Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

vidi, tvoji saveti jesu na mestu...ali stav ti je krajnje gadan...

nema potrebe za time...

i ja tebi mogu sasuti 1001 argument koji negira postojanje tvog gospoda boga na nacin koji ce te iziritirati tako da nikada ne bi sigao da porazmislis o argumentima koje bih ti naveo...

dakle, tvoji saveti jesu apsolutno tacni i tacno je da osobe na dijeti cesto rade sebi medvedju uslugu usled pogresno interpretiranih ili nedovoljnih informacija ali povuci rucnu kada je u pitanju nacin na koji savetujes...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dijeta nije 'prava' dijeta dok osoba ne zapise koliko proteina/masti/UH ima u osnovnim namirnicama koje unosi kako bi regulisala unos kalorija...
sportska aktivnost dok se ne regulise ishrana malo pomaze...
jedenje na svakih 3-4 sata...
UH smanjivati kako dan odmice...unositi dovoljno proteina kako bi misici 'slusali' dok se rade fizicke aktivosti...unositi 'dobre masnoce'...
za veceru je bolje pojesti nesto sa 'sporim proteinima'.
najbitnije od svega je osluskivati reagovanje tela na izmenu ishrane...

srecno svima...

Poslednja izmena od moderatora:
Upravo sam se snabdela voćem: jabuke, grejpfrut, pomorandže...
Doručak: pola konzerve tunjevine uz malo ella sira i parčence hleba
Užina: šargarepa
Ručak: Čorba od bele rotkve i sočiva.....
idemo dalje...

Pozdrav devojke :)
Ručala dinstanu junetinu sa paradajz salatom, bila sa mamom u kafiću i popila ceđenu narandžu...
Bila od ranog jutra na pijaci, u Alonsu, šetala sa mamom... skoro me udala na pijaci za kilo jagoda :lol:
Šišala sam se juče i baš se fino osećam. A i ova mi odsekla pola kilograma kose, odmah sam lakša :lol:

Ljubim vaaas :*

imaš i u bio radnjama,i tamo je sigurno jeftinije nego u apotekama..

dobro jutro dijetalke!
juče u kotliću pravila riblji paprikaš za ručak,kako je doooooooobro ispalo,prste da poližeš,a riba je zdrava samo tako,fino smo ručkali uz hleb koji sam pekla...a uveče sam napravila salaticu,kupila one lepe velike crvene paprike sveže,malo paradajza,iseckala na kolutove,dodala feta sir,sitno seckan celerov list,maslinovo ulje par kapi i jako malo soli,sve pomešala,stajala 5 minuta da se sjedini,i kako sam uživala sa takvom večericom,kao da je već leto..mmmmmmmmmmmmm...
a bili smo i ceo dan napolju na dvorištu,pa je sve bilo uživancija...a danas popodne se spremamo u luna park,ako nam vreme ne pokvari plan.

Da se prijavim i ja.

Juce sam ceo dan bila na pecenoj piletini i salati.

Danas skrobni dan.

Mucim se jos uvek sa drugom jabukom za dorucak.
Nikad se necu navici na to voce ujutru:roll: Pa jos jednolicno, barem ono so mogu sebi da priustim.

Za rucak pire (bez mleka i putera) sa pecurkama.
Za veceru ostatak barenog kormpira od pirea i malo spanaca
Upasce i salata tu negde.

Meni danas UH dan. Jela pitu sa bundevom, i paradajz salatu. Jutros 2 narandze. Vecheras necu kolache [nema logike jesti kolache svaki 4. dan :roll:], nego malo pite sa jabukama i red chokolade za kuhanje.

Meni ceo UH dan nema logike, al ajde.........:roll:

Najradije bih ga ukinula. Zar se ne unosi dovoljno UH u toku skrobnog i vocnog dana? :think:

P.S. Prosli put sam jela wellness keks za veceru, onaj sa crnom cokoladom i namerno sam zaobisla cokoladu za kuvanje, koju ne volem

Poslednja izmena:
Meni ceo UH dan nema logike, al ajde.........:roll:

Najradije bih ga ukinula. Zar se ne unosi dovoljno UH u toku skrobnog i vocnog dana? :think:

P.S. Prosli put sam jela wellness keks za veceru, onaj sa crnom cokoladom i namerno sam zaobisla cokoladu za kuvanje, koju ne volem

Istina... :/
Shtagod da pojedem osjecjam se prepuno..bash zasiti. :D

Jela sam pitu od jabuka i red chokolade.
To je to od hrane do sutra.

Sutra vitamini. Pitam se kako cju izdrzati.
Hmm... Shta je najpametnije za ruchak?

I da, jel i ti smatrash da je pretjerano jesti svaki 4. dan po 2 komada torte/ 3 kolacha/ 3 kugle sladoleda?
Tu stvarno nema nikakvog dijetalnog efekta, po mom misljenju.

Istina... :/
Shtagod da pojedem osjecjam se prepuno..bash zasiti. :D

Jela sam pitu od jabuka i red chokolade.
To je to od hrane do sutra.

Sutra vitamini. Pitam se kako cju izdrzati.
Hmm... Shta je najpametnije za ruchak?

