kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Hleb je OK, pasteta ti ne treba...
Bolje bi bilo da si ga namazala puterom ili kajmakom, veruj mi.
Bolje bi bilo da si ga namazala puterom ili kajmakom, veruj mi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

za pocetak bitna je kvadratura tvog stana ili ako imas kucu jos bolje jer zauzima dosta prostora
radi celo telo(ruke,noge,ledja),najbolje je da uzmes neki sa vise programa jer ako ides jednolicno nekako ti se telo navikne na to i cini mi se da na to ravno manje radi misice
to je za
protiv:najsmor masina koju ja poznajem,kupili smo je,odvezbali mozda zajedno 20h i onda je skupljala prasinu i zauzimala mi dragocen prostor,plus kvarila estetiku (jer mi je bila u salonu) i tako kad se koleginica porodila svanulo mi kad me pitala koliko kosta
i tako otarasih se te bede
najbolje da probas kod nekoga da vidis je l to tvoj fazon,jer mozes da se razocaras,a mozda te i odusevi (znam neke kojima je super)
i da dodam...ne kupuj jeftinu varijantu, meni se pokvario posle godinu dana upotrebe.....
ja sam ga koristila i volim taj tip vezbanja, ujednacen, pravi kardio....ali, nista ti od toga nema efekta kao trcanje.....ali nista......

da se zahvalim curama...nisam sinoc nista pojela, popila onaj zeleni bljaks caj i u krevet...ne smem da gledam tv jer cim vidim da neko nesto jede ocu da umrem
jutros 2 kiwija, prepecenac,i bela kafa sa nemasnim mlekom, uzina jogurt sad smisljam sta cu za rucak....do sad popila vec litru vode(fuj)
radujem se za sutra jer sutra smem pizzu...jeeeeeeee

ti si na UN?![]()

jesi ti sigurna u sve to?
3 parcehta tosta nemaju 250gr pa da me ...
jedno parche tosta ima 25-30grama..da znash chisto..to ti dodje do 90gr...
mada sad kad sam srachunala...niej shija nego vrat...oko 220kcal
mislim jesi pojela celu pashtetu malu?
ja kad namazem, to je da se providi i cenim da na dva parcheta hleba ne stavim vishe od 15gr...
kad bash moram da doruhkujem hleb a ne znam shta cu...
mada chesto namazem margarin onaj kao niskokalorichni.... med nekad...
inache nisam kafu popila jutros i nervozna sam ko pas...
tata popio poslednje zalihe nesa i ja chekala mamu da donese,a sad ce vec ruchak...
doruchkovala malu domacu kiflicu
cenim da ima oko 50gr...
a za ruchak fileti soma(nisu panirani) iz rerne +povrce svakakvo![]()

Nisam cijelu,ostala je chetvrtina.
Dobro si izrachunala za tostove,to ti pricham.
To je to, dobro sam izrachunala sve.
Nazalost.![]()

josh jedan tost

sofi kako limunada 100 kalorija minimum,jel pijes sa secerom?![]()
pa ako nisi celu pashetticu pojela, onda nije to toliko...mada lebac sve zakuva
i sve kao sitno, a nakupi se...
a peshteta mo pom prorachunu 125kcal...znachi oko 40kcal manje nego shto si ti srachunala+30kcal manje hleba... to ti je 70kcal forejosh jedan tost
![]()