Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:brus:
Ma nije engleski muka, učim ga ceo život.
Jeste da sada radimo poslovni engleski koji je malo teži zbog mnoštva
nepoznatih reči, ali nešto se ne cimam.
Prevruće mi za cimanje :mrgreen:

Joj koliko me mrzi da pakujem stvari, spakovala sam svoj kofer za more,
spakovala sam svoje cipele (u onu veliku kesu za đubre, nema gde da stanu)
I sad treba da pakujem sudove, escajg, knjige, i sve to što ostavljam kod mojih.
:dash:

Ipak ću sačekati dečka pa nek on malo radi :mrgreen:

edit: kada budem držala prvi govor zbog neke mnogo bitne nagrade (nisam još smislila koje),
glasiće odprilike:
"Zahvaljujem se mami, tati, dečku i forumašicama na nesebičnoj podršci tokom ovih nekoliko
godina borbe sa ocenama, dijetama i vetrenjačama..."
:lol:

Poslednja izmena:
e pa kul, sad mi je lakše i verujem da sam na dobrom putu : )
nisam gladna, gladna sam bila pre večer i pre ručka, nalivam se vodom i trešnje izvlače stvar, samo su preskupe : )
a da, nadjoh na netu da je kilo trešanja 570 kalorja

zaboravila sam (nevaljalica jedna) da pohvalim mici koja je inače moj idol u organizovanju sopstvenog života i da joj kažem "slomi nogu" pred premijeru....

baš si :heart:...:rumenko::rumenko::rumenko: ovo je za to što si rekla sam tvoj idol u organizovanju:cmok2:...a ovo :zag: za slomi nogu....hvala,sutra je D-day...a danas jela samo malo ribe i paprike i paradajza,i bilo je sasvim dovoljno,a nalivala sam se sa 2,5l vode i limunade...

Au, Mici, dodje i taj dan, a bilo je taaako daleko... oćete imati i koju reprizu ili samo premijera u ovoj sezoni? :super:

Boki, jela sam sladoled za večeru, mada onda ispada da sam imala jedan obrok viška. Ručala makarone sa malo paradajz čorbe, popodne premostila picom, a onda još u ponoć sladoled... i preskočila sam čokoladu...
Ali zato sutra, tj. već danas voćni dan, pa ima sve to da dodje na svoje. I vaga mi je prijateljski nastrojena. :)
Lepo sam se pripremila: jabuke, kajsije, trešnje.... ima i nektarina, ali to ćerka jede, ja nisam neki ljubitelj, ja sam staromodna, više volim klasične "dlakave" ;) breskve

dobro jutro!
boko bravo za skinute kilograme:super:
Mrs.Bi jeste došao je taj dan,imali otvorenu glavnu probu,pretpremijeru i danas premijeru,pa festival u Mađarskoj i za ovu sezonu završili,do avgusta ništa...:zper:

a što se izgleda tiče,juče su me mnogi pohvalili kako dobro izgledam i kako mi se baš lepo naziru mišići,aham:whistling:

Bravo Boko!
Mici, slomi nogu :)
Ja ustala pre dva sata, malo ponavljam pred ispit, pa idem na doručak.
Danas me čeka naporan dan, ispit, iseljavanje, pa odlazak kod mojih u BG,
pa put do Višegrada kod dečkovih...
Verovatno ćemo ostati dan duže u Višegradu da se odmorimo.

dobro jutro!
boko bravo za skinute kilograme:super:
Mrs.Bi jeste došao je taj dan,imali otvorenu glavnu probu,pretpremijeru i danas premijeru,pa festival u Mađarskoj i za ovu sezonu završili,do avgusta ništa...:zper:

a što se izgleda tiče,juče su me mnogi pohvalili kako dobro izgledam i kako mi se baš lepo naziru mišići,aham:whistling:
Srecno na premijeri:heart: Ne sumnjam da si sada sva vitka i zategnuta kad si imala dve probe dnevno :worth:

Boka vec -6, ohoho, bravo Boko!

Ja nesto mrnjavim, ni na jednu ni na drugu stranu
a jedem kao vrabac
jutros kafa i dvije banane... tedoh musli, ali mi se jogurt pokvario

za rucak cu mlade krompirice i sve povrce koje nadjem... malo samo obarim i superiska... kao salaticu

samo da mi je sici na pedeset i nesto... ova sestica u broju kilograma me deprimira

Dobro jutro, tj. dan svima
čestitke za izgubljene kilograme, bilo da su da 2 ili 6, jednako su značajni. Onima kojima je danas dan D - posledni ispit, premijera.... znate i same... sad mi treba neki smajli što prosipa vodu za vama :zcepanje:
Ja sam opet dospela na pozitivnu nulu... nikako da mi se to ustali, stalno taj jedan gore-dole. Ali, idemo dalje.
Doručkovala kajsije, baš su bile loše, lepa boja, a one kisele kao da su zelene. A ja volim voće kad lepo sazri, pa je onako mekano pa sočno, radije da je počelo da truli nego da je zeleno :mrgreen:

a jedem kao vrabac

za rucak cu mlade krompirice i sve povrce koje nadjem... malo samo obarim i superiska... kao salaticu

samo da mi je sici na pedeset i nesto... ova sestica u broju kilograma me deprimira

Isti slučaj. a tu sam nadomak te petice. Ali nikako da se spusti. Približi se na 60,5, pa se vrati na 62 .... :besna:

a jedem kao vrabac

mnogo skroba devojke.
banane zameniti nekim laganijim vocem - breskve, tresnje, jagode, jabuke..
krompir - jaki uh..
ne mogu tako da se skinu kilogrami..
umesto krompira - tikvice,paprika, kelj, patlidzan..puna pijaca zelenisa..
i da vidis kako ce kg da krenu na dole.

Ljudi evo da se javim ja, lično nemam apsolutno uopšte problema sa kilažom a jedem kao mećava, i pošto genetski imam strašno ubrzan metabolizam, ceo život sam bila više mršava nego vitka...ali otkako sam krenula u srednju školu (a sad sam 4. godina) počela sam da izostajem sa treninga i da nabacujem salčiće...Ni sad nisam debela ali bih želela da skinem ove masne naslage... Hranim se malo manje nego uobičajeno, ne unosim toliko ugljenih hidrata kao ranije (a ranije sam dnevno jela i do 300gr čokolade), mada i dalje ne mogu da se odreknem slatkiša. Već pola meseca 2 puta dnevno popijem čašu vode sa 2 kašičice jabukovog sirćeta, i VOILA, smršala sam, već se primećuje, vagu nikad nisam imala tako da ne znam koliko je to kg, ali znam da svi primećuju... je l ste probale vi jabukovo sirće u ovu svrhu? I zeleni čaj itd.??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back