Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da, pun mesec, vidim da su tamo na Ničijoj zemlji nešto pominjali taj mesec.
Kako godine prolaze, sve teže podnosim vrućinu, a ne volim ni klimu, pa kad je nameste na 17... to mi još gore...

...to sa klimom ni ja ne podnosim, i veliki sam protivnik klima uredjaja...da me greje
moze..ali da me hladi nikako...jednom sam za malo platila glavom..i od tad radje
trpim da mi je malo vruce nego da opet prolazim iste muke....
....nisam ja to oko meseca znala nego Boka sinoc rece..a ja se sve vreme pitala
sta mi je sve sam naopako radila.....:eek:

Pozdrav drugarice dijetalke. Vidim i vama je problem ova nagla promena vremena. Ja po citav dan ko pijana kokoska. Kao u nekom bunilu i samo mi se trazi tecnost.
@soffy da si mi blize sad bi te :zag: da ti bude bolje. Sve je to zivot i samo budi hrabra i glavu gore. Ne kaze se dzaba ko zna zasto je to dobro :heart:

Uh, cure moje... bolje sam. :)
Ne skroz savrsheno, ali bolje.

Vecheras sam popila dva koktela i koka kolu.
kokteli su tequila sunrise i orgasmus :)

cocktail3.jpg

tequilasunrise.jpg

Dobar dan dijetalke!
Ja juče došla kod mojih u Beograd,
šetala sa momkom po Knezu i Kališu,
posle otišla na ćevape (oko 15h),
i dobro je što sam se tada najela jer su počeli zubi nenormalno da me bole
(juče mi stavljali novu žicu na fixnu pa je normalno da boli koji dan)

Posle tih ćevapa nisam ništa jela, nije mi bilo ni do čega.
Jutros sam zagrejala mleko,i ubacila malo keksa da omekša
pa sam kao to jela. Jedva.

I otišla sam sa mamom u kafić da popijem ceđenju narandžu,
čisto da unesem malo vitamina.

Za ručak ću neku čorbicu, ili tako nešto.
Gladna sam
I nervozna

Ne daj se, shu! :****
Izmeckaj bananu pa pojedi to ;)

Ja jutros pojela muslija 20 gr u pola sholje mlijeka
Pojela zelenu salatu.
Malorpije pojela 2 banane i jagode, a uz evroviziju ce pasti i kokice :)

Sinoc bilo super, popila 2 koktela predivna i plesala, pjevala... bash mi je bilo super.
Evo mene i cura.
Faca mi je malo kritichna, ne lichim na sebe, ali mi je super fotka. A tu je i "the" haljina :)
32051_391759258164_662503164_4198196_4006062_n.jpg

soffy, što ste slatke sve! Jel to 5-godišnjica male mature i haljina sa iste koju si pominjala? Lepo ti stoji... a i kokteli lepo zvuče i izgledaju. Sigurno nisu dijetalni. Ali to nije ni prilika u kojoj se treba uzdržavati od takvih zadovoljstava.
Ja dana pravila veliko spremanje - prala prozore, zavese, tepih.... pa sam normalno jela.
Kako mi slabo, tj. nikako ne ide ova moja intolerancija, niti ono da uzimam nekih pet manjih obroka, razmišljam se nešto da se pridužim dijetalkama koje od ponedeljka počinju UN dijetu. A ja i uz tu dijetu mogu da se pridržavam i intolerancije i manjih obroka. Samo odredjenog dana jedem odredjenu hranu, pet puta dnevno od onoga što mi je dozvoljeno. Kako zvuči jednostavno kad se ovako napiše.

