Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aj i ja da napishem neshto na ovu temu:mrgreen:
meni je drugarica preporuchila da ujutro na prazan stomak popijem iscedjenu narandzu, ili da pojedem svejedno, moze i mandarine...
to je njenoj snaji preporuchio doca kod problema zatvora dok je bila trudna...
i ja to probala jer sam imala problema dok sam spremala poslednji ispit, zbog nervoze, nespavanja, nekretanja...a inache da kucnem nemam bash problem...
mada meni je problem ako jedan dan omashim:)
i delovalo je:) mada meni svako voce na prazan stomak ujutro pokrene sve...

Ih....ćutite, ćutite, pa čim ja malo zamaknem iza ugla, one se raspričaju....
UN dijeta, moja iskustva:
-držala sam je pre nekih 6-7 godina i tada sam skinula 10 kilograma za dva meseca, nije se vraćalo....
- posle nije bilo baš tako uspešno, ali nisam bila ni dosledna, ali uspevala sam da skinem po 6-7 kila
-suština dijete je u kombinovanju određenih grupa namirnica-jedeš određenih dana samo proteine, ili samo skrob ili samo voće
-za početak dijete je dobro za doručak jesti dve banane, od njih si najmanje gladan
-voćni dan zna da bude nezgodan, pomaže to koštunjavo-prosto imaš potrebu da pojedeš nešto čvrsto i "konkretno"
- nikada nisam držala vodeni dan
- pa zar ste očekivale od mene nešto tako drastično:)
-Vragana, imam toliko godina a ne kilograma:D
- e sad, to što sam posle nakarikala ovoliko kila koliko sad imam je do moje lude glave i odbrambenog mehanizma protiv stresa zvanog slatkiši i nema veze ni sa jednom dijetom ovog sveta...
- sad sam se malo stabilizovala i znaju ove divne dame koliko se borim i koliko puta krećem od nule ponovo
- zato i hoću da probam ponovo sa UN
- najviše mi se kod ove dijete sviđa što, ako se nečeg zaželiš, znaš da ćeš moći da ga pojedeš za par dana, nema se osećaj oskudacije, moranja, kakav dijete obično nose
-pa mi se sviđa ugljeno-hidratni dan-na mom spisku te dijete piše:300gr.praznog bureka za ručak!!! i za večeru posle torte-obavezno jedna štangla čokolade za kuvanje-e ona je stvarno važna, jer sutradan sledi voćni dan, pa drži energiju...
Dosta za sad!:mrgreen:

Ih....ćutite, ćutite, pa čim ja malo zamaknem iza ugla, one se raspričaju....
UN dijeta, moja iskustva:
-držala sam je pre nekih 6-7 godina i tada sam skinula 10 kilograma za dva meseca, nije se vraćalo....
- posle nije bilo baš tako uspešno, ali nisam bila ni dosledna, ali uspevala sam da skinem po 6-7 kila
-suština dijete je u kombinovanju određenih grupa namirnica-jedeš određenih dana samo proteine, ili samo skrob ili samo voće
-za početak dijete je dobro za doručak jesti dve banane, od njih si najmanje gladan
-voćni dan zna da bude nezgodan, pomaže to koštunjavo-prosto imaš potrebu da pojedeš nešto čvrsto i "konkretno"
- nikada nisam držala vodeni dan
- pa zar ste očekivale od mene nešto tako drastično:)
-Vragana, imam toliko godina a ne kilograma:D
- e sad, to što sam posle nakarikala ovoliko kila koliko sad imam je do moje lude glave i odbrambenog mehanizma protiv stresa zvanog slatkiši i nema veze ni sa jednom dijetom ovog sveta...
- sad sam se malo stabilizovala i znaju ove divne dame koliko se borim i koliko puta krećem od nule ponovo
- zato i hoću da probam ponovo sa UN
- najviše mi se kod ove dijete sviđa što, ako se nečeg zaželiš, znaš da ćeš moći da ga pojedeš za par dana, nema se osećaj oskudacije, moranja, kakav dijete obično nose
-pa mi se sviđa ugljeno-hidratni dan-na mom spisku te dijete piše:300gr.praznog bureka za ručak!!! i za večeru posle torte-obavezno jedna štangla čokolade za kuvanje-e ona je stvarno važna, jer sutradan sledi voćni dan, pa drži energiju...
Dosta za sad!:mrgreen:

I ja krenula sa 2 banane.

A burek za rucak mi zaista nikada ne bi pao na pamet. Genijalno!!!:lol: Ba sam se pitala sta cu za taj ugljenohidratni dan. Nezgodno mi je kad radim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back