Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
drage moje ja jedva mogla 2 zalogaja da stavim u usta danas...nesicu popila ujutru,i nalivam se sa limunadom i vodom svo vreme...a i nervozna sam zbog D-day...moram da krenem,vidimo seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

...sretno Mici....:heart:

...ostalim devojkama čestitke na -kg, bez obzira koliko ih je....

...ja danas pojela neki štapić sa šunkom...i popila balans jogurt
...posle sam za užinu popila još jedan jer mi je bilo muka od vode....

...ručak isti kao i juče...a šta ću sutra baš ne znam...

Ljudi evo da se javim ja, lično nemam apsolutno uopšte problema sa kilažom a jedem kao mećava, i pošto genetski imam strašno ubrzan metabolizam, ceo život sam bila više mršava nego vitka...ali otkako sam krenula u srednju školu (a sad sam 4. godina) počela sam da izostajem sa treninga i da nabacujem salčiće...Ni sad nisam debela ali bih želela da skinem ove masne naslage... Hranim se malo manje nego uobičajeno, ne unosim toliko ugljenih hidrata kao ranije (a ranije sam dnevno jela i do 300gr čokolade), mada i dalje ne mogu da se odreknem slatkiša. Već pola meseca 2 puta dnevno popijem čašu vode sa 2 kašičice jabukovog sirćeta, i VOILA, smršala sam, već se primećuje, vagu nikad nisam imala tako da ne znam koliko je to kg, ali znam da svi primećuju... je l ste probale vi jabukovo sirće u ovu svrhu? I zeleni čaj itd.??

jesmo, mila moja, naročito mi dame u najboljim godinama:mrgreen:
ja sam probala svaki mogući savet i sve je to tako lepo i brzo funkcionisalo dok sam bila mlada, sad je organizam već usporeniji i svaki kg koji se smakne je veeeliki uspeh, zato se toliko i radujemo i podržavamo

savet? nauči da jedeštako da se ne gojiš, izbaci slatkiše ( e ko ti kaže)dok možeš i nauči sebe na neku svakodnevnu fizičku aktivnost, pola sata nekih osnovnih vežbica koje ćeš sama sebi zadati kao obavezne.

Ima i ona pesma: "Sve je lako kad si mlad...."
Nije baš o dijeti, ali nema veze... setila sam se. :whistling:
Ma nije ni nama teško, tu smo zajedno, pa nam lakše kad vidimo da i druge žene muče istu muku :zag:
Meni nije težak voćni dan, ali mi zapalo sve neko loše voće. Jutros kajsije zelene, za ručak trešnje nikakve, bljutave (ja kupila na pijaci, mm nije našao neko napušteno stablo pa ga usvojio kao bokin :heart:)... sad na poslu opet iste one kajsije... ali preživeću pa kad sutra navalim na neko meso ....:rostilj:

dobro jutro!kako ste dijetalke moje?
evo meni sve prošlo super super super super super super super juče...mislim da će u dolazeće vreme puno da se priča svuda o predstavi...

a ja se šlogirala kada sam obukla haljinu za premijeru koju sam kupila pre nedelju dana,tada mi je bio baš taman,a juče kada sam obukla već landara na meni,i baš mi nije stajala kako sam zamislila jer bi trebalo da je zategnuto...znači još sam nešto smršala,a moguće da je samo voda izašla u toku predstave..

a sutra putujem na 4 dana u Mađarsku na festival,i moram sve unapred da spremim i nosim sa sobom hranu...to mi je u planu za danas,i da spakujem kofer..

Lepe sike Mici :super: Cestitam na uspesnoj premijeri :D

@tema

Proteinski dan danas...nisam ponela voce na posao, ali sam se najela dudinja direktno sa drveta.

Za rucak cu batak i salatu od paradajza i krastavaca.

Za veceru opet piletina

P.S. Kilogrami i dalje stoje u mestu :neutral: ...ako nista drugo, bar se ne gojim

Lepo mici ali vise sam mislila da tebe vidimo izbliza :heart:

za sada ima samo grupnih...nemam ja fotografije posebno,možda tek u septembru,kada se opet sretnemo sa fotografom da nam izradi...

e a sada tema...danas sam popila ujutro gorku so,pošto putujem pa moram danas...a sada se pripremam da spremim nesicu...

verovatno ću neku piletinu i možda đuveč za ručak,a popodne da nasučem rukave i krenem da spremam sve što treba da nosim sa sobom od hrane na ova 4 dana..

