Ubedila te Kristina za dorucak?![]()
...i nije..nego sam se vrtela po marketu šta bi kupila da doručkujem, a da,
pritom ne bude sve jedno isto...a strašno mi se srozao šećer..pa rekoh
ajde neće me ubiti jedna krofna....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ubedila te Kristina za dorucak?![]()

hehehe,affro malo varaš,a?
ja sad ne mogu ni da varam sa izgovorom da mi je pao šećer,pošto ne smem šećer uopšteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...a samo da znate hejdine i lanene pločice su baš baš dooooooooooooobre,čak ih i moj dvogodišnji sin voli...

a ispekla sam i integralni hleb danas,i baš je super,zaista jeste,bez zezanja...

...ma ne breeee.......nego inače imam problem sa niskim pritiskom, a kako se već
nekoliko dana mučim sa tim...onda mi se i šećer skljokao.....![]()
Mici, super si se ti preorjentisala na te namirnice koje su ti dozvoljene. Baš zračiš optimizmom.. a i avatar ti je takav
Ja sam zbog intolerancije takodje uvela mnogo raznih stvari koje ranije nisam jela, za neke nisam znala ni da postoje. I to je baš lepo. Puno se toga nauči. Pa googlanje i traženje recepata, bude baš interesantno... A nove recepte i saznanje ćeš podeliti i sa nama.
Ja sam juče i danas imala odličnu dijetu: za doručak skitanje po gradu... za ručak neko povrće na brzinu, užina voće, a za večeru upropastim sve što sam tokom dana uradila![]()
Nikako da izbacim to jedenje uveče.![]()
...moram da se prešaltam brzinski...nema tu cile mile i puno kukumačenja kako neću moći ovo ili ono jer će me to demoralisati,a moram da budem karakter i da odradim ovih 10 meseci baš kako treba...ima puno diiiiiiiiiiiiiiiiiiiivnim jela,raznih obroka koji mogu da se pravi sa ovih mojih par namirnica
koje smem da jedem...evo recimo sutra ću eksperimentisati sa sojinim šniclama...i super će ispasti,mora
hvala ti...moram da se prešaltam brzinski...nema tu cile mile i puno kukumačenja kako neću moći ovo ili ono jer će me to demoralisati,a moram da budem karakter i da odradim ovih 10 meseci baš kako treba...ima puno diiiiiiiiiiiiiiiiiiiivnim jela,raznih obroka koji mogu da se pravi sa ovih mojih par namirnica
koje smem da jedem...evo recimo sutra ću eksperimentisati sa sojinim šniclama...i super će ispasti,mora
![]()

i ja živim sa niskim pritiskom,pre trudnoće 70/50 meni bio ko dobar dan,od porođaja pa do sada se kreće oko 90/65..ma milina,šta reći,budim se svako jutro sa glavoboljom i zujanjem u ušima,i dok ne popijem kafu ne znam kako se zovem...

hvala ti...moram da se prešaltam brzinski...nema tu cile mile i puno kukumačenja kako neću moći ovo ili ono jer će me to demoralisati,a moram da budem karakter i da odradim ovih 10 meseci baš kako treba...ima puno diiiiiiiiiiiiiiiiiiiivnim jela,raznih obroka koji mogu da se pravi sa ovih mojih par namirnica
![]()

Svaka tebi cast
Ja volim sojine snicle, pogotovo kad se spremaju kao gulas
Ja volim sojine šnicle i klinci ih lepo prihvataju, jedino me muž bojkotuje. Čuo je negde izreku "Najbolja zamena za soju je - meso" i onda je to ponavljao do besvesti....
Šnicle sam znala da skuvam ili potopim u vrelu vodu da omekšaju, premažem malo senfom pa ispohujem. Ali sigurno mogu i na razne druge načine. A mnogo mi je lepo bilo i komadiće kad ubacim u neko jelo... Svašta ima... Samo smo mi navikli na skoro uvek istu hranu.
Mada, sećam se da si ti i na kuvanju pominjala razna neobična jela.... mislim, ne ona svakodnevna i tradicionalna. Možda ćeš posle tog iskustva i neki kuvar da izdaš, ili bar da napraviš blog![]()
ne moraš da jedeš tortu ili kolač,pojedeš štanglu čokolade ili neki keks...važno je da imaš 3 obroka na dan,ali jedeš manje,jer organizam treba da se pokrene,a to može jedino ako ravnomerno jedeš i pridržavaš se pravila,veruj mi nećeš se ugojiti...

hehehe,affro malo varaš,a?
ja sad ne mogu ni da varam sa izgovorom da mi je pao šećer,pošto ne smem šećer uopšteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...a samo da znate hejdine i lanene pločice su baš baš dooooooooooooobre,čak ih i moj dvogodišnji sin voli...

Pozdrav i od mene, danas sam radila celih 11 sati, sreća pa mi bio ugljeno-hidratni dan....
dobro sam, držim se, nekako sam opet splasla, meriću se prekosutra, kad obrnem prvi krug
mislite na mene sutra-prvi voćni dan-najteže!
micimacko, dobro ti nama došla i nadam se da ćeš što pre da se rešiš te dosade od kandide i da tvoj đavolak dobije batu i/ili seku...![]()

mici pa sta to bi?
samo vodi racuna ... te plocice imaju psenicno brasno, ako ne smes brasno ne smes ni njih..a da su ukusne jesu