Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hehehe,affro malo varaš,a?:zper:
ja sad ne mogu ni da varam sa izgovorom da mi je pao šećer,pošto ne smem šećer uopšteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...a samo da znate hejdine i lanene pločice su baš baš dooooooooooooobre,čak ih i moj dvogodišnji sin voli...

ja sad ne mogu ni da varam sa izgovorom da mi je pao šećer,pošto ne smem šećer uopšteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...a samo da znate hejdine i lanene pločice su baš baš dooooooooooooobre,čak ih i moj dvogodišnji sin voli...

...ma ne breeee.......nego inače imam problem sa niskim pritiskom, a kako se već
nekoliko dana mučim sa tim...onda mi se i šećer skljokao.....:dash:

a ispekla sam i integralni hleb danas,i baš je super,zaista jeste,bez zezanja...

Mici, super si se ti preorjentisala na te namirnice koje su ti dozvoljene. Baš zračiš optimizmom.. a i avatar ti je takav :D
Ja sam zbog intolerancije takodje uvela mnogo raznih stvari koje ranije nisam jela, za neke nisam znala ni da postoje. I to je baš lepo. Puno se toga nauči. Pa googlanje i traženje recepata, bude baš interesantno... A nove recepte i saznanje ćeš podeliti i sa nama.
Ja sam juče i danas imala odličnu dijetu: za doručak skitanje po gradu... za ručak neko povrće na brzinu, užina voće, a za večeru upropastim sve što sam tokom dana uradila :besna:
Nikako da izbacim to jedenje uveče. :rtfm:

...ma ne breeee.......nego inače imam problem sa niskim pritiskom, a kako se već
nekoliko dana mučim sa tim...onda mi se i šećer skljokao.....:dash:

i ja živim sa niskim pritiskom,pre trudnoće 70/50 meni bio ko dobar dan,od porođaja pa do sada se kreće oko 90/65..ma milina,šta reći,budim se svako jutro sa glavoboljom i zujanjem u ušima,i dok ne popijem kafu ne znam kako se zovem...

Mici, super si se ti preorjentisala na te namirnice koje su ti dozvoljene. Baš zračiš optimizmom.. a i avatar ti je takav :D
Ja sam zbog intolerancije takodje uvela mnogo raznih stvari koje ranije nisam jela, za neke nisam znala ni da postoje. I to je baš lepo. Puno se toga nauči. Pa googlanje i traženje recepata, bude baš interesantno... A nove recepte i saznanje ćeš podeliti i sa nama.
Ja sam juče i danas imala odličnu dijetu: za doručak skitanje po gradu... za ručak neko povrće na brzinu, užina voće, a za večeru upropastim sve što sam tokom dana uradila :besna:
Nikako da izbacim to jedenje uveče. :rtfm:

hvala ti:cmok2:...moram da se prešaltam brzinski...nema tu cile mile i puno kukumačenja kako neću moći ovo ili ono jer će me to demoralisati,a moram da budem karakter i da odradim ovih 10 meseci baš kako treba...ima puno diiiiiiiiiiiiiiiiiiiivnim jela,raznih obroka koji mogu da se pravi sa ovih mojih par namirnica:dash: koje smem da jedem...evo recimo sutra ću eksperimentisati sa sojinim šniclama...i super će ispasti,mora:super:

Ja sam zavrsila sa jedenjem za danas.

Znam da vas smaram, ali ceo dan razmisljam kako uopste nisam gladna, jedem na silu i plasim se da cu se ugojiti od ove dijete.

Za rucak jedem isto koliko sam jela pre samo sam jela kasnije, a ubacena mi je vecera.:confused:

Jedan obrok vise u dijeti... em sto treba da jedem torte ili kolace svaki 4ti dan, a ranije sam jela jednom mesecno.:confused:

Jedino gde vidim smanjenje, to je sto pijem kafe bez secera

hvala ti:cmok2:...moram da se prešaltam brzinski...nema tu cile mile i puno kukumačenja kako neću moći ovo ili ono jer će me to demoralisati,a moram da budem karakter i da odradim ovih 10 meseci baš kako treba...ima puno diiiiiiiiiiiiiiiiiiiivnim jela,raznih obroka koji mogu da se pravi sa ovih mojih par namirnica:dash: koje smem da jedem...evo recimo sutra ću eksperimentisati sa sojinim šniclama...i super će ispasti,mora:super:

Svaka tebi cast :super:

Ja volim sojine snicle, pogotovo kad se spremaju kao gulas

ne moraš da jedeš tortu ili kolač,pojedeš štanglu čokolade ili neki keks...važno je da imaš 3 obroka na dan,ali jedeš manje,jer organizam treba da se pokrene,a to može jedino ako ravnomerno jedeš i pridržavaš se pravila,veruj mi nećeš se ugojiti...

i ja živim sa niskim pritiskom,pre trudnoće 70/50 meni bio ko dobar dan,od porođaja pa do sada se kreće oko 90/65..ma milina,šta reći,budim se svako jutro sa glavoboljom i zujanjem u ušima,i dok ne popijem kafu ne znam kako se zovem...

