Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne,ne, 86 - 12 = 74.
Kazem da je od 86 do 80 izgledalo nedostizno. :)

Paaaaa, da do FG omrshavim josh 5 kg, to hocu da kazem. :)

A za kilazu, evo, kazu da je od 53 do 70
Naravno,uvijek ima izuzetaka.

http://www.dijeta.net/normalna_tezina.htm

Pomislila sam da se spremaš za Fruškogorski maraton!
Ja to planiram već dugo, ali nikako da se organizujem.
Nisam znala za početnih 86kg - baš si dosta skinula :klap: jel' dugo držiš dijetu?
Ja sam od nedavno počela - imala sam 69kg skinula tri (mada nešto "šeta" :confused:) i
hoću da skinem do 56kg. Nadam se da ću uspeti do leta!
Sledeće zime neću toliko jesti kao ove - baš me je opteretila dijeta, ali ko mi je kriv što sam zapostavila šetnje...:(

Dobro jutro dijetalke!!!:D

Ja sam happy od jutros, merila sam se cim sam ustala i sada je -5
L10.gif

Ovo zaista radi......:worth:

Inace, jedva sam se setila kad sam pocela dijetu tako da od danas brojim dane........13/90

o kruela,bas ti ide :super:
ja sam kupila na poslu sirce,maslinovo ulje i so,to drzim u ormaricu u svlacionici i sad nosim paradajz,krastavce,zelenu salatu,i bas mi prija(jer ne ide da odnesem vec napravljeno,sve se smulja do pauze)
moram bar jos 3 da smrsam do lepog vremena
otkad sam pocela ovaj rezim do sad (sto znaci od otvaranja ove teme) mozda smo ukljucili fritezu dva ili tri puta :super: cak je i mm koji je obozavatelj pomfrita batalio i kad mu se jede krompir on ga ispece s korom (sto mu dodje najzdravije)

ja se super osećam,opet zelena jabuka za doručak i neizostavna nesica...za ručak će biti spanać,e sad spanać se kuva u mleku,a ja ne smem mleko,pa trenutno još ne znam kako to da iskombinujem,ali pošto je zeleni četvrtak,hm,mora spanać ili blitva...no,smisliću..

Hvala Linda i Mici :zag:

Morace tu jos mnogo da ode, al ovo je super za pocetak:D

Inace danas je mojoj mami rodjendan, a meni proteinski dan, sto je bas super. Jedino necu jesti tortu, al ostavice mi parce za UH dan :lol:

micimacko, ja kuvam spanac na sledeci nacin:

u slanoj vodi obarim krompir, kad je skoro gotov dodam spanac i kuvam jos 5-10 minuta
odvojim vodu, pa u spanac dodam maslinovo ulje i zgnjeceni beli luk, dodam soli ako treba

to je, kako dalmatinci kazu leso i najzdravije je
u zivotu nisam pojela spanac sa mlekom

vodu od kuvanja mozes da iskoristis za corbu, izgnjecis neki krompir i malo spanaca i dodas zacine, mozes i kasiku kukuruznog brasna, a mozes vodu i da bacis.

isto ovako spremam i blitvu

hvala ti bems,znam i ja taj recept,ali na taj način toksini ostaju u spanaću,mleko služi upravo da izvuče te toksine iz spanaća...a naročito sada kada sam intolerantna na sve živo,ne smem tako,mada i ja volim na taj način kako si napisala,a recimo blitvu samo tako i pravim...al nemam blitvu kod kuće nego spanać..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nego pirinčano mleko imam,kuvaću u njemu...

hm,pa valjda ga sadrži,i u pirinču ga ima,mada ne u nekim zavidnim količinama,zato bi ga skuvala u 2 navrata,skuvam pa osedim to prvo mleko,pa nalijem sveže i skuvam još malo...valjda će se absorbovati dovoljno kalcijuma...

ma znam, bio je skoro i elaborat na temi "sta kuvamo danas" ;), ali ja ne bih mogla spanac sa mlekom, jos ako je na przenom luku i neko dodaje i brasno, meni je to sve grozno i za probavu i...
ma sve sto lici na neke zaprske, sto se przi i gde ide brasno... :roll:
zato cesce jedem blitvu nego spanac

mozda kistina moze da ti pomogne

Integralni pirinač potiče iz Azije, sa Dalekog Istoka i spada u najuravnoteženije namirnice. Pored ugljenih hidrata i belančevina, izuzetno je bogat mineralima i vitaminima i daje najviše energije. Određeni tipovi ljudi mogu ga svakodnevno konzumirati, posebno sportisti i ljudi izloženi fizičkim naporima.

znači ima kalcijuma u pirinču dovoljna,da ga skuvam u pirinčanom mleku...aham...zapršku ni ja ne stavim,samo malo maslinovog ulja i prezli,tek za gustinu i to je to...mi tako najviše volimo,o da i jedno razmućeno jaje...a pošto eto guglala malo,i mogu sa pirinčanim mlekom,a i imam prezle onog mog integralnog hleba,sada sam se smirila,mogu ovako da napravim..jeeeeeeeeeeeeeeeee....

Evo ja referisem.......

Dorucak 1 grejp i jabuka

Rucala sam 5 cevapa
pola parceta hleba,
puno salate od kupusa
vodu od neke junece corbe.

Za veceru videcemo, posto ce biti puno razne klope, drzite mi palceve da ne zabrljam :D

Mene jos boli grlo i pomalo mi curi nos, pa sam ovih dana jela normalno
I naravno, opet sam na 64 kg
A sad ce i praznici
Uzas
Podrska ce mi biti potrebna, a ja necu biti za kompom
Vama ostalima zenske svaka cast, niste nekarakteri kao ja

Evo ja referisem.......

Dorucak 1 grejp i jabuka

Rucala sam 5 cevapa
pola parceta hleba,
puno salate od kupusa
vodu od neke junece corbe.

Za veceru videcemo, posto ce biti puno razne klope, drzite mi palceve da ne zabrljam :D
Kad si prije stigla ruchati, postovala si u 12.50? :mrgreen:

Ja za doruchak jednu onu Wellness bonzitu i onaj mali Balans jogurt i veeeeeeliku porciju Lepote i zdravlja. :heart:

Kad si prije stigla ruchati, postovala si u 12.50? :mrgreen:

Ja za doruchak jednu onu Wellness bonzitu i onaj mali Balans jogurt i veeeeeeliku porciju Lepote i zdravlja. :heart:

soffy, ustaje se u 5...:lol:
ja završavam sa poslom i odoh buć u bazen...vidimo se uveče...

tacno Boki :cmok2: Blago tebi, obozavam bazen a nemam nijedan blizu

Ustajem u 5, doruckujem oko 8-9, rucam izmedju 12 i 1, a veceram izmedju 5 i 6

Pozdrav dijetalke!
Popila ceđenu pomorandžu, malo pre došla sa faxa i sad ću da ručam malo pečenja i neke salatice.
Popodne idem na bazen da plivam, jedva čekam... Samo da me momak ne ispali :lol:

Juče sam skroz nikako jela jer sam ceo dan bila van kuće, tako da neću ni da se prijavljujem :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back