Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Au, devojke, al ste vi bile kreativne dok sam ja spremala večeru. :klap:
Vežbate, planirate otvaranje restorančića i fitnes klubova.... svaka čast. Vidim da ću ja definitivno morati da počnem da vežbam, kako god, bilo kod kuće, uz CD ili po sećanju ili negde. Ne smem da se izdvajam iz opšte atmosfere.
Spremila sam za večeru pohovane plave patlidžane (u minimumu ulja) i pomfrit da učinim deci. A ispao mi je, bože sačuvaj - izgoreo, a nije se ispekao kako treba, ali se zato ohladio dok smo seli da jedemo. Uz to grčka salata, ona je bila dobra. I pre svega toga supa od šargarepe. Nju je ćerka pohvalila, što je pravo čudo.
Ostalo je patlidžana za sutra. Od njih ću da napravim sendvič da ponesem na posao. Bolje to nego nešto suhomesnato.

...e, Bi hvala ti što me podseti, sutra ću da kupim plavi patlidžan za mene
2 komada dosta, i jedan ću da punim...ono 2 polovine...a drugi za drugi
dan da ispohujem..i eto mi lep ručak dva dana.....odlično....:D

...ja sam večerala one paprike od juče...najmanju moguću i pola parčeta
hleba....
...e da danas sam za užinu jele malo grožđa, baš je slatko pa ni ne može
mnogo da se pojede....ima i za sutra...

ja sam odvezbala,izmasirala se na onoj masini istusirala i namackala
nekako preziveh i ovaj vocni dan
sutra cu da pravim ribu onako u foliji,samo ne znam koju salatu oz to,uvek uz ribu pravim krompir ali ne moze krompir na proteinski dan zar ne?
ima li neko ideju?
mrs bi ja obozavam sendvice od patlidzana i kisele pavlake
al kaloricno brrr ne smem ni da mislim :lol:

ja sam odvezbala,izmasirala se na onoj masini istusirala i namackala
nekako preziveh i ovaj vocni dan
sutra cu da pravim ribu onako u foliji,samo ne znam koju salatu oz to,uvek uz ribu pravim krompir ali ne moze krompir na proteinski dan zar ne?
ima li neko ideju?
mrs bi ja obozavam sendvice od patlidzana i kisele pavlake
al kaloricno brrr ne smem ni da mislim :lol:

Mmm...ribu obozavam na razne nacine, pogotovo zapecenu u rerni, taj "folija-fazon", unutra ruzmarina, snitu limuna,i malo maslinovog ulja, a evo ti neke prijedloge za salatu:

-Blitva (kratko obarena) sa bijelim lukom
-Kupuc i krastavac (na nasitnije kupus, i izrendati krastavac)
-Zelena salata
-Mrkva, kisela jabuka, celer (sve izrendati)-po zelji i malo bijelog luka
-Cvekla
-Zelene paprike, crvene paprike, paradajiz
...Eto ;)

ja sam sve teza i teza
vagam se i ne vjerujem sta vidim
a ne zapazam na garderobi da se gojim.... cak i dalje imam osjecaj da mi se struk istanjio

gledam svoje slike sa festa... ja sam skroz ok u gornjem dijelu tijela... otkada su mi se grudi smanjile izgledam pa i vitko, mozda jos malo nadlaktice da se stanje... ali dole... ne znam sta izgleda gore, da li listovi ili butine ili dupe... sve je predimezionisano
tacno osjecam da bi mi masaze prijale
i trening da se zategnem
za prvo nemam pare, a za drugo elana... hebala me moja lijena ******

Mmm...ribu obozavam na razne nacine, pogotovo zapecenu u rerni, taj "folija-fazon", unutra ruzmarina, snitu limuna,i malo maslinovog ulja, a evo ti neke prijedloge za salatu:

-Blitva (kratko obarena) sa bijelim lukom
-Kupuc i krastavac (na nasitnije kupus, i izrendati krastavac)
-Zelena salata
-Mrkva, kisela jabuka, celer (sve izrendati)-po zelji i malo bijelog luka
-Cvekla
-Zelene paprike, crvene paprike, paradajiz
...Eto ;)

svaka cast na idejama i hvala
isla sam da kupim zelenu salatu,bice to
jutros sam jela kajsije,za rucak pravim ribu,kuvacu supu evo svecano obecavam :lol: i zelenu salatu
mislila sam da cu posle vocnog dana do rucka da padam u nesvest ali ne,osecam se ok
necu jos da pricam o rezultatima s vage,rano je

....evo i mene da se prijavim...