....meni je tako oduvek..90/60...samo što se s' proleća još malo snizi, zašto nikad
nisam ustanovila...ne pomaže tu ni kafa ni ništa, sem tečnosti i slatkog bar meni..
...e sad kako sam na dijeti, baš vodim računa da ne jedem slatko, sem eto tako
ponekad...
...potrošila sam ja tu krofnu danas od onoliko posla...veruj brže nego da sam sve
dijetalno jela i odmarala....:think:

Ja volim sojine šnicle i klinci ih lepo prihvataju, jedino me muž bojkotuje. Čuo je negde izreku "Najbolja zamena za soju je - meso" i onda je to ponavljao do besvesti....
Šnicle sam znala da skuvam ili potopim u vrelu vodu da omekšaju, premažem malo senfom pa ispohujem. Ali sigurno mogu i na razne druge načine. A mnogo mi je lepo bilo i komadiće kad ubacim u neko jelo... Svašta ima... Samo smo mi navikli na skoro uvek istu hranu.
Mada, sećam se da si ti i na kuvanju pominjala razna neobična jela.... mislim, ne ona svakodnevna i tradicionalna. Možda ćeš posle tog iskustva i neki kuvar da izdaš, ili bar da napraviš blog :)

Ja volim sojine šnicle i klinci ih lepo prihvataju, jedino me muž bojkotuje. Čuo je negde izreku "Najbolja zamena za soju je - meso" i onda je to ponavljao do besvesti....
Šnicle sam znala da skuvam ili potopim u vrelu vodu da omekšaju, premažem malo senfom pa ispohujem. Ali sigurno mogu i na razne druge načine. A mnogo mi je lepo bilo i komadiće kad ubacim u neko jelo... Svašta ima... Samo smo mi navikli na skoro uvek istu hranu.
Mada, sećam se da si ti i na kuvanju pominjala razna neobična jela.... mislim, ne ona svakodnevna i tradicionalna. Možda ćeš posle tog iskustva i neki kuvar da izdaš, ili bar da napraviš blog :)

pa da,ja i do sada nisam baš kuvala tradicionalno,volela sam da mešam ukuse,da eksperimentišem,a sada me ovo još više motiviše...senf ne smem da jedem,ima aditiva,ali mogu nekim biljčicama da pacujem soju,hehe,baš zabavno...:D

ja pojela za doručak palentu sa 1/4 kriške mladog sira, za ručak čorbicu od zelja, barenu šargarepu i cigansku džigu i šetala 8 km sa tegićima na nogama, planirala da pojedem samo čorbicu kad se vratim,al moj dečko je kupio vruć hleb pa sam uzeča krajikičicu sa malo kajmaka i sad bih još i čorbu al ne znam da li mi je sve to mnogo... a opet sam dosta šetala...

mici pa sta to bi?

samo vodi racuna ... te plocice imaju psenicno brasno, ako ne smes brasno ne smes ni njih..a da su ukusne jesu

Pozdrav i od mene, danas sam radila celih 11 sati, sreća pa mi bio ugljeno-hidratni dan....
dobro sam, držim se, nekako sam opet splasla, meriću se prekosutra, kad obrnem prvi krug
mislite na mene sutra-prvi voćni dan-najteže!

micimacko, dobro ti nama došla i nadam se da ćeš što pre da se rešiš te dosade od kandide i da tvoj đavolak dobije batu i/ili seku...:zag::heart:

Poslednja izmena:
Pozdrav i od mene, danas sam radila celih 11 sati, sreća pa mi bio ugljeno-hidratni dan....
dobro sam, držim se, nekako sam opet splasla, meriću se prekosutra, kad obrnem prvi krug
mislite na mene sutra-prvi voćni dan-najteže!

micimacko, dobro ti nama došla i nadam se da ćeš što pre da se rešiš te dosade od kandide i da tvoj đavolak dobije batu i/ili seku...:zag::heart:

.....:zag:

... uh evo da se prikljucim razgovoru ... i ja pocela sa dijetom pr 6 dana , skinula vec 3kg...sad naravno koja dijeta , pa ona najgora MESNA... znam recicete ne valja , nije zdrava , ali meni najbolja ... ubacite vitamine sumece i to je to , proizvode iz pansporta , vezbe , voznja bicikla i step .. ma idu kile kao lude ... aj pa sretno vama sa zdravim dijetama , ja nemam snage da se mucim mesecima ... rezultate vam javljam cisto da vidite jel efikasna .... :super:

Dobro jutro! :D

Tara, to je Atkinsonova dijeta, koja podrazmeva visoko proteinski (citaj visoko masni) rezim ishrane. Jedes samo meso i jaja. Cak se i sir jede u malim kolicinama, koliko se secam. Drugo nista :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back