Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam gladna...uzasno...ali mislim da je to samo psiha...zato sto bih bas sad jela kad ne smem.

Probacu da uzmem recept sa Nepusackog kutka, pa da potrebu za zvakanjem posmatram kao malo cudoviste koji mi sapuce na uvo gresne stvari...pogotovo kad znam da jedemo kolicine koje su vise nego dovoljne da budemo siti.

Bravo za sve koji su uspeli da se oslobode kojeg kilograma. Ja sam jutros počela sa +2 što i piše, jer sam poslednje 2 nedelje uspela da vratim ta dva kg koja sam skinula u prethodnom periodu. Ali verujem da će ta dva otići lakše nego oni dalje.
Za sada se dobro držim. Ručala sam malo mesa i bećarac od juče. Pa popila supu kad sam došla na posao, pa sad pijem nesicu. Ma sve ja to tokom dana lepo izdržim, a onda uveče.... užas. Samo to jedenje uveče da prevazidjem i onda će sigurno biti rezultata. Možda mi u tom slučaju ne bi ni trebala neka dijeta.
E, pošto sam pomenula bećarac, da pitam kako to ide s povrćem. Salate, valjda mogu svaki dan, a to bareno povrće i variva? Jel i to može? Onako za skrobni dan sa krompirom ili pirinčem, a za UH dan sa nekim makaronima ili na pici?
Znam da može preliv od paradajza, ali ovo lisnato povrće, lagano, što nije kalorično - kupus, karfiol, paradajz, paprika, tikvice .....????

Bravo za sve koji su uspeli da se oslobode kojeg kilograma. Ja sam jutros počela sa +2 što i piše, jer sam poslednje 2 nedelje uspela da vratim ta dva kg koja sam skinula u prethodnom periodu. Ali verujem da će ta dva otići lakše nego oni dalje.
Za sada se dobro držim. Ručala sam malo mesa i bećarac od juče. Pa popila supu kad sam došla na posao, pa sad pijem nesicu. Ma sve ja to tokom dana lepo izdržim, a onda uveče.... užas. Samo to jedenje uveče da prevazidjem i onda će sigurno biti rezultata. Možda mi u tom slučaju ne bi ni trebala neka dijeta.
E, pošto sam pomenula bećarac, da pitam kako to ide s povrćem. Salate, valjda mogu svaki dan, a to bareno povrće i variva? Jel i to može? Onako za skrobni dan sa krompirom ili pirinčem, a za UH dan sa nekim makaronima ili na pici?
Znam da može preliv od paradajza, ali ovo lisnato povrće, lagano, što nije kalorično - kupus, karfiol, paradajz, paprika, tikvice .....????

Ne znam, tj. nisam sigurna. Ono sto moze kao salata ili nezacinjeno, jedem tako, sve ostalo trpam u skrobni dan. Znam da su pecurke neutralne.

Za proteinski dan treba da jedes bas meso ili jaja i salatu...eventualno malo pecuraka...u tome je poenta, a ne u povrcu sa malo mesa.

Mislim da moze. Plus za vocni dan moze i sveze (nekuvano) povrce. To u stvari nije vocni vec vitaminski dan. Ali ne treba valjda da se soli i zacinjava. Mene je to spasavalo za vocni dan bar na pocetku.
Pocela sam tu dijetu pa prestala (tj toliko sam puta krsila pravila da nije vise imalo smisla). Sad kao samo pazim sta jedem. Uzas koliko sam nedisciplinovana. Nego sreca u nesreci je da ne idem na more a verovatno ni na odmor celo leto, pa bar necu imati taj stres oko skidanja u kupaci :mrgreen:

vanzandt,bilo bi cinicno reci blago tebi,al mene muka hvala sto ja treba preko dva meseca da provedem u kupacem,a ne podnosim sunce,ni vrucine,a nekad sam bila prava zgodna macka.sad me stalno zaustavljaju zenice po petrovcu koje poznajem preko dvadest godina,pa kazu,jao jesi li se ti to malo popunila.a kilaza skoro ista,ali telo naravno da nije kao sa dvadeset,ni sa trideset...
nije da mi je to bas jako bitno,ali dobijes dva kila viska,pa jos dva,pa posle nema nazad

Dva meseca :eek: :eek: A ja kao u onom spotu, kuca - pos'o. Ima da se samoubijem.

