Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Devojke samo da se javnem, čitam vas i uživam :heart:
Pijem cedevitu, nisam našla paradajz u prodavnici pa sam večerala samo supu...
Valjda će ga biti sutra. Odlučila sam da nakupujem sutra ovo malo povrća što volim, jer mi se baš jede ta laganija hrana, možda uz krišku hleba ili tako nečega.

Dobila sam novi raspored predavanja, i dva puta nedeljno ću biti na faxu do 8 uveče, i to u karlovcima :smajlikojilupaglavomozid:
Sad tražim gde ću da radim praksu u prepodnevnim satima

a ja pre neka 3-4 sata dovrshila onu kajganu od ruchka uz parche neke pite=lepinje sa sirom valjda i jajima:think:
pojela parche mamine rodj torte i malopre sam srkutala chaj...
shetala sam danas po gradu sa mojima, ali lagano...tata sa shtakama polako ide pa i mi sa njim tako...

Ja ne grickam sad ništa, ali ću da skuvam čaj čisto nešto da srčem :)
A ni grašak ne kuvam, nije da ne znam nego ono... nemamo običaj da ga jedemo :confused:
Jedva čekam sledeći vikend da idem u Beograd kod mojih, i da usput pokupim rolere...
Danas su mi se taaaako vozili.

Ja ne grickam sad ništa, ali ću da skuvam čaj čisto nešto da srčem :)
A ni grašak ne kuvam, nije da ne znam nego ono... nemamo običaj da ga jedemo :confused:
Jedva čekam sledeći vikend da idem u Beograd kod mojih, i da usput pokupim rolere...
Danas su mi se taaaako vozili.

e i rolere imam i vozim ih super, i skačem i izvodim razne vratolomije, ili sam bar to radila dvnih dana i sada ni to ne mogu da se nateram, a vreme je dušu dalo za to...

najveći problem mi je nekretanje, anije sam samo zujala i jela sam mnogo ali to se ništa nije lepilo, ili sam radila vežbe, sada već godinu dana ništa, samo sedim za kompom i to me urniše...

Sad je lepo vreme, dusu dalo za setnju. :)

Inace, u poslednje vreme, svaki dan mi se nakaci neko kuce lutalica da me prati gde god idem, a meni bude zao da ga oteram i tako se rastuzim i rasplacem i sve...i svratim da mu kupim nesto za klopu i tako u krug.
Da nemam vec tri psa i macora, verovatno bih svaki dan dovela neko kuci.
Ubise me hormoni!

e i rolere imam i vozim ih super, i skačem i izvodim razne vratolomije, ili sam bar to radila dvnih dana i sada ni to ne mogu da se nateram, a vreme je dušu dalo za to...

Ja ih vozim super, a skakala sam kao klinka, sad se nešto ne bih usudila :lol:
Ali rekla sam sebi, kad ih donesem ovde ima da ih vozim svaki dan.
I tačka.
Joj kako me mrzi da uđem u kuhinju, a treba da spremam prženice i kuvam jaja, da dragi ima šta da jede kad dođe sa posla - oko 5 ujutro.
Mrvica moja :heart:

Sad je lepo vreme, dusu dalo za setnju. :)

Inace, u poslednje vreme, svaki dan mi se nakaci neko kuce lutalica da me prati gde god idem, a meni bude zao da ga oteram i tako se rastuzim i rasplacem i sve...i svratim da mu kupim nesto za klopu i tako u krug.
Da nemam vec tri psa i macora, verovatno bih svaki dan dovela neko kuci.
Ubise me hormoni!

joj, razumem te skroz, meni se to isto dešava bez hormona, hranim ih gde god ih vidim, pa kad te samo pogledaju onim tužnim okicama : (
e,kris a mačor i psi su zajedno kod tebe ili?kako se slažu?

inace ja danas pravila rucak,za mene i tatu(mama posti na vodi,deca i muz jedu masno i nezdravo).stavila sam skuse i razno seceno povrce u tepsiju,posolila i pokrila folijom.pret kraj malo skinula foliju.bilo je zdravo i prste da polizes,al posle dva sata se setim da sam zaboravila da stavim ulje i vino ili vodu.samo onako klot,al se od one pare lepo ispeklo.znaci moze da se ustedi na kojoj kaloriji i tako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back