Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e jeste gadan, gorak je bas...ja ga pijem bez secera! Kao kazna za sva prezderavanja :lol:
napisacu pripremu mada sigurno vec znas, vodu sa sto manje kamenca grijati, ne do potpunog kljucanja vec kad pocnu da se odvajaju mjehurici sa dna serpice(ovo je vazno)..preliti filter poklopiti i ostaviti par minuta...:)

a za taj preparat ne mogu da verujem, meni to bas strasno :(

e, aj da vas pitam nesto
ja...mrzim teretane i to
lopte i ono kretensko skakutanje uz muiku takodjer ne dolaze u obzir
otpadaju i bazeni jer gljive mogu kupit i u Maxiju

ono sto... ostaje je neka sprava za vjezbanje
izbor je pao na orbitrek ili kako se vec zove...
neam sad nekih puno kila viska...to nije ni bitno
ideja je da malo...formiram ovo sto imam
pitanje je - ima li nekad od vas

a) iskustvo s ovom spravom da podijeli?
b) orbitrek koji skuplja prasinu i koji bi rado prodala pa kupila...kamaru cokolada...cipela...

elem : )))

ja imam iskustva, ali sa onim u teretani...
mada taj je mnogo jachi od toga shto se moze kupiti za kucnu varijantu...
i moram priznati da ga izbegavam...delom zbpog toga shto mi je bash teshko na njemu, a delom zbog kolena...
mada to je uslovljeno jedno drugim...imam snage, ali kolena me uzasno bole posle vezbanja na njemu jer su mi bangava kolena....
a inache je extra stvar, na njemu se mnogo troshish, a ne koristish samo noge nego i ruke, pa se sve tu pomalo ukljuchuje...

odhodala sam jedno 5 serija pachjeg hoda...bar sam se na neshto naterala:confused:

ja imam iskustva, ali sa onim u teretani...
mada taj je mnogo jachi od toga shto se moze kupiti za kucnu varijantu...
i moram priznati da ga izbegavam...delom zbpog toga shto mi je bash teshko na njemu, a delom zbog kolena...
mada to je uslovljeno jedno drugim...imam snage, ali kolena me uzasno bole posle vezbanja na njemu jer su mi bangava kolena....
a inache je extra stvar, na njemu se mnogo troshish, a ne koristish samo noge nego i ruke, pa se sve tu pomalo ukljuchuje...

odhodala sam jedno 5 serija pachjeg hoda...bar sam se na neshto naterala:confused:

meni je to jedna od najtezih sprava:rumenko:

zadnji put sam doterala liniju posle prve trudnoce dijetom, biciklom i rolerima a teretane i te sprave nisu bas za mene:rumenko:

nisam neshto luda za chajevima:neutral:
sem kad sam prehladjena pa onda aj kao, da lakshe gutam...
a zeleni znam da je dobar i koristan, pa sam htela da ga uvedem polako...
ali samu sebe sam zeznula...
a pijem kamilicu i nanu ovako....
i taj fitness, gadan je isto, ali navikla sam se na ukus vremenom:)

nisam neshto luda za chajevima:neutral:
sem kad sam prehladjena pa onda aj kao, da lakshe gutam...
a zeleni znam da je dobar i koristan, pa sam htela da ga uvedem polako...
ali samu sebe sam zeznula...
a pijem kamilicu i nanu ovako....
i taj fitness, gadan je isto, ali navikla sam se na ukus vremenom:)
Joj taj yeleni caj mogu samo kad je skroz hladan da popijem na brzinu ali nemam nesto naviku. Sto se tice cajeva generalno bas su efikasni za suzbijanje napada gladi.

e, aj da vas pitam nesto
ja...mrzim teretane i to
lopte i ono kretensko skakutanje uz muiku takodjer ne dolaze u obzir
otpadaju i bazeni jer gljive mogu kupit i u Maxiju

ono sto... ostaje je neka sprava za vjezbanje
izbor je pao na orbitrek ili kako se vec zove...
neam sad nekih puno kila viska...to nije ni bitno
ideja je da malo...formiram ovo sto imam
pitanje je - ima li nekad od vas

a) iskustvo s ovom spravom da podijeli?
b) orbitrek koji skuplja prasinu i koji bi rado prodala pa kupila...kamaru cokolada...cipela...

