Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
24 dana, ako racunamo i prekid za Uskrs;):lol:

Malo je, ali ipak ima efekta.

Ja ne mogu da izdrzim dan sa sirom. Pokusala sam , bude mi muka. Najbolja mi je riba, ali to mogu samo kad se padne za vikend.

Ne pisem vam puno zato sto se nisam bas na vrema ukljucila da bih sve pohvatala, ali da se pohvalim izgubila dva kg:D Malo citala ovde sta ko jede pa kombinovala i eto rezultata. Nisam bas karakter sto se dijete tice tako da sam sama pravila kombinacije na konto mog raspolozenja.

Dobar dan devojke!
Ja nisam spavala celu noć, u 4 sam krenula iz NSa, odmah išla u red ispred policije (drug i drugarica su me već upisali na spisak, jer su i oni čekali...)
Nakon par sati stajanja na kiši smo nas troje došli na red, a onda su rekli: "ne primamo više, dođite sutra."
:dash: :dash: :dash:
"Kako ne primate kad primate 55 ljudi, a mi smo na spisku 49, 50 i 51?" "Pa nekoliko ljudi je pod jednim brojem predalo više zahteva. Dođite večeras opet, pa čekajte celu noć"

Mrš mrš mrš.

Ali sam uspela da zakažem test intolerancije za danas, iako se čeka i po mesec dana. Ja im lepo rekla da ne živim u Beogradu ali da baš kod njih želim da radim, i odmah mi ponudili danas dva termina.
Još sam mogla da biram :lol:

Popila ceđenu narandžu, doručkovala krišku hleba sa malo onog džema bakina tajna, bez šećera.
I raspisala sam se.
I čestitam dijetalkama koje su napredovale, idemo dalje!

Ne daj se shushu. :D

Ako nista drugo, izgubices barem 2 kg u ratu sa administracijom i birokratijom:lol:

Ja rucala pljeskavicu sa kupus salatom, hleb sam zaboravila.
Supu cu za veceru, za to nisam mogla da se snadjem
Wiki_Pfeife.gif

Cruella, imaš u Maxiju da kupiš male kesice supe Quick, one se prave kao čaj-sipaš u šolju, preliješ vrućom vodom, sačekaš par minuta i popiješ.
eto, prosto!

Ma cula sam za to, al ja verovatno zalazim u neke lose snabdevene Maxije. Trazila......nema :confused:

Al ne odustajem od potrage :lol::lol::lol:

P.S. Sto mrrrzim ovu sindikalnu kisu...treba da idem kuci, a ko ce da izadje kad je napolju kijamet :dash:

Ej devojke, ja upravo došla kući, pokisla sam kao miš.
Vadili su mi krv za intoleranciju, rezultati za 7 dana... a do tada krkanje :mrgreen:
Šalim se, sad ću da izvadim tunjevinu i paradajz salatu.
Ili samo paradajz salatu, ne mogu da se odlučim.
Teške muke mene muče :lol:

Evo kiša se smilovala nad radnim narodom koji treba da se vrati kućama-na Vračaru više ne pada...
Uopšte mi nije jasno zašto su ponovo i to još veće gužve za pasoše i lične karte...
Shu srećno ti bilo, valjda završiš sutra, bar taj prvi korak da dobiješ broj
posle čekaš u tom terminu kad ti je broj-opet par sati, pa kad treba da podigneš dokumenta isto....
smršaćeš sigurno :))

Ma meni je najveći problem što moram da se vratim u Novi Sad zbog faxa, a i imam ispit u sredu!
A videćemo za kilograme, mada ću verovatno izgubiti koji od nerviranja.
Ipak jedem samo paradajz salatu sa crnim lukom, maslinovim uljem i aćetom. Mama donela iz Hrvatske neko domaće maslinovo ulje koje je mnogo jako za moj ukus, jedva sam par kapi stavila

"Kako ne primate kad primate 55 ljudi, a mi smo na spisku 49, 50 i 51?" "Pa nekoliko ljudi je pod jednim brojem predalo više zahteva. Dođite večeras opet, pa čekajte celu noć"
uzas ovo izgleda jos gore nego kada su pocinjali da izdaju dokumenta :neutral: u spaniji zakazes na internet stranici policije,po regiji i gradu,izadje ti raspored i kada i gde imaju spobodna mesta po mesecima,nedeljama i danima,prijavis se,dodje ti obavestenje na mobilni kad si zakazao, odes u zakazano vreme,bez dokumenata bez icega i za 15 minuta imas pasos u rukama...vadio moj decko neki dan,meni smesno kad uporedim sa mojom agonijom prvo vadjenja licne pa onda pasosa,vracanja,zakazivanja,uranaka i ostalih gluposti.a kod ans i dalje kameno,doba,dobije pasos onaj ko ima veci stap da udari po ostatku reda :neutral:

elem srecno sa tim, nadam se da ces uspeti sledeci put :)

Ma ja sam poludela jer sam sve regularno čekala, nisam celu noć spavala, i izvisim... večeras idem ranije, oko 3 :dash:
Ali ovaj put nosim ispit sa sobom da spremam, ne mogu da gubim toliko vremena na ovo.
Već ću sutra gubiti jedne vežbe :dash:

Nego, nazad na temu, pijem cedevitu i otapam supu koju ću da jedem za večeru.

dobro veče dijetalke, pratim vas sve vreme, ali se nisam uključivala 2-3 dana.
A vi već pronašle nove vežbe - čekanje u redovima. Uh i mene to čeka, a moram i za ćerku da vadim pasoš, a pošto je maloletna moramo i muž i ja da idemo.. ko će nas uklopiti sve... brr... nego ide lepše vreme pa će biti lakše čekanje kad ne bude hladno...

