Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste ...... sta ti je mladost.....:aha:

Ja sam vecerala pivo i to dosta...(imala sam goste), sada me boli glava i naduvena sam kao krofna. Osecam se kao da imam 5 kila vise.........:(

Inace, danas standardno, jabuka, krastavac i jogurt, dok ne dodjem kuci, a onda, videcemo...

...dobro jutro drage moje...;)

...prvo topla nes kafica od onog mleka 1.5%mm...
...izvadila jogurt, inače prešla sam na Imlek fit sa 0%mm...da se malo zagreje
frižider hladi kao lud....prosto da ne šokiram želudac...
...za ručak još ima vremena, pisala sam tamo, šta bi mogla, videću...

...inače juče sam sve naopako jela, ali nadam se da to "opuštanje" posle dugog
vremena, neće imate negativnih efekata...

Jeste ...... sta ti je mladost.....:aha:

Ja sam vecerala pivo i to dosta...(imala sam goste), sada me boli glava i naduvena sam kao krofna. Osecam se kao da imam 5 kila vise.........:(

Inace, danas standardno, jabuka, krastavac i jogurt, dok ne dodjem kuci, a onda, videcemo...

Ja večerala vino. Ali to je bilo najmanje zlo od svega što sam pojela, pomenuto na drugim temama. Nije za ovde :rtfm: Što je najgore i doručkovala sam isto (bez vina) :mrgreen: Odoh sad u skitnju. Bar malo da popravim stvar.

Dobar dan drage moje,

što se niko ne javlja ovog tmurnog vikenda kad je najbolje šo možete da učinite da se ušuškate sa knjigom i nešto gricnete?

Šalim se naravno, nisam baš toliko grickala, vodila sam računa da se ne preterujem, ali...
1. frka na poslu
2.sin završava školu i to je posebno stanje ludila
3. meni je 30 godina mature
4.umorna
5.besparica
neću opet da jedem zato što sam nervozna i nezadovoljna-to je doživljeno, osvešćeno i rešeno

bravo boko!što si karakter,jejeje...
ja sam i ovih dana bila vrlo odlučna u svojoj ishrani,i nisam dopustila sebi ništa što nije dozvoljeno...e sad u sredu će mi rođendan,pa sad smišljam koji bio kolač na pravim,i da umesim neke bio pogačice...sve prevrćem recepte da ostanem dosledna sebi i svojoj ishrani,i da ne zgrešim,aham...

Juce sam ceo dan jela nesto i citala knjigu:neutral:

Danas sam pojela jednu malu jabuku, nemam nista drugo, a muka mi je pri pomisli da izadjem po ovoj kisi da kupim nesto.

U kancelariji je ledeno, noge su mi mokre ...hladno mi je i gladna sam. ( kako to zvuci:eek:)

Danas cu biti dobra, obecavam!
Popila sam kafu, tu su i dvije male narandze koje cu da smazem, cim mi se javi zelja za hranom. nesto se jos nije zeludac probudio.

juce sam mnogo jela, i to sve slatko... eurokrem i keksic, posle plazmu
plazma je nas najbolji proizvod
ja mislim da ne postoji keks ravan njoj... nigdje

...dobro vece drage moje dijetalke...;)

..evo me malo opet sa vama....nisam preterivala, nisam se prezderavala,
najvise sam spavala, ovih groznih dana...pih, kao da je oktobar...:mrgreen:
..komp opet radi...sto je meni jako znacajno, vidim niste bas pisale da li
ste bile dobre, sem nekih, ali predpostavljam da ste se malo umorile od
svakodnevnog prijavljivanja sta ste i koliko jele..svejedno nema odustajanja,
idemo dalje...:lol:

Ja se nisam javljala jer me bilo sramota da nabrajam kolače i keksiće koje sam jela. Juče sam uspela da se obuzdam i odmah se bolje osećam i vaga je reagovala pa se kao pobednik opet pojavljujem na temi. Danas pravim jedno ozbiljno jelo, zove se kus-kus, ne znam zašto kad nema nikakve veze sa onim pravim kus-kusom. (Stavila sam link na kuvanju). Ali to neće biti strašno ako ne budem preterivala sa slatkišima. Pa, vidite kako sam ja tolerantna. Nisam čak sebi ni zabranila slatkiše, samo priželjkujem da ne preterujem.
Mislim da su mi juče i prekjuče pomogli čajevi da ne jedem previše. Hladno mi je i svakih sat-dva skuvam čaj i tako se nalivam toplom mirišljavom tekućinom, nisu to oni pravi čajevi, nego oni "voćni" napici (ako tu ima i trunke voće), od zove, jabuke sa cimetom, divlje trešnje... mislim da oni nisu škodljivi i u malo većim količinama. I tako kombinujem i menjam, onda malo trčkaram u wc i tako prodje vreme, a ja ne jedem :)

...ja sam skroz ne disciplinovana....:(
...jela sam danas samo dva puta....i nisam se prejedala..ali nista to nije
bilo bas narocito zdravo....sta cu kad nemam volje da idem do pijace
po ovakvom vremenu....:think:

Moj savet ti je da izbacis slatkise potpuno,dorucak vocni jogurt ili neko voce,rucak riba ili piletina i salatica,bez hleba.Vecere nema!!!Ja sam za tri nedelje skinula 5 kg.Srecno!!!!:super:

Ma hvala ti na savetu, ali za mene je on prilično neupotrebljiv. To je tako jednostavno da se napiše, ali ja ne mogu da izdržim ceo dan sa ta dva nazovi obroka. Ti verovatno imaš 18godina, pa lako skineš 5 kg.
Moja kategorija su Bokaruki i Affrodita, mi se razumemo, i znamo da je mršavljenje dug i bolan proces, sa mnogo prepreka i loših dana, ali podržavamo jedne druge, čak i kad moramo da uzmemo neki slatkiš ponekad....:heart: :super:

Ma hvala ti na savetu, ali za mene je on prilično neupotrebljiv. To je tako jednostavno da se napiše, ali ja ne mogu da izdržim ceo dan sa ta dva nazovi obroka. Ti verovatno imaš 18godina, pa lako skineš 5 kg.
Moja kategorija su Bokaruki i Affrodita, mi se razumemo, i znamo da je mršavljenje dug i bolan proces, sa mnogo prepreka i loših dana, ali podržavamo jedne druge, čak i kad moramo da uzmemo neki slatkiš ponekad....:heart: :super:

Dobro jutro drage moje drugarice :heart::zag::zag:

Dobro jutro bokaruki :heart:

Ja samo da se javim, ovih dana nisam uopste ispostovala normalan raspored...ili jedem puno, ili ne jedem maltene nista:neutral:

Danas moram dobro da jedem za dorucak...bicu ceo dan na nogama, a pitanje je da li cu stici da jedem kasnije.

A sva sam slogirana, cerka mi imala temperaturu celunoc, pa sam slabo spavala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back