Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrpala sam ja skoro 400 g lubenice. Ne sme očigledno ni lubenice da se jede neograničeno. Pa i u onoj dijeti iz Blic žene je bilo 2x dnevno po 100 grama.
Moram sad da osmislim način ishrane za naredni period. Sutra počinjem da radim i to pre podne. A radila sam više od godinu dana, možda čak i dve, posle podne, pa sad potpuno menjam ritam.
Ne znam još ni do koliko sati ću ostajati. Moram da se vratim na Bokine postove, :worth: ona je lepo pisala šta nosi na posao i očigledno je uspešna.
Bravo, Boko, i pomagaj. A isto sećam da se na odmoru opustila kao i ja.

...Bi, nije to, to što ti misliš...

...malo si zasela, pa malo voda...čim kreneš da radiš, to će se vratiti, ja bi pre
mislila da mi se malo nataložila voda ili nešto slično...:heart:.

...inače, ja trenutno pijem nesicu...posle ću musli sa mlekom, pola činije male
kao juče...
....pre toga sam odradila 40 trbušnjaka, i osećam da me malo boli to što bi trebalo
da su mišići ali se ne vide ni u tragovima...:mrgreen:
....posle ću 40 čučnjeva....pa večeras opet tako....

...za ručak one paprike od juče....eee, ja sam oduševljena kako su dobre, mislim
da ću ih mnogo češće praviti nego one sa mesom....

Hvala, Afro, na rečima utehe :zag:
Jela sam ja i čokoladice i kekse, nije to samo voda, ali biće drugačije kad ne budem ceo dan kod kuće.
A ti postaješ super žena - 40 trbušnjaka....
Ja sam uradila 8 juče... :rumenko: Nije mnogo, ali više nego ništa. Danas ću 9 :hahaha:

Hvala, Afro, na rečima utehe :zag:
Jela sam ja i čokoladice i kekse, nije to samo voda, ali biće drugačije kad ne budem ceo dan kod kuće.
A ti postaješ super žena - 40 trbušnjaka....
Ja sam uradila 8 juče... :rumenko: Nije mnogo, ali više nego ništa. Danas ću 9 :hahaha:

...heheh...mučim se sestroslatka....:lol:

...kod 20-og počnem da uKćem, ali ne odustajem do 40-og..a onda moram
malo da pričekam, pa da ustanem...i baš me boli sve...sa čučnjevima još
gora priča...kod iste brojke počnem da se zanosim i samo što ne padnem,
izguram nekako do kraja..a onda mi do kupatila..ko do Terazija put dugačak:mrgreen:

Bi, nisu to pravih 2 kg....to će brzo da se smakne kad kreneš na posao
ja nosim na posao tri obroka: doručak, užinu i ručak, od toga je jedno voće, jedno integralna kiflaili parče hleba sa nećim(kao iz te dijete sa lubenicama:šunka, sir..) i nešto kuvano ili sir +paradajz ili paprika
tako nisam gladna kad dođem kući i ne prejedam se

a moraću i ja da počnem trbušnjake...

malo sam se jutros razgibavala u šetnji sa Galom-znaš ono iz škole, vežbe oblikovanja
to mi baš treba ujutru, sva sam zarđala od sedenja na poslu
e sad bi trebalo negde popodne udenuti i te trbušnjake, samo da im smislim mesto i dnevni raspored....
a hoću od septembra, kad počne školska godina i deca prestanu da idu na bazen, da ponovo idem na plivanje, mojim leđima to strašno prija.

Bi, nisu to pravih 2 kg....to će brzo da se smakne kad kreneš na posao
ja nosim na posao tri obroka: doručak, užinu i ručak, od toga je jedno voće, jedno integralna kiflaili parče hleba sa nećim(kao iz te dijete sa lubenicama:šunka, sir..) i nešto kuvano ili sir +paradajz ili paprika
tako nisam gladna kad dođem kući i ne prejedam se

a moraću i ja da počnem trbušnjake...

Hvala što me tešiš za ta 2 kg... pa valjda nisu oni što se zacementiraju pa ih ne možeš pomeriti.
Videću kako ću se organizovati. Moraću i ja da nosim, bar 2 obroka. Možda ću moći da doručkujem kod kuće, bar neku voćku, pa onda mali sendvič, kao iz te dijete sa lubenicama, da ponesem za drugi doručak i nešto kuvano, tipa onog mog fitnes mixa sa integralnim pirinčem; ne mogu baš čorbu da nosim. To ću jesti kad dodjem kući.
Ma spremam ja ovih dana sve nešto zdravo, dijetalno, dinstano povrće, riba...
a onda uveče krenem da se zasladjujem čokoladom i keksom. Sad treba da mi bude glavni zadatak da to izbacim. To će biti pravo treniranje karaktera.