evo me...
i ja mnogo brljavim ovih dana, jes da nisam baš sve povratila, al bzvz skroz...
idemo od ponedeljka, krajnje je vreme, eto ga prvi juni....
ovako..za vikend na pijac...to naročito važi za Cruellu koja ima suludo radno vreme kao i ja (od jutra do sutra). da se nakupuje voće za doručak (ja imam još neke zalihe jabuka koje treba potamaniti), snabdeti se zelenom salatom i krastavcem, paradajzom, šta već volite..
za dijetu je nekako najzahvalnija zelena salata, ima je dosta, nije skupa i kad je se napaseš, baš ti bude pun stomak
za ponedeljak nam treba meso, salata i supa
za utorak povrće, preporučujem one smrznute mešavine, lako se i brzo sprema, a baš su ukusne-to se lepo spremi u ponedeljak uveče i ponese na posao u plastičnoj posudi
u sredu je UH dan, moj omiljeni, a Cruellin najgori (špagete, prazan burek, žu-žu, pica i kolači za večeru + jedna štangla čokolade za kuvanje)u četvrtak voće, pa ispočetka...
ovo više pišem zbog affro, da zna šta je čeka
i puuuunooo vode ili biljnih čajeva i naravno nesice...
idemo?
idemo dalje :heart:

Kako je Boki ovo kratko i jasno napisala, zaista izgleda jednostavno i lako.
Ponedeljak, utorak, sreda, četvrtak i gotovo....:D, dobro, onda opet i opet i opet.....

ćao dijetalke moje!soffy preslatke ste sve,a meni se dopada i faca koju si napravila..svaka čast za haljinče sa mature...
ja u zoru stigla iz Rumunije,nosila sa sobom sve što smem da jedem i bilo je okej,nisam gladovala,mada mi je nedostajala supica,ali u restoranu nisam smela da je jedem,jer nisam imala poverenja kako je prave,pa da nema nešto unutra što ja ne smem..iskulirala sam i sad idem dalje...vidim spremate se za UN dijetu...go go girls!affro,boko,cruella držim vam fige...

Dobro jutro dame,

odoh na pijac da se snabdem zelenom salatom, belim pilećim mesom , voćkicama...
Bože sačuvaj šta sam sve juče pojela, a danas idem na krštenje i dečiji rođendan...
sutra je novi dan, ponedeljak
krećemo!!!

...lepa deca i sve im lepo stoji...bravo cure sve ste slatke...:super:

...za sutra imam salatu jes da nije zelena, ali paradaiz, krastavci, paprika,
mogu da prodju....umesto mesa cu sutra spremiti sampinjone inace ce mi
propasti...a bila bi steta bas ih volim....

...e sad sta jos smem, i sta da doruckujem, a sta da veceram, bas me
ovo zbunjuje ili sam ja inace u zadnje vreme sva zbunjena....:dash:

soffy, što ste slatke sve! Jel to 5-godišnjica male mature i haljina sa iste koju si pominjala? Lepo ti stoji... a i kokteli lepo zvuče i izgledaju. Sigurno nisu dijetalni. Ali to nije ni prilika u kojoj se treba uzdržavati od takvih zadovoljstava.
Ja dana pravila veliko spremanje - prala prozore, zavese, tepih.... pa sam normalno jela.
Kako mi slabo, tj. nikako ne ide ova moja intolerancija, niti ono da uzimam nekih pet manjih obroka, razmišljam se nešto da se pridužim dijetalkama koje od ponedeljka počinju UN dijetu. A ja i uz tu dijetu mogu da se pridržavam i intolerancije i manjih obroka. Samo odredjenog dana jedem odredjenu hranu, pet puta dnevno od onoga što mi je dozvoljeno. Kako zvuči jednostavno kad se ovako napiše.

Hvala puno :****
Ovo je drugaricin rodjendan [ova skroz lijevo], a haljina je od prije 5 godina,sa male mature. :)

Meni isto pada na pamet da se pridruzim dijetalkama...ali opet. Nije mi odgovarala 1. put...kontam nece ni sad.

Pozdrav dijetalke :)
Opet sam dorukočkovala keks i mleko, malo su me popustili zubi.
Mada još uvek ne mogu da žvaćem kako treba.
Sad otapam jagode u ustima :lol:
Sutra će već biti po starom. Naravno novi ponedeljak, nove pobede :p

Premorena sam, spremam tri ispita, pišem dva seminarska rada, dosije TV tima, neku prezentaciju...
Samo da prođe ovih 20ak dana i idem na more da šetam i plivam i uživam, i tako 2 i po meseca

Soffy, ne izvodi više sa dijetama,lepo ti ide, imaš dobar ritam, zdrao se hraniš i nije ti potrebna nikakva special dijeta. Sve pohvale za devojke, mladost, haljinu, liniju....
Affro,za doručak jedeš voće-jednu vrstu voća oko 200-250 gr. Za večeru jedeš isto što i za ručak samo pola porcije i bez supe. I imaš sve detaljno na dijete.com....a i pitaj šta god

