Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ja ne bih trčala ceo krug, mislim i da hoću ne mogu : )
trčala bih npr minut dva, pa onda hodala minut dva i tako bih postepeno povećavala intervale trčanja, a smanjivala hod, dok bi mi kilometraža ostala ista u poečtku
to mi je neki plan, slično ovoj tablici iz tekst

a sto ne trcis negde po gradu gde vec zivis? znam da kod nas ne postoji taj obicaj,al ako tebe nije blam,ja ne vidim problem. ovde ujutru od sedam,po centru i celom gradu ljudi trce pre posla...slicno je i u nemackim gradovima (Secam se u berlinu,stalno su se mogli videti dzogeri :) ) a sto se tempa tice, na masini za trcanje koju povremeno radim za topljenje sala je napravljen program po dugim intervalima - sporije pa brze,al sad da me pitas za minutazi ybg ne secam se, pretpostavljam da je negde oko 4-5 minuta...ja sam trcanje batalila jer imam uzasno slaba kolena,retko se time bavim al zato idem na hm nisam sigurna kako ga zovemo na srpskom...elliptical trainer i bajs...mislim,odlicna zamena za sve sa jadnim zglobovima,a posebno kolenima...inace kolko ja znam salo pocinje da se topi tek posle nekih pola sata,pa bi trebalo vise vremenski da se gleda,mada najbitnije na pocetku da trcis tolko da ne crknes i kolko mozes da izdrzis,pa posle polako,brzo se povrati kondicija :) ja recimo mogu dugo da trcim sporim tempom,al na kratke staze sam katastrofalna,ko raspala babetina,ne idem dalje od odredjene brzine :lol:

živim na konjarniku, i on je ceo u brdu, tj mogu niz ustaničku i uz ustaničku, ili oko igrališta ispred zgrade
a volim vodu i prirodu baš i to bi mi nekako bila super prilika da trčim i budem pored vode... dva do tri puta nedeljno, a radnim danima radim vežbe i to je onda ok...

e ***,ne znam kakva je okolina konjarnika,al definitivno nije bas najsrecnije da se trci gore dole sve vreme :) ada jeste super resenje pre nego sto pocne sezona,ali ako nisi blizu ode pola dana :neutral: na nbg je super uz savski kej :)

Napravila sam raspored trčanja tako da mogu uvek da trčim ujutro, onda me nije strah po ovom parku kod železničke :)
A sad odod da napravim paradajz salatu sa lukom, uz to ću krišku hleba i to je to za večeru.
Ručala sam krompir i salatu, a ne sećam se šta sam jela za doručak :confused:
I šetala od 11 do 4 :heart: Sa pauzom za ceđenu narandžu, naravno

Evo, Majce i ostali, da vidite sta je stomak. :)

Prilozi

• 19032010011.jpg
    19032010011.jpg
    7,3 KB · Pregleda: 45
Uh! neznam šta mi bi večeras. Kao u najgora vremena, red slanog, pa red slatkog, pa opet, pa nikako da stanem :dash: :rumenko: :dash:
A baš sam dobro krenula... vikend mi je uvek problematičan, pun iskušenja. Subotu sam super pregrmela, ali zato nedelja..... :besna:

Da se prijavim.:D

Guram sa kafom bez secera :roll: To mi je definitivno najveci problem.

Danas je ugljenohidratni dan pa je lako, sto se tice posla, ali popodne idem kod sstre na Mladence........pitanje je kako cu da odolim da ne pojedem nesto sto ne smem, pogotovo kad znam kako fantasticno sprema svaku vrstu hrane :(

pa da, pa da : )
samo da se naviknem na režim jerbo sam stvarno preterivala danima
ee da, noćas sam ustajala i jela čokoladu, to je jednostavno sastvani deo dijete kod mene, da u toku noći ustajem i jedem,a toga se sećam tek ujutro, kada vidim papiriće od čokolade ili prljav tanjir, viljušku...

Dobar jutar :)
Dva tosta sa pashtetom i chasha mlijeka dosad.
Al sam sve potroshila :zper:...
Danas ona chorba za ruchak.

A od trchanja nishta. :-/ Ja chim sam odluchila da idem trchati - kisha pljushti. :(

KISI, prediiiiiiiiiivan 'tomachicj :***** :heart:

pa da, pa da : )
samo da se naviknem na režim jerbo sam stvarno preterivala danima
ee da, noćas sam ustajala i jela čokoladu, to je jednostavno sastvani deo dijete kod mene, da u toku noći ustajem i jedem,a toga se sećam tek ujutro, kada vidim papiriće od čokolade ili prljav tanjir, viljušku...

isto:neutral:
a ponekad se ni ne setim jer pojedem neshto s nogu na putu od frizidera do kreveta...
pa ako nisam ostavila trag od mrvica:lol: nema shanse da se setim...
i imala sam period od nekih nedelju dana kad sam samo krkala kao luda, pre jedno dve nedelje i odmah sve u stomak otishlo:(
zato sad pazim...do sledece nervoze:whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back