Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam, ali ne jedem mlecne proizvode, a ni margarin ne volim
Sve znam
Ono najbitnije je da je bilo pre 6 sati
I radila sam svesrdno vezbice sinoc

Kad sam prosle godine drzala dijetu, stvarno mi je mnogo pomagao onaj Fit effect jogurt da mi smanji glad, i pijem ga na silu, iako ne volim jogurt
Ima samo 33 kalorije na 100 g

Nego Kistina, da li mogu da jedem sardine, ako izbacim ono ulje iz njih?

E hvala
Znam da su one posebno bogate onim nezasicenim masnim kiselinama koje su dobre za rad mozga, i da sadrze i jod, pa zbog toga ih koristim cak i u toku dijete
A moracu da cesce silazim u menzu dole na povrce i ribu
Zeznuh se jutros sto sam kupila jabuke umesto pomorandzi

danas pocinjem UN dijetu.pokusavam vec mesec dana samo da manje jedem i to hranu koja je nisko kaloricna i ne ide.ovako kad znam sta smem kog dana lakse cu podneti.
samo ne mogu da se setim u nekim novinama sam procitala zasto ta dijeta nije dobra,al sad me ubi.

elem...jutros vaga place na 74,900.znaci krecemo sa 75kg.

l dan-proteinski.

do sada sam na svaka dva sata pojela dve pomorandze,jednu malu bananu i 200 ml soka od paradajza.plivala sam pola sata, a za rucak vec imam spremno 250 g ela sira,2 kasike ajvara,zelena salata,jedno parce crnog hleba i solja ela jogurta.nema popodne uzine(makar crkla),pa rana vecera,salata od paradajza ,paprike i mladog sira.rano u krevet da ne razmisljam o zna se vec cemu.

za pocetak bitna je kvadratura tvog stana ili ako imas kucu jos bolje jer zauzima dosta prostora
radi celo telo(ruke,noge,ledja),najbolje je da uzmes neki sa vise programa jer ako ides jednolicno nekako ti se telo navikne na to i cini mi se da na to ravno manje radi misice
to je za
protiv:najsmor masina koju ja poznajem,kupili smo je,odvezbali mozda zajedno 20h i onda je skupljala prasinu i zauzimala mi dragocen prostor,plus kvarila estetiku (jer mi je bila u salonu) i tako kad se koleginica porodila svanulo mi kad me pitala koliko kosta
i tako otarasih se te bede
najbolje da probas kod nekoga da vidis je l to tvoj fazon,jer mozes da se razocaras,a mozda te i odusevi (znam neke kojima je super)

prostora ima, probala jesam
procitala...uglavnom za/protiv...mislim da jeste za mene; zbog nacina na koji radi...
e, sad...na sta obratiti paznju kod kupovine same sprave...rekose mi na to koliku
kilazu podnosi...zbog stabilnosti i to?

i da dodam...ne kupuj jeftinu varijantu, meni se pokvario posle godinu dana upotrebe.....
ja sam ga koristila i volim taj tip vezbanja, ujednacen, pravi kardio....ali, nista ti od toga nema efekta kao trcanje.....ali nista......

e, ne mogu ja trcat...nisam osoba za to i gotovo...setanje ok, al trckaranje...jok. :rumenko:
gledat film i vjezbat mogu...:mrgreen:

ovo sto kazes u vezi same sprave sam i ja cula...fala, obraticu paznju : )

Da me Vanda vidi da sam ovde, izkritikovala bi me, jer ja u sustini nisam debela, nego sam juce posizela kad sam videla salcic preko farmewrki s jedne strane
Visoka sam 175, a teska 64 (tj. tacno cemo utvrditi veceras, jer sam se ugojila mozda kg), i to je kao idealno, ali dzaba kad ja nisam zadovoljna svojim strukom i stomakom
Zato sam vam se prikljucila
I tema je super!

da se zahvalim curama...nisam sinoc nista pojela, popila onaj zeleni bljaks caj i u krevet...ne smem da gledam tv jer cim vidim da neko nesto jede ocu da umrem :lol:

jutros 2 kiwija, prepecenac,i bela kafa sa nemasnim mlekom, uzina jogurt sad smisljam sta cu za rucak....do sad popila vec litru vode(fuj)

radujem se za sutra jer sutra smem pizzu...jeeeeeeee

Dobrodoshle, nove dijetalke!!!

Khm, ja sam dan pochela u 8, doruchkovala na 3 integralna tosta pashtetu tanko namazanu, popila kiselu limunadu uz to i mrvicu cikle.
Sad sam pojela cca 200 gr svjezeg sira, dva paradajza i krastavac.
Ruchacju vjerovatno neko meso.Jesam se navukla na meso tokom dijete, prije bash nisam voljela meso. Chak ga 3 godine nisam jela uopshte.

