Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
joj, razumem te skroz, meni se to isto dešava bez hormona, hranim ih gde god ih vidim, pa kad te samo pogledaju onim tužnim okicama : (
e,kris a mačor i psi su zajedno kod tebe ili?kako se slažu?

Odlicno se slazu, malo on njih grebe po njuskama kad ga smore, ali to je to od sukoba. :lol:
Da, macor od 5kg ladno pritrci snauceru od 65kg, ogrebe ga i zapali, smehotres, posle dodje da mu se mazi po sapama. :lol:
Inace, macak je dosao skroz mali, jos nije ni video, tek je otvorio okice, hranili smo ga spricem, a onda ga je Ruza, kerusa, prihvatila, cak je i mleko pustila, tako da ja imam macora koji je sisao snaucerku. :) :heart:
I dan-danas, najvise voli da spava preko nje, mnogo su slatki. :)
E, sad, druge macke bas i ne vole...

inace ja danas pravila rucak,za mene i tatu(mama posti na vodi,deca i muz jedu masno i nezdravo).stavila sam skuse i razno seceno povrce u tepsiju,posolila i pokrila folijom.pret kraj malo skinula foliju.bilo je zdravo i prste da polizes,al posle dva sata se setim da sam zaboravila da stavim ulje i vino ili vodu.samo onako klot,al se od one pare lepo ispeklo.znaci moze da se ustedi na kojoj kaloriji i tako.

ja ribu samo tako i spremam, ali nalijem vode jer stavim i malo pirincha da poveze povrce i uvek mi bude njam:)

ma hajde majce kad si se vec pohvalila sa onim zgodnim butkicama na sanku,dopusteno ti je i sa kilama

:rumenka:
to je od pre 4 leta kad sam bila mlada :) i jedno 4 kg laksha:mrgreen:

Odlicno se slazu, malo on njih grebe po njuskama kad ga smore, ali to je to od sukoba. :lol:
Da, macor od 5kg ladno pritrci snauceru od 65kg, ogrebe ga i zapali, smehotres, posle dodje da mu se mazi po sapama. :lol:
Inace, macak je dosao skroz mali, jos nije ni video, tek je otvorio okice, hranili smo ga spricem, a onda ga je Ruza, kerusa, prihvatila, cak je i mleko pustila, tako da ja imam macora koji je sisao snaucerku. :) :heart:

hehe, baš su sltaki, verujem da uživaš sa njima :heart:
ja sam se nosila mišlju da uzmem neku kucu, ali ne bih mogla sa dve mace i psom da iyadjem na kraj nikako na žalost... moćda jednog dana kada budemo imali kuću o kojoj maštam : )
e,a i moj mačor je na dijeti, ima skoro 9 kg : I

hehe, baš su sltaki, verujem da uživaš sa njima :heart:
ja sam se nosila mišlju da uzmem neku kucu, ali ne bih mogla sa dve mace i psom da iyadjem na kraj nikako na žalost... moćda jednog dana kada budemo imali kuću o kojoj maštam : )
e,a i moj mačor je na dijeti, ima skoro 9 kg : I

Medeni su, a mi imamo bas veliko dvoriste, pa imamo gde. :)
Ja sam uvek imala mace kod mojih. Imala sam i macora od 10 kg, ne pitaj, debeli Bole, tukao se sa svima i otimao hranu, ali je bio i krupan, imao velike sape i ogromnu glavu, a ovaj sad je sav jadan mali, male su mu i sapice i sve, kao mackica mala, takav je, sitan. :)

....joooj...što je ovo slatko....:heart:

opet sam -5 tj -5.2kg
nadam se da ce tako nastaviti da izgubim jos malo
i da necu celog zivota da stresiram hoce li se vratiti kg:confused:
mada tetka mi kaze da jednom udjes u neke godine gotovo:moras da pazis na svaki zalogaj i parce torte i cokoladicu,nema zezanja,svake godine se ugojis po kg
kazu mi da sam smrsala u licu pa se pitam da prevod glasi "propala" :hahaha:
danas mm kuva rucak,u cetvrtak imamo inventar,smrsacu bar kg:mrgreen:
e da moram da se pohvalim
stojim u prodavnici i gledam sta je odradila aranzerka,onako zamisljeno gledam je l ispostovala sve i krenem da joj kazem nesto kad jedna musterija pored mene vrisnu i stavi ruke na usta :eek: ja je gledam a ona ce "ja sam mislila da ste lutka" :super::super::super:
i devojka se smeje ne moze da dodje sebi,a ni ja :zper: kazem joj "e bas vam hvala,ovo prija da se cuje" :malav:

Uspela sam da budem par dana disciplinovana, ali neću da komentarišem šta pokazuje vaga. Već mi se dešavalo da se prerano obradujem. Jedan dan pokaže manje, a drugi opet više...
Doručkovala sam 2 g tunjevine (dobro, malo lažem), kašiku ella sira i pola parčeta bakinog hleba, uz ostatke nekih papričica iz turšije. Zvuči mnogo kad se ovako napiše, jer je mnogo raznih stvari, ali sve je stalo u tanjirić od šoljice za kafu..
E, ali biću na mukama kasnije. Muž je planirao da za porodični doručak pravi tople sendviče. Pošto imamo dva tinejdžera u kući, doručak je kad oni ustanu, a to je vreme kad većina "normalnih" porodica ruča. Posle nam je ručak uveče, zato uštedimo na večeri. ;)
Pošto se ja trudim da imam tri obroka i dve užine, onako kako stručnjaci i preporučuju... ja se drugačije uklapam u tu porodičnu šemu.

...dobar dan....:D

...uvek nedeljom sve poremetim..ovog puta sam se trudila da budem
disciplinovanija...parče ražanog hleba, malo, ali baš malo mladog sira..doručak...
...pre toga bila topla nes kafica..onako uz meračenje u krevetu....:whistling:
...za ručak ću pojesti jednu šniclu...i uz to bareni pirinač...možda uz to
bude i jedno tanko parče tog ražanoh hleba....
...za užinu imam onaj balans+....obezbedila se na vreme...:lol:

onda ti nema druge nego da ruchak nosish na posao:rtfm:
a svakako ti je mnogo veliki vremenski raspon izmedju doruchka i ruchka:(
kad ti je proteinski dan mozesh uzeti neko meso na zaru, poneti jaja kuvana ili sir, to i nije tako komplikovano...
e sad za povrce...najlepshe je kad se skuva pa se odmah jede, a ne od juche:neutral:
bash nezgodno:think:

znash razmishljam sad:think:
pogledaj u okolini svog radnog mesta(ne znam gde radish pa ne znam ima li svrhe komentar) shta sve ima od tih mesta za ishranu...na dosta mesta imaju pechurke na zaru, e sad:think: da li su one povrce..ili proteini.. ne znam zashto mi to sad u glavi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back