekim prilikama).

Pa neka, Afro, i ti samo čovek. Moraš nekad da poklekneš pred ljudskim slabostima. Izuzetak koji potvrdjuje pravilo. (Nikad mi ova izreka nije bila jasna, ali zgodno se upotrebljava u nekim prilikama).

...e, sad mi je lakše...:lol:
...inače ne mesim ništa baš zato što ne bi imala kontrolu, i ne pamtim kad
sam pojela bilo kakvo pecivo, pa se malo tešim da to i nije tako strašno,
kako je meni to u prvi mah izgledalo...
...a vežbate li ikako:eek:
...ja se prosto sebi čudim, da ni jednu turu do sad nisam preskočila, samo
da nastavi da me drži volja istim intenzitetom...

Ja se trudim da uradim po nekoliko serija od 15-20 komada trbušnjaka u 2-3 navrata tokom dana. Ujutru je to više istezanje, a kasnije malo oznajavanja. Više mi sve to kod mene liči na zavaravanje i stvaranje iluzije da vežbam, ali valjda ne može da bude gore nego da ne radim baš ništa. Neće da škodi? Jel da?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back