Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
niko mi nije tražio recepiš za integralni hleb..ih,kakve ste,nećete zdrav hleb da jedete

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

niko mi nije tražio recepiš za integralni hleb..ih,kakve ste,nećete zdrav hleb da jedete![]()
ocu ja, ocu ja![]()

ocu ja, ocu ja![]()
napokon neko...
bas je lak recept,probacu ja ovih dana.ubacicu i semenke lana i kim.nekad davno je u budvi bio da se kupi hleb sa kimom,ovde nigde ne mogu da ga nadjem.niko mi nije tražio recepiš za integralni hleb..ih,kakve ste,nećete zdrav hleb da jedete![]()
pa pocela da me grdi,ti sad nasla da mrsavis,vec drugi put suzavam...a meni milo....

evo i ja se vratila kući...
danas proteinski dan, malo sam prekršila pravila
-doručak-dve banane
-za ručak sam jela 250 gr mladog sira, parčence integralnog peciva i supu
-večera-riba.fileti soma i škarpina-dva parčeta ukupno, ali prženo i činija zelene salate, parčence hleba
eto...
inače, posle prvog kruga rezultat je -3kg
iako znam da je to tečnost, svejedno mi lepo kad vidim rezultat na vagi, a i nekako sam splasla...

Upravo sam se izmerila i nista.
Posle 7 dana ni 1 kg manje![]()

Upravo sam se izmerila i nista.
Posle 7 dana ni 1 kg manje![]()

Dobro veče, drage koleginice
nikako danas da u'vatim vremena da vam se pohvalim. Stigli mi rezultati kontrolnog testa intolerancije posle samo 3 dana.
E, sad to izgleda drugačije nego kad sam prvi put radila u novembru. Ima mnogo više namirnica, a i mnogo toga mi je promenjeno.
Neke stvari koje su mi bile idealne sad su neutralne, neke koje su bile zabranjene sad su dozvoljene, neke su ostale i iste...
Ono što je mene najviše obradovalo je to što mi je holesterol sada u granicama normale, a bio je malo preko...
Trigliceridi su mi u granicama, ali su manji nego pre.
Ne znam jel to dobro ili loše?
Inače, nisam se strogo pridržavala liste namirnica. Grešila sam bar jednom-dvaput nedeljno.
Nekoliko puta sam počinjala iz početka... Znate ono - e, od ponedeljka..., e od nove godine... tako da ni ne znam koliko sam dugo pokušavala da se pridržavam liste. Za ta dva-tri meseca skinula sam 2 kg i ja sam zadovoljna. Tebalo bi još nekih 5, pa da budem kao u mladosti. A ni tada nisam bila neka mršavica, uvek sam imala malo viška. To je prosto neki moj standard. Nastaviću da se trudim da se pridržavam liste.
Važno mi je što sam ipak stekla nove navike... da jedem manje, a češće, i da zaista minimalno jedem testo, slatkiše, suhomesnate proizvode...
Oslabiti 1 kg mesečno, to je za godinu dana 12 kg. Meni toliko ni ne treba... a nikud ne žurim...

e, a sta ti kazu...kako je to moguce ako je u pitanju...intolerancija?