bokaruki
Iskusan
- Poruka
- 5.167
Ne volim crveno meso.![]()
od kad sam na dijeti, jela sam samo za Uskrs jedan dan praseće pečenje..
Jedem ribu, najčešće sir, beli mladi to mnogo volim, sad jaja jer su ostala od Uskrsa....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne volim crveno meso.![]()
250 gr sira nije uopshte puno. To je chetvrt kilograma. I kad jedem sir - jedem samo to.
I shta ti znash shta ja pricham.
Ko si uopshte ti?![]()
Strpi se malo, pa procitaj sve o tome... pro i cons..od kad sam na dijeti, jela sam samo za Uskrs jedan dan praseće pečenje..
Jedem ribu, najčešće sir, beli mladi to mnogo volim, sad jaja jer su ostala od Uskrsa....

Kakav neozbiljan pristup kod necega tako ozbiljnog kao sto je promjena ishrane...![]()
Soffy, mogla si se barem potruditi da proucis to u sto se upustas... ovako samo ispoljavas odavde primljenje krajnje malogradjanske i pomodarske atribute sto se upustas u nesto o cemu NE ZNAS sve u detalje...Strpi se malo, pa procitaj sve o tome... pro i cons..
Majka mila...
Jedno pitanje, imas li u porodici srcanih bolesnika, ako da, mozda bi bilo dobro da se posavjetujes sa svojim doktorom opce prakse sto se tice te UN dijete... Sa tvojim "nestabilnim" navikama po pitanju zderanja, ovo ce biti a bumpy ride...
Imas li ti ikakvih (pa cak i "najmanjih") problema sa srcem ?
Da, zasto loces vodurinu uvece (1,5l) toliko (kolicina koja pokriva otprilike 3/4 dana), a propustila si uzinu/veceru u onom svom postu? Preopterecujes bubrege...
Covjek ti je lijepo rekao, puno je...
Svidja mi se ovaj potforum...![]()

ko je ovaj stvor gore?![]()

a zamisli kod nas danas ketering i sve one lepote kanapea, salatica, roštilja, rolata, kolača....
a ja našla da skidam voće -neke kriščice mandarina, orahe i kandirane trešnje...
e kad sam to izdržala...![]()

Pila si vodu da ne bi jela, a propustila si jedan vazan obrok. To sto radis, Sofffy, jeste tako maloumno, sujetno, nezrelo i naivno. Tek kad to ustanovis, ide samospoznaja, pa promjena...
Pokupila si tu foru ovdje od nekoga ili iz nekog casopisa, umjesto da si pojela nesto "zdravo" uvece rizikujes da upropastis svoje zdravlje ne samo vodom nego saltanjem sa sadasnjeg nacina ishrane na UN dijetu, a kazes da slijedis sadasnji jos od zimus... Pa, sto ne nastavis po pitanju tog istog rezima?
Pogledaj tetka Cruellu, sto kuka kao da je to najteze na svijetu, a zapitaj je je li ikad vidjela uzivo krajnje odvratnu i uzasnu situaciju kad heroinski ovisnik prolazi kroz cold turkey ili kad se skida bez metadona? Prilagodjavanje "dijeti" i odvikavanje od pusenja, takve situacije su male, bezazlene mace za hors...
Ishrana je cesto odraz naseg unutarnjeg emocionalnog stanja, nestabilna ishrana cesto ukazuje na to da osoba pati od stresa ili ima nekih problema (moze biti na poslu, fakultetu, unutar porodice, vrlo cesto emotivan problem, samopouzdanje, self-image, itd.).
Sto se tice gradiva o UN dijeti, pravis jednu vrlo ozbiljnu metodolosku pogresku. Tu vrijedi princip kad i za sve ostalo "gradivo". Treba sama da posvetis odredjeno vrijeme citanju o toj dijeti, i da na kraju doneses odluku na osnovu kriticki prepispitanog materijala da li je to dobra stvar za tebe ili ne, a ne sto ti neko drugi kaze ili gdje jos maloumno predlaze da "moras" da pojedes 250 g sira...
Tek sad drage volje te pustam na miru, ti sama odluci sto je sloboda, a sto ropstvo....![]()

Ne mogu iskulirati, znash mene...Ja samo da se javnem, sad ću da večeram malo pilećeg belog i salatice, večeras izlazim sa društvom tako da ću da đuskam dok ne padnem sa nogu
edit: naravno, nosim jedan krastavac sa sobom, lepo će mi ići uz zelenu dekoltiranu majcu
edit2: soff, nemoj se nerviraš, samo iskuliraj :*

Inache - cure - moj prvi UN dan je proshao dobro.
Ujutro grejp i banana [nisam imala 2 iste vocke]
Poslije limunada bez shecera
Rucak - tunjevina, dva tosta i salata od paradajza
Vechera - shaka mijeshanog povrca i jedno bijelo izdinstano i salata od paradajza
Jel to okej?

Sve je ok, samo, koje mesano povrce? Bolje to jedi na skrobnom danu.
A sto se kuliranja tice, ja podesila da ne vidim njegove postoveUbija mi i ovo malo uzivanja u hrani sto imam
![]()
)sto je za mene stvarno bio sok jer sam uvek imala ravan stomak i ni trunke sala.Posle nekih mesec dana pocela sam da vezbam tri puta nedeljno i izbacila jelo posle sest sati,kad me uhvati frka popijem balans,nisam pila sokove,nalivala sam se vodom bukvalno,dnevno sam jela jedan grejpfrut i posle mesec ipo dana sam izgubila 10 kila
.Sad imam 53 kila jedem sve,radim vezbe tri puta nedeljno imam telo kao da se nisam porodila(ako zanemarimo nekoliko strija na stomaku) i zato vam savetujem izbacite veceru,vezbe,sto vise tecnosti.SRECNO!!!
savetujem svima da upisu decu na te fakultete (kistina ce objasniti) pre neko sto ih skinete sa sise,jer moraju da znaju u sta se upustaju pre nego sto zagrizu prvo vocnu kasicu