A deca sad već počela da kukaju za tatom i njegovim masnim mesom i krompirom. Namerno neću to da im pravim. Nek prave sami ako im se toliko jede. To je ionako najlakše, nabace 2-3 kašike masti u pleh, naseckaju krompira i odozgo meso, jedan dan svinjski vrat, drugi dan pile...

Najbolje kad nešto nemaš u kući, onda nećeš dolaziti u iskušenje! Tako sam na moru. Imala neke kiflice i medenjake, koji su mi dosadili, pa sam uzimala samo po komad-dva, kad baš budem gladna. I išla sam rano na spavanje. To je isto lek, naročito za ovu moju boljku noćnog jedenja.
Ali to, neću moći ovde da ostvarim, zbog dodatnog posla, koji nemam kad da radim nego noću. :(
A o vežbanju ću morati poseban post da pišem, ionako su mi postovi predugački

smem ja da se ubacim oko vezbica:)
nadam se da ih radite u serijama, jer je tako pravilno
znachi 15kom nechega, pa odmor od 30ak sekundi pa ponavlajnje serije
pa se postepeno povecava broj ponavljanja u seriji, a i broj serija
moj trener u teretani(zensko) je uvek govorila da idesh do granice kad mishic poche da peche
pa kad mislish da ne mozesh vishe, e onda izvuchesh josh jedan

smem ja da se ubacim oko vezbica:)
nadam se da ih radite u serijama, jer je tako pravilno
znachi 15kom nechega, pa odmor od 30ak sekundi pa ponavlajnje serije
pa se postepeno povecava broj ponavljanja u seriji, a i broj serija
moj trener u teretani(zensko) je uvek govorila da idesh do granice kad mishic poche da peche
pa kad mislish da ne mozesh vishe, e onda izvuchesh josh jedan

Ma nema meni ničeg dok ne odem na kolektivno mučenje, hm,hm, hoću reći vežbanje. Već dva godine se nakanjujem, sve se nešto vadim na to moje popodnevno radno vreme....
Nisam karakter za vežbanje kod kuće, a ne mogu ni vežbi da se setim.
A imam solidan CD sa pilates vežbama i baš su tako kako ti kažeš u serijama za grupe mišića.
Ali, treba prilagoditi prostor, pomeriti sto, ubaciti CD.... ma idi trista poslova. Sve to mene mrzi.
To ovako usput, ako mogu nekoliko trbušnjaka .... ali znam da to nema isti efekat.
Radili smo to i na akvabiku, sednemo na ivicu bazena, ispružimo noge, pa gore-dole. Ja uradim 3 i počne da peče.....
To je isto lepo, ima na nekim bazenima po Beogradu, pa u kombinaciji sa plivanjem. Ali mora da mi bude usput. Ne mogu ja iz Zemuna da idem na Banjicu ili 25. maj. Eto, uvek nešto smeta

ja isto pored sve volje dok ne odem na mesto koje je predvidjeno za vezbanje-nishta:evil:
kuci mozda me drzi 3-5 dana, posle batalim
e sad, ako se trazi izgovor..to ce se uvek moze naci kao shto i sama kazesh..
raspitaj se malo po kraju svom, teretana sad ih ima na svakom koraku
pod teretanom ne mislim ono tipovi koji dizu tegove :D
imash i samo zenskih teretana, studija za vezbanje, ima ihahaj tih grupnih programa, razne vrste rekreacije, uglavnom se moze kombinivati pa ne bude dosadno
samo treba volje i bez izgovora
ja jedva chekam da se, daj boze:worth:, vrnem za ns pa da se vratim na redovno vezbanje

....ima toga ovde kod mene, ne nešto baš pred kućom, ali ima, samo što je
meni to iskreno sve skupo trenutno, kako znam da moram da se dovedem u
red, nekako mi i nije teško...eee..sad da ja imam normalan komšiluk k'o što
nemam, ja bi išla par puta gore dole stepenicama...i to bi bilo super, al' pošto
znam da bi to bilo čudo broj 1..onda ću se zadržati iza svojih vrata....:lol:

joj, aj sam tako lepo radila vežbe, dve godine, kod kuće, svaki ali apsolutno svaki dan, po sat vremena
po 1000 trbušnjaka i vežbe za guzu i butine i izgledala boli glava
ali sada toliko nemam motivaciju da je to strašno : ((
počnem, tri dana i kraj
a znam da bi to imalo efekta više nego bilo koja dijeta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back