E,da,pjeshke sam se vratila sa autobuske stanice,ishla momka ispratiti na koncert, a to je malo vishe od 2,5 km do moje kuce. I josh sam malo po gradu zujala... :)

Kako mi je fino hodati po gradu samo u majici,a da se ne brinem da li sam debela i imam li stomachinu :)

da se zahvalim curama...nisam sinoc nista pojela, popila onaj zeleni bljaks caj i u krevet...ne smem da gledam tv jer cim vidim da neko nesto jede ocu da umrem :lol:

jutros 2 kiwija, prepecenac,i bela kafa sa nemasnim mlekom, uzina jogurt sad smisljam sta cu za rucak....do sad popila vec litru vode(fuj)

radujem se za sutra jer sutra smem pizzu...jeeeeeeee

ti si na UN? :)

pashteta 100 gr - 330 kcal. :dash:
dobro je, ja sam pojela ~50 gr.
al svejedno. :dash:

dosad u kcal

*pashteta - 166 kcal
*hljeb - ~250 kcal
*paradajz - 60 kcal
*krastavac - 20 kcal
*svjezi sir - 250 gr - 300 kcal
*limunada - 0,5l - 100 kcal [najmanje]
* jana sa ukusom brusnice - 50 kcal

= 946 kcal :eek:
a nisam ni ruchala.

syeba me hljeb. :(

Nishta, samo meso za ruchak i brusnica u kafani.

:eek:
jesi ti sigurna u sve to?
3 parcehta tosta nemaju 250gr pa da me ...:D
jedno parche tosta ima 25-30grama..da znash chisto..to ti dodje do 90gr...
mada sad kad sam srachunala...niej shija nego vrat...oko 220kcal :neutral:
mislim jesi pojela celu pashtetu malu?
ja kad namazem, to je da se providi i cenim da na dva parcheta hleba ne stavim vishe od 15gr...
kad bash moram da doruhkujem hleb a ne znam shta cu...
mada chesto namazem margarin onaj kao niskokalorichni.... med nekad...
inache nisam kafu popila jutros i nervozna sam ko pas...
tata popio poslednje zalihe nesa i ja chekala mamu da donese,a sad ce vec ruchak...
doruchkovala malu domacu kiflicu:rumenko:
cenim da ima oko 50gr...
a za ruchak fileti soma(nisu panirani) iz rerne +povrce svakakvo:mrgreen:

Poslednja izmena:
Ja preskočila doručak jer sam sa drugaricom preko sat vremena čekala parking službu,
neki lik nam zagradio auto :dash:

Sad tek imam prvi obrok, i to malo one ćuretine od juče, dva kornišona, i kašičica pavlake.
Nisam ni trčala, ali ću sad u šetnju po tvrđavi.

:eek:
jesi ti sigurna u sve to?
3 parcehta tosta nemaju 250gr pa da me ...:D
jedno parche tosta ima 25-30grama..da znash chisto..to ti dodje do 90gr...
mada sad kad sam srachunala...niej shija nego vrat...oko 220kcal :neutral:
mislim jesi pojela celu pashtetu malu?
ja kad namazem, to je da se providi i cenim da na dva parcheta hleba ne stavim vishe od 15gr...
kad bash moram da doruhkujem hleb a ne znam shta cu...
mada chesto namazem margarin onaj kao niskokalorichni.... med nekad...
inache nisam kafu popila jutros i nervozna sam ko pas...
tata popio poslednje zalihe nesa i ja chekala mamu da donese,a sad ce vec ruchak...
doruchkovala malu domacu kiflicu:rumenko:
cenim da ima oko 50gr...
a za ruchak fileti soma(nisu panirani) iz rerne +povrce svakakvo:mrgreen:

Nisam cijelu,ostala je chetvrtina.
Dobro si izrachunala za tostove,to ti pricham.
To je to, dobro sam izrachunala sve.
Nazalost. :dash:

Nisam cijelu,ostala je chetvrtina.
Dobro si izrachunala za tostove,to ti pricham.
To je to, dobro sam izrachunala sve.
Nazalost. :dash:

pa ako nisi celu pashetticu pojela, onda nije to toliko...mada lebac sve zakuva:rtfm:
i sve kao sitno, a nakupi se...:neutral:
a peshteta mo pom prorachunu 125kcal...znachi oko 40kcal manje nego shto si ti srachunala+30kcal manje hleba... to ti je 70kcal fore:) josh jedan tost:zper:

...dobar dan devojke ...
....vidim imamo "pojačanje"..hehe...pa dobro nam došle...:D

...danas doručak, jedan đevrek i 40 grama pečenice....
...kasnije oko 10h...jogurt balans+....
...kuva se pasulj, poješću jedan tanjir, naravno pre 18h....
...kupila jabuke...pa ću opet grickati večeras...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back