...jutros nesicu, pa 40 trbušnjaka, pa onda na dva tanka parčeta hleba,
paštetu od tunjevine...jurcala po gradu i lekarima....uglavnom sam to
morala sagoreti koliko sam pešačila...

...još danas za ručak one paprike....nisam našla lep patlidžan za tako
da ću verovtno sutra na pijac....za užinu imam grožđe...

...čeka me popodne još 45 trbušnjaka i 40 čučnjeva...a ako me ne bude
ništa bolelo možda pojačam...mada me sad već sve zateže, a kažu da nije
dobro kad tako sve boli....:think:

....evo i mene da se prijavim...

...jutros nesicu, pa 40 trbušnjaka, pa onda na dva tanka parčeta hleba,
paštetu od tunjevine...jurcala po gradu i lekarima....uglavnom sam to
morala sagoreti koliko sam pešačila...

...još danas za ručak one paprike....nisam našla lep patlidžan za tako
da ću verovtno sutra na pijac....za užinu imam grožđe...

...čeka me popodne još 45 trbušnjaka i 40 čučnjeva...a ako me ne bude
ništa bolelo možda pojačam...mada me sad već sve zateže, a kažu da nije
dobro kad tako sve boli....:think:

:eek: al sam ja zarđala, mislim da ne bi ni 20 mogla ovako mlitava da odvežbam...:worth:

e, tako sam ja jela ribu i za ručak i veceru 12 od 15 dana na moru (slatkise uvece nikako, posle rucka eventualno probam zalogaj kolača od mm), igrala odbojku na plaži, plivala, itd. i na kraju jedva obukla farmerk, mislila sam da će dugme da se otkači i pogodi nekog u oko.
sa mojim metabolzimom stvarno nešto nije u redu, ja da smršam nema šanse, a kg se lepe izuzetno lako, čim 2 puta lepo ručam:roll:

ma kako draga kad ti od onda ne vracas kilograme?secam se kako smo se podrzavale na un,i na kraju desilo se ono i posle si ostala vitka do danas,kako sad ovo?

od onda imam oko 2, 3 kg više, ne vidi se mnogo, ali JA vidim i užasno se nerviram što ne mogu da skinem, plus što i vežban redovno. polako, ali sigurno kg se vraćaju, a nemam nacin da ih se resim. probala sam proletos un dijetu, nakon 2 nedelje ni grama nisam skinula, a nisam varala. užasno me to frustrira.
nije to veliki višak, 3 kg, ali ne mogu da ga skinem:(

sto ne probas dukana,ja to ne mogu jos uvek nisam spremna ali moja koleginica je skinula kilograme koje ne uspeva vec dve godine da skine(jos su to oni najkriticniji,sa 54 da spusti na 51 a visoka je 173)
dr dukan izguglaj ako nisi cula,slican princip un ali malo teze

jao, a na moru smo se družili sa jednim bračnim parom koji je bio na medenom mesecu i oni su ono, baš hedonistički uživali. ona je visa od mene oko 5cm i lepo izgleda, nema nekog preteranog viška, ništa što se vežbanjem ne bi moglo zategnuti.
a ne da jedeee:eek:
skoro svaku veče su njih dvoje išli na kasnu večeru oko 23h (mi smo im pravili društvo, mm i sin su isto jeli picu, ja NISTA, sao tonik ili kisela voda) i jeli ili picu, ili spagete i dezert. ejjjj, ja bih se vrtila sa 10kg viška da sam 10 noći jela picu u 23h!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back