Zdravo narode, nešto su nam loši momenti.... svi nešto greše, pa i ja. Sinoć sam "poravnavala" sendvič, a jutros sam ga potpuno poravnala.... a voćni dan danas

Uhvatila me neka glad i neka želja da baš jedem onako nešto čvrsto, da zagrizem pa osetim pod zubima. Osim kad je proteinski dan, pa jedem neko konkretno meso, a ne jedem ni tog dana uvek meso, nekad je riba, nekad sir; ovih ostalih dana mi sve više liči na neke kašice.... Medjutim posle tog sendviča sam nastavila sa voćem, kao da ništa nije bilo. Sad dinstam šargarepu i tikvice, može i to da prodje, malo ću da začinim maslinovim uljem i peršunom, pa mogu kao varivo, ili kao salatu kad se ohladi.
E, a da vam ispričam za to poravnavanje. To sam ja počela sa eurokremom. Obično kupimo neko "ekonomično" pakovanje (kantica od najmanje 1kg) pa deca to iskopaju, sve naprave onake kratere. Onda ja lepo uzmem kašičicu, pa sve to poravnam, naravno tako što ono što štrči pojedem ...... Tako da se odmah vidi da sam ja intervenisala i onda me zezaju: Evo mama poravnavala