Mici, čestitam na uspešnoj premijeri, vredno ste se spremali, nije moglo da bude drugačije nego uspešno.:klap: Srećno i uspešno i u Madjarskoj!:heart:
Kruela, samo hrabro, meni jedan kg ide gore dole, sve vruće-hladno. Taman se jedan dan obradujem, a sledeći se onda razočaram.
Pojela sam neke trešnje, a sad moram već da krenem pa neću stići ništa da spremim da ponesem. Moraću da se snadjem u gradu, stalno mi se jede riba, pa ću nešto da nadjem. Možda kupim onu konzervu rio mare insalatisime... skupa je ko djavo, al je lepa. A kad pogledam šta tu ima, malo tunjevine, 2-3 zrna crvenog pasulja, nekoliko zrna kukuruza, malo luka.... ma neću, bolje da kupim gotovu spremljenu pravu ribu. Jednom sam gledala gotova jela u Maxiju, išla mi voda na usta. Znam ja da je najbolje kad se spremi kod kuće, pa lepo sedneš i jedeš, ali kad ne može uvek.

Drage moje,

ja sam naravno nula karakter i dva dana sam se pokvarila vecerom
Zato je jutros 63 i malo jace (to ja sebe tesim da nije 64)
Covece, kako mi izgeldaju nedostizno tih 61
A treba da smrsam samo 2kg:rtfm:
Ovo se ja ljutim na sebe, cisto da znate:lol:

Sinoc sam pojela leskovacku pljeskavicu
i sada imam mnogo gadne probleme sa stomakom... naduo se i boli me, a pri tome se osjecam bas teskom i tromom
i neku noc sam pojela pileci batak

citavog dana jedem umjereno, navece izadjem malo da prosetam i pojedem tako nesto
ja shvatim sta jedem tek pri poslednjem zalogaju... do tada mi taj batak izgleda kao odlicna stvar

da li sam ja pisala juce da jedem kao vrabac? e, pa, slagala sam
eto zasto pil ne moze da sidje na pedeset i nesto... pa kako da smrsam kada veceram leskovacku

bas se ljutim na sebe

I ja vecerala sladoled sa prelivom i sendvic sa kulenom. :mad:

jebemliga.
mjerila sam se i sve je po cm manje u odnosu na prije mjesec dana[a nisam vise aktivno na dijeti,dakle stagniram], samo listovi 2 cm manje. :D

pa zbunila me pil jer je pre imala neke vesele avatare, tako?
a kad ste sve menjale po danima ti nisi..valjda...e nemam pojma...
nego ja da kazem ja danas na poslu jedem musaku ali ne klasichnu nego...
krompir, pilece meso(belo, karabatak) pa iseckano na sitno i rendane tikvice...i posle se zalije jaje+mleko da se zapeche...
bila sam skeptichna shto se svega tiche, ali mama navalila i bogami bash ej njam:jede:

..dobro veče drage moje dijetalke...

...danas pojela neki ingralni štapić i popila pola litra balans jogurta, ali iz
dva puta....nisam stigla da ručam, omelo me ovo nevreme, sad sam večerala
dve tanke kriške crnog hleba, i prašku šunku sa neki dijet namazom...

...sve stoji već petnaest dana ako ne i duže...teško će ovo mrdnuti..a šta
mi je činiti ne znam...:mrgreen:

meni su danas svi na poslu zavideli na mom ručku: dve kiške mladog sira, jedan paradajz, jedna sveža paprika i parče hleba...kud ćeš lepše na onu vrućinčinu
a za doručak naravno trešnje...
maločas sam večerala ostatke: kinsekog pilećeg belog-nepuna kašika i neki omlet sa pršutom, sinovljevo majstorstvo

Ja sam danas opet jela kao stoka ali OD SUTRA (haha) se definitivno moram dovesti u red... Sad sam pojela cela jednu lubenicu od 4kg...(znam da nisam normalna)... I jutros 150gr plazme, 500ml mleka, ručala skušu i špagete,sir...veselo. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back