Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... uh evo da se prikljucim razgovoru ... i ja pocela sa dijetom pr 6 dana , skinula vec 3kg...sad naravno koja dijeta , pa ona najgora MESNA... znam recicete ne valja , nije zdrava , ali meni najbolja ... ubacite vitamine sumece i to je to , proizvode iz pansporta , vezbe , voznja bicikla i step .. ma idu kile kao lude ... aj pa sretno vama sa zdravim dijetama , ja nemam snage da se mucim mesecima ... rezultate vam javljam cisto da vidite jel efikasna .... :super:

http://mindbodyconcept.wordpress.com/2010/03/25/nikad-ne-reci-dijeta/

:mrgreen:

Hmmmm..da vidimo danas shta sam jela.
Pechena bundeva
1 nes
4 male fashirane shnicle [max 150 gr]
200 gr grashka
100 gr kupus salate
2 chaja bez shecjera
4 kocke hm.. kako da objasnim.. patishpanje. :)
mama pravila,nisam mogla odoliti.

Koliko bi moglo imati 100 gr fashiranih shnicli [meso+fant+ulje ? :-| ]

Ja da se prijavim.
Nisam ništa više jela danas (posle onog jajeta).
Jako sam umorna.
Sve me boli.
Sjebala sam nokat, kičmu, i imam nekoliko modrica po telu jer sam se sudarala sa nameštajem.
Čekam da se napuni bojler pa pravac kupanje i krevet.
Maštam o krevetu, i trenutno omiljenoj krevetskoj aktivnosti-spavanju.

ocu i ja u taj begeee...stalno kukam. :)
al eto me u NS josh malo,josh maloooo... :)

Inache, ja nisam josh jela nishta... sve me grize savjest shto jedem puno tijesta i hljeba... Mislim,ne puno,ali redovno.
Moram se pocheti muchiti opet,ovako samo stagniram. :(
Danas je relativno lijepo vrijeme,mogla bih malo trchkarati. XD

Dobro jutro dijetalke! :D

Samo da se javim.

Doruckovala pomorandzu i jabuku i kupila kifle za rucak, posto mi je UH dan.

Sada ih gledam kao da sadrze ne znam ni ja sta. :zjede:
Preskakala sam hleb ovih dana, pa sam malo zeljna :rumenka:

ćao društvo!evo i mene...podrška novom članu..a ja danas popila jednu nesicu bez šećera i bez mleka,što je za mene nepojmljivo...a za ručak će biti riblja čorba i fileti soma u alufoliji sa ruzmarinom...mmmmmmmmmmmmmmm..jako fino...a ispekla sam i novu turu integralnog hleba,i svi ga jako volimo...

ćao društvo!evo i mene...podrška novom članu..a ja danas popila jednu nesicu bez šećera i bez mleka,što je za mene nepojmljivo...a za ručak će biti riblja čorba i fileti soma u alufoliji sa ruzmarinom...mmmmmmmmmmmmmmm..jako fino...a ispekla sam i novu turu integralnog hleba,i svi ga jako volimo...

zar i ti sine brute:mrgreen:
misim zar i ti držiš dijetu?
a sho bwe šta će tebi to?

dobro ovo baš i nije neka podrška :think:

eh nisi vexy srce pratila na času...u utorak sam bila na testu intolerancije,ispostavilo se da imam candidu,jako su mi loši rezultati,i skroz sam morala da promenim ishranu..u suštini nije dijeta nega lečenje candide,ali se baš i smrša uz pomoć ove ishrane...a inače neću se ljutiti ako mi ode 5-6kg,ne više....

eh nisi vexy srce pratila na času...u utorak sam bila na testu intolerancije,ispostavilo se da imam candidu,jako su mi loši rezultati,i skroz sam morala da promenim ishranu..u suštini nije dijeta nega lečenje candide,ali se baš i smrša uz pomoć ove ishrane...a inače neću se ljutiti ako mi ode 5-6kg,ne više....

ah, to je...baš gadno:(
:hahaha: jer nećeš da se ljutiš za -5-6kg

nije bitno,ali juce nisam dobro sabrala kalorije za dorucak.tri kasike pahuljica,jogurt i suve sljive su 175 kcal,a ne 275kcal.jutros isto to,samo umesto sljiva saka zamrznutih malina.
sad cu za sebe voljenu da skuvam pilecu kapamu,kazu da pun tanjir toga ima oko 260 kcal,zajedno sa par kasika kiselog mleka.

Eh, uh, ja bez pomaka
Jutros se izmerila - 64
Ni makac
Ono jeste da nisam bas drzala pravu dijetu, jela sam, ali manje, no vaga bez pomaka
Ne gubim volju i dalje
Od danas pocinjem da preskacem veceru, da vidim koliko cu moci da izdrzim!!!

Maky, srecno i dobrodosla!

Joj, ne znam sta da ti kazem, da li da stajes ili ne
Ja tako dobijem vise volje da smrsam, kad se redovno merim
Ne znam, znam samo da sam i dalje na pocetku

Pa znas kako, ja imam fobiju od kad sam vezbala a nisam drzala dijetu, jer su me neki pametni ubedjivali da nije potrebno smanjivati hranu, nego samo vezbanje.

Onda sam ja to poslusala i posle 10 dana imala 3 kile vise.:eek:

Tek posle mi je neko rekao da sam morala da smanjim hranu uz vezbanje. :confused:

Davno je to bilo, ali ova dijeta me stalno drzi sitom, pa nisam bas ubedjena da cu smrsati :lol:

To da nije potrebno smanjiti hranu je velika zabluda!
Zato sto se vezbanjem samo povecava misicna masa.
Izgleda da sam ja sa vezbanjem postigla da ne smrsam, i da bi smrsala treba da ili jedem sto neko rece zrnevlje i radim vezbe, ili jedem manje i ne radim vezbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back