elem : )))
za pocetak bitna je kvadratura tvog stana ili ako imas kucu jos bolje jer zauzima dosta prostora
radi celo telo(ruke,noge,ledja),najbolje je da uzmes neki sa vise programa jer ako ides jednolicno nekako ti se telo navikne na to i cini mi se da na to ravno manje radi misice
to je za
protiv:najsmor masina koju ja poznajem,kupili smo je,odvezbali mozda zajedno 20h i onda je skupljala prasinu i zauzimala mi dragocen prostor,plus kvarila estetiku (jer mi je bila u salonu) i tako kad se koleginica porodila svanulo mi kad me pitala koliko kosta
i tako otarasih se te bede
najbolje da probas kod nekoga da vidis je l to tvoj fazon,jer mozes da se razocaras,a mozda te i odusevi (znam neke kojima je super)

zene cini mi se da mi se vracaju stare ruzne navike
nikako da ustalim -5,i vracam se na grickanje
i to kad nisam gladna
heeellllppppp :besna:
ne sme to da mi se desi
i dobro je sto sam svesna
danas za dorucak cerealije
za rucak cu nositi jednu punjenu sirom papriku
a za veceru neki keks verovatno
i to je ok jer zatvaram radnju
ali kad imam slobodno vece pa sedim ispred kompa ili tv onda je stvarno problem :sad2:

zene cini mi se da mi se vracaju stare ruzne navike
nikako da ustalim -5,i vracam se na grickanje
i to kad nisam gladna
heeellllppppp :besna:
ne sme to da mi se desi
i dobro je sto sam svesna
danas za dorucak cerealije
za rucak cu nositi jednu punjenu sirom papriku
a za veceru neki keks verovatno
i to je ok jer zatvaram radnju
ali kad imam slobodno vece pa sedim ispred kompa ili tv onda je stvarno problem :sad2:
Ne sekiraj se :cmok2: tu smo da budemo podrska i samo napred...

čaj, čaj, za krizu, kao što smo iz gornjih pisanija mogli da zaključimo. Jedina mu je mana što treba malo vremena da se spremi, a to ostavlja dovoljno prostora da se gricne neki keksić ili parčence 'leba, kao ja sinoć :dash:
Jutros dvopek sa ella sirom i čaj. Za dalje ćemo videti...

za pocetak bitna je kvadratura tvog stana ili ako imas kucu jos bolje jer zauzima dosta prostora
radi celo telo(ruke,noge,ledja),najbolje je da uzmes neki sa vise programa jer ako ides jednolicno nekako ti se telo navikne na to i cini mi se da na to ravno manje radi misice
to je za
protiv:najsmor masina koju ja poznajem,kupili smo je,odvezbali mozda zajedno 20h i onda je skupljala prasinu i zauzimala mi dragocen prostor,plus kvarila estetiku (jer mi je bila u salonu) i tako kad se koleginica porodila svanulo mi kad me pitala koliko kosta
i tako otarasih se te bede
najbolje da probas kod nekoga da vidis je l to tvoj fazon,jer mozes da se razocaras,a mozda te i odusevi (znam neke kojima je super)

i da dodam...ne kupuj jeftinu varijantu, meni se pokvario posle godinu dana upotrebe.....
ja sam ga koristila i volim taj tip vezbanja, ujednacen, pravi kardio....ali, nista ti od toga nema efekta kao trcanje.....ali nista......

Veceras cu da se izmerim, pa da vidim posle 7 dana kako napredujem
Juce sam imala jak napad gladi uvece, pa sam pojela 2 parceta hleba s trunkom pastete:rumenko:
Sekla sam ih tanko ko flis papir, ali avaj, hleb je hleb

Tesim se da je svaki pocetak tezak
I krenula sam s vezbanjem u kuci, aerobne vezbe, one su mi za zatezanje, pretezno radim trbusnjake i za struk i zadnjicu, u pokusaju da se resim naslaga na stomaku:confused::(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back