A za te po Petrovcu, pa pusti sitne duse, samo pokazuju koliko su ti zavidele ranije. Zenska posla. Posle dva meseca plivanja ima da budes u top formi.

Pozdrav devojke, samo da se javim.
Ovih dana frka, trka.
Za 16 dana mi je gotov rok.
Za 16 dana završavam treću godinu fakulteta.
Za 16 dana idem na more i plivaću svaki dan.
I tako preko 2 meseca
Aaaa samo da prođe ovih 16 dana

naravno da nisu,a tako obicno i komentarisu one koje to nikad nisu ni bile nesto...boze sto sam odvratna...
a dva meseca na moru znaci dva meseca kuvanja,pranja,trazenja dece,vucenja kesa i toalet papira ,docekivanja i ispracanja rodbine i prijatelja koji su se setili bas u leto da se nismo davno videli,pa bi svratili na petnaest dana,a naravno crna gora je mala,pa i oni koji letuju udaljeni samo 50 km ce svratiti samo na kafu negde oko rucka ... a gde su svi oni kojima radim kao turis biro,ej,aj mi nadji sobu do mora da nema buke,da ima klimu,i svoje kupatilo,ako moze za 5 eura.pa ja dam kaparu,a oni ce u stvari u grcku,nasli jeftinije,ili dodju,al ne svidja im se smestaj...
jel ovo bilo za rupu?

...dobar dan...:D

...evo i mene samo da se upisem da nista danas nisam ispunila po
propisu...vanredna situacija, nalagala tako...

...Smikvice, znam kako ti je i znam kako se rodbina seca samo u
vreme letnje sezone....
...i bas mogu da ti pljunu pod prozor, te sto su konstatovale kako si
se malo ugojila...a one svaka sira nego duza predpostavljam, uh,
zlobnice....

...plivaj kad god mozes, a ko je gladan, reci frizider ne ujeda...:lol:

Ja nemam to opterećenje kupaćeg kostima. Ionako ako idem na more (što se verovatno neće ni dogoditi) idem gde me niko ne zna, pa me baš briga kako izgledam. A moji me vidjaju i kod kuće svaki dan pa znaju kako izgledam. Više me brine ono što Smokvicica kaže "dobijes dva kila viska,pa jos dva,pa posle nema nazad". I što su duže tu, to se teže skidaju. Onda uvek treba biti na oprezu i odmah skidati prva dva...
Meni je lepo prošao 1. proteinski dan. Sve po propisu. Pošto ništa nisam ponela da jedem na poslu otišla sam do Big bula i kupila 200 g pečenog mesa. Bilo bi dobro da sam imala i salatu, ali sad šta da se radi. Bilo mi je malo mnogo, i slano, ali zato sad pijem ogromne količine vode, a noćas ću onda da trčkaram u wc, pa i tu možda bude neke koristi ;)

pa naravno da ih treba odmah skidati.meni cesto kazu,sta ces ti na dijeti,ali za par dana eto ti par kila viska,a da ih posle skines,trebaju meseci.naravno da nije zdravo svaki cas se prejedati,pa na dijetu,ali kad neko nema volju da mu umerenost bude nesto sto se podrazumeva.ja volim da se prejedam,bas uzivam u tome i nemam onaj sigal,sad sam sita.samo imam signal,sad mi je muka:sad2:

.....ti si Smokvice onda sretnica, a nisi izgleda ni svesna toga...

.....ja kad bi jela do tog signala...muka mi je...mila bi k`o trokrilni orman...
.....srecom imam i ovaj drugi, sita sam, pa prekinem ne prejedam se iako
volim da jedem sve i svasta...i nisam probiljiva...i opet se mucim, a upravo
zato sto nisam reagovala na ta prva +2kg..nego sam se zanela da cu ja
to ocas posla, kad resim........aha..cvrc....:dash:

dobro jutro dijetalke drage!vidim prilično dobro vam prošao prvi proteinski dan,samo tako nastavite...i meni super ide,više mi ništa ne nedostaje...no valjda trešnje ipak,sada kada ih budem videla na pijaci onako lepe i sočne,ali sam tvrdoglava,i sigurno ni okusiti neću...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back