Soffy, ne izvodi više sa dijetama,lepo ti ide, imaš dobar ritam, zdrao se hraniš i nije ti potrebna nikakva special dijeta. Sve pohvale za devojke, mladost, haljinu, liniju....
Affro,za doručak jedeš voće-jednu vrstu voća oko 200-250 gr. Za večeru jedeš isto što i za ručak samo pola porcije i bez supe. I imaš sve detaljno na dijete.com....a i pitaj šta god

..aha..pa sto onda da te gnjavim ako ima gde da se procita:heart:
..sad cu ja to da prostudiram dooobrooo....:lol:

Zdravisimo, devojke! :heart:

Ja sam juce gladovala, par dana prije toga sam malo pretjerala, pa sam zeljela da se procistim... i sve je islo dobro da veceri... oko 22h sam pocela da se tresem, i posto nista za jelo nisam imala u stanu, pojela sma pileci batak iz grila... nocas su me mucili snovi, budila sam se sve vrijeme, moguce da je zbog punog zeluca

sad cekam ruckic... piletina pecena so soli, kupus salata i razani hljeb... mozda umjesto hljeba budem jela pire krompir

...ja rucala, dinstane sampinjone...jos u njih uvacila malo sveze ljute papricice,
i krisku ipo crnog hleba.....

...e, a nikako da prijavim pocela sam da pijem mnogo vise vode, i jeste bolje
se osecam....

...neko je pricao da je dobro za nizak pritisak i dijetu, popiti 2 case vode odmah
ujutro na prazan stomak...jooooj..sto je to grozno, jedva sam uspela da popijam
pola case....i odustala naravno....;)

ja klopala
piletina je bila bolja nego ikada, taman dovoljno slana, masna samo od malo ostavljene kozice
i sad bih popula kafu
ali, citala sam da kafa nakon rucka ponisti sve uneseno gvozdje iz hrane, a ja nesto i nemam najbolju krvnu sliku, pa necu to da kvarim
za sat vremena mene ceka kafica, ojeeeea

onaj jacobs kapucino cu dovece... umjesto nekog slatkisa
kako je dobar, uffff

ja klopala
piletina je bila bolja nego ikada, taman dovoljno slana, masna samo od malo ostavljene kozice
i sad bih popula kafu
ali, citala sam da kafa nakon rucka ponisti sve uneseno gvozdje iz hrane, a ja nesto i nemam najbolju krvnu sliku, pa necu to da kvarim
za sat vremena mene ceka kafica, ojeeeea

onaj jacobs kapucino cu dovece... umjesto nekog slatkisa
kako je dobar, uffff

Nisam znala to za kafu i gvoždje, ali mi nikad nije prijala kafa odmah posle ručka. Uvek imam osećaj da me zabetonira i bude mi teško.
Ja, kao, od sutra počinjem, pa sam danas previše opuštena. Jedem bez ikakvog plana i programa...

Drage dam,e

evo mene opet kod vas
Od jjuce sam na dijeti
Pijem litar caja dnevno i smanjila sam klopu, odn. izbacila sam hleb i slatkise skroz
Od jutros sam pojela pomorandzu, porciju jagoda, paradajz i pola tanjira slatkog kupusa
I resila tako da se hranim
Vec je vaga jutros pokazala kg manje
Mnogo sam hepi zbog toga, a dobro se osecam!

Pohvalno! Samo tako nastavi...
Ja startujem od sutra. Ali zato danas ne prestajem da jedem.
Jel i vi to radite kao ja? Kad rešim da družim dijetu, pre toga jedem skoro do iznemoglosti. Kao da mi je poslednje. Pa u startu imam da skidam 2 kg više :dash:

Cao devojke.:D

Ceo dan sam u poslu...i juce i danas...jela sam svasta, bolje da ne nabrajam...

Od sutra krecemo...sto volim proteinski dan :whistling:

@ afro

Nije tema, ali kao sto sam i prepdostavljala, polomila sam dva noktica...resila da sama iznosim tepih napolje...i eto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back