I da, jel i ti smatrash da je pretjerano jesti svaki 4. dan po 2 komada torte/ 3 kolacha/ 3 kugle sladoleda?
Tu stvarno nema nikakvog dijetalnog efekta, po mom misljenju.

Vocni dan...tj. vitamini..sta da ti kazem.........
Ja za rucak ne jedem voce, nego malo svezeg kupusa...rotkvice ili parce kelerabe.

Pokusala sam da izdrzim samo sa vocem i ne mogu. Moram da ubacim nesto "cvrsce". A od suvog i kostunjavog voca mi je muka. Probaj pa ces videti sta ti odgovara.

A sto se tice kolaca, meni je to mnogo, jer ja ne volim slatko nesto preterano, specijalno cokoladu, pite i torte. Izbor mi je stvarno suzen,a sa druge strane, kazu da mora da se ispostuje, kako tako.

Ja obicno jedem 1 kolac ili par wellness keksa, ili malo napolitanki...Uvek muku mucim sta da jedem tog dana...i to je dan kad sam najgladnija, a najvise mi prija skrobni dan.

Poslednja izmena:
Jel okej shto se osjecjam napuhano ova 3 dana? :D

Ja cu vidjeti shta cu sutra, vjerovatno 2 narandze za doruchak,,kasnie jabuku, pa krastavac i paradajz za ruchak,a kasnije mozda josh jednu jabuku. :D
Ako bash budem krepavala, ubacicu koji orah, badem,shtavecj...

Jedva chekam proteinski, taj mi najvishe lezi. :D

Jel okej shto se osjecjam napuhano ova 3 dana? :D

Ja cu vidjeti shta cu sutra, vjerovatno 2 narandze za doruchak,,kasnie jabuku, pa krastavac i paradajz za ruchak,a kasnije mozda josh jednu jabuku. :D
Ako bash budem krepavala, ubacicu koji orah, badem,shtavecj...

Jedva chekam proteinski, taj mi najvishe lezi. :D

Pa ja se dve nedelje osecam kao da sam progutala balon...tako da je valjda ok :lol::lol::lol:

Taj krastavac ti je super opcija :super:

evo i mene...
skrobni dan
isprobavala sam neko varivo od kelja i nešto sam ga presolila pa mi je bilo bljak
stvar su izvadile rotkvice i mladi luk
ja obožavam UH dan, ali ja obožavam slatkiše i zato i volim ovu dijetu, može bar ponekad
za voćni dan-ne zaboravite da su vam pečurke neutralne, pa valjda mogu i kad je voćni....
ja nemam veliki problem sa voćnim danom, mada mi je najteži
jabuke,banane, malo badema ili oraha-izdržim nekako
mnogo tečnosti, čajića
i tog dana sam najaktivnija (mm kaže da sam nervozna, ne diraj me..e da ne bi bila nervozna, šetam i radim)
za danas je hrana odavno gotova
sutra za ručak žu-žu ili burek, uveče neka lenja pita mmmm
i ne mislim da je bezveze i da goji taj UH dan-vidite da deluje ova dijeta
ovaj dan postoji zbog narednog voćnog i zato je i važna ta čokolada

evo i mene...
skrobni dan
isprobavala sam neko varivo od kelja i nešto sam ga presolila pa mi je bilo bljak
stvar su izvadile rotkvice i mladi luk
ja obožavam UH dan, ali ja obožavam slatkiše i zato i volim ovu dijetu, može bar ponekad
za voćni dan-ne zaboravite da su vam pečurke neutralne, pa valjda mogu i kad je voćni....
ja nemam veliki problem sa voćnim danom, mada mi je najteži
jabuke,banane, malo badema ili oraha-izdržim nekako
mnogo tečnosti, čajića
i tog dana sam najaktivnija (mm kaže da sam nervozna, ne diraj me..e da ne bi bila nervozna, šetam i radim)
za danas je hrana odavno gotova
sutra za ručak žu-žu ili burek, uveče neka lenja pita mmmm
i ne mislim da je bezveze i da goji taj UH dan-vidite da deluje ova dijeta
ovaj dan postoji zbog narednog voćnog i zato je i važna ta čokolada

Pecurke jedino ne mogu na vocnom (ili po knjizi vitaminskom) danu.
Prihvatila sam taj "vitaminski" jer mi dozvoljava sveze povrce tog dana, pa mi uopste ne padne tesko.

Ja zavidim ljudima koji vole slatko :D jer umeju da uzivaju u tome. Ja pojedem 2 sladoleda u toku leta, a tortu samo za rodjendane kad bas moram. Izuzetak je torta od malina...:lol: Cokoladu ne volim osim u keksu ili malo u nekom kolacu

A UH dan me nervira zato sto sam tog dana non stop gladna.

Kako, bre, CDV, ne volis cokoladu?
To je fizioloski neobjasnjiv fenomen, kakao izaziva lucenje serotonina da nam bude lepo, a ko jos ne voli da mu bude lepo. :)
Evo, ja cu da jedem umesto tebe kad ti je taj dan, vidis kako sam divna! :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back