Nego, ja imala neki veliki posao, sedela za kompom 5 dana bez prestanka ... batalila sam i dijetu i zdravu hranu, jela šta dohvatim, a najčešće napolitanke :besna:
a noćas sam valjda dohvatila dno - jela sam 'leba i masti. :rtfm: Doduše samo četvrtinu parčeta hleba i tanko,tanko namazano...
Zato danas - doručak: ovsene pahuljice sa lanenim i suncokretovim semenom u jogurtu
ručak: čorba od povrća, užina: pomorandža... a večere verovatno neće ni biti jer ću da se sručim u krevet čim dodjem kući... da nadoknadim 4 noći sa po 4 sata spavanja

Zz cure :***

Doruchak - 2 jabuke
Ruchak - tanjir i po musake od krompira,paradajza,paprike i luka + supa
Vechera - jedan Corny [kao bonzita] i 2,3 mala kivija

Ishla sam na step aerobik i power yogu.
Baaaaash mi se svidjaaaaaa! :D

Od sutra prestajem sa UNkom, now it's official. :D

@Boko
:lol: Oprosti i meni nisam skontala da si razumela, malo sam i ja premorena :)

Inače potpisala sam se ispred murije, četvrta sam na spisku, jedan čika će čuvati spisak celu noć..
Ja imam da spavam do 5.
Jeeeeej.
Odoh da spavam.

A jel ima neko ideju kakva dijeta treba osobi koja radi 12,5 sati i radi i nocne smene??????

hrana za poneti na posao:
ovsene pahuljice/kuvana jaja(nekoliko belanca i jedno zumance )/konzerve tunjevine (iscedis ulje)/ella sir (moze se razmutiti u vodi i popiti kao jogurt ako je nekom ukus neodgovarajuci - ujedno i odlican obrok za pred spavanje)/pirinac i nas kvazicrni hleb (i slicne UH) jesti u prepodnevnim i ranim popodnevnim casovima/ pilece belo meso isprziti na par kapi ulja i poneti na posao/pirinac se isto moze poneti na posao(ako mogu da ga zapakuju za poneti u restoranu makao mogu i obicni smrtnici :))/uvek se mogu strpati i listovi zelene salate i ostalih bitnih 'zelenisa' i ostalih povrcnih 'sarenisa'...ovo su samo neke od odlicnih namirnica koje se mogu nositi sa sobom na posao.
ok, mnogi imaju problem da 'nose' hranu na posao jer je to 'bzvz' kad je pekara prekoputa...samo je pitanje prioriteta...
sve se moze kad se hoce...stvar je tajminga paljenja crvene lampice...
voce jesti u umerenim kolicinama i ne preterivati da fruktoza ne bi pravila kontra efekat...ista je prica i sa mlekom i laktozom...
nije neophodno pridrzavati se striktne dijete vec istrajati u jedenju zdrave hrane i aerobnim vezbama...
dijeta nije gladovanje...ako osetite da ste gladni/gladne - negde ste se zeznuli u proracunu...5-6-7 obroka dnevno je kul...

najbitnije je skapirati da jeste moguce i imati torbu za trpanje hrane ;)

podrska bliznjih je preporucljiva :)

zdravo dijetalke,eto i mene...i ja jurim vetrenjače u policiji oko novih dokumenata,dosta mi je više...

Cruella bokaruki ti je pisala za te kesice minut supica,ali mile moje te su pune aditiva i uopšte ništa zdravo u sebi nemaju,samo naduvavaju svi ti dodaci i konzervansi...skuvajte kod kuće supicu,pa ima onih činijica sa poklopcem koji mogu da se stave u mikrotalasnu,pa zagrejte u tome domaću supu...sada već u većini firmi ima mikrotalasne,a ako nema,pa onda nedeljno jednom dvaput ta kesica supice neće naškoditi,ali svakako izbegavajte ako ima drugi način...kissić za vas..

Dobro jutro dijetalke :D

Evo ja pojela jabuku i bananu (ne mogu da jedem dve iste vocke pa to ti je).

Za rucak sam ponela neko mesamo povrce sa malo pirinca i rotkvice. Fali mi mladi luk i da rasteram i kolege i sefove za danas. :zper:

A sto se supica tice ne znam ni ja sama. Ionako se retko padne dva puta kad je radni dan, tako da se ne brinem kad preskocim.

Kad smo kod toga, ako nemam pravu supu......sta je bolje da jedem vodu iz junece corbe koja ima i brasna u njoj, ili supe sa aditivima ? :think:

Da znam za to nosim hranu na posao...ali mene interesuje kakvu diejtu ja mogu da drzim ako raim takav posao i da nemam vremena da jedem 5 puta u orku od 12,5 sati jedem jedno ponekad 2 puta...

mislio sam 5-6-7 obroka dnevno... :)
za tih 12.5 sati bi bilo lepo da pojedes 3 obroka...verujem da mozes da iskopas 3X po par minuta...
cilj je da ubrzamo metabolizam cestim obrocima...

Eh zenske zdravo!
Ja sam se vratila posle praznika i odmora na posao, naravno da nisam nista radila po pitanju klope u toku odmora, i sad sam opet na 64kg.
Kanim se da opet smanjim klopu, ali mi nesto ne ide.
Pokusacu opet da se ukljucim, i u vezbanje, pa vam se javljam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back