bokaruki
Iskusan
- Poruka
- 5.150
znači, ništa posebno ne propuštam?
Mislim da ne propuštaš, ali ukusi su različiti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znači, ništa posebno ne propuštam?
Menadžment u medijima, treća godina.sta studirate devojke?
sofffy:hahahhahaha
srecja da ovdje nema meka, ja sam to jela samo par puta.
jednom u NS, jednom u BG i jednom u BD.
I u Nici, chini mi se.
kad ste već kod crne čokolade, jel neka od vas probala crnu čokoladu sa ljutom papričicom?
ne mogu uopšte da zamislim kakav je to ukus...![]()
Probala sam, OK je ali nista spec. Vise mi se svidja sa morskom solju, ima Lindt sad i takvu. Probajte![]()
(crna je cokolada, nece mnogo da skodi dijeti)
Tamo sam i ja jelaJa volim povremeno da odem, podseća me na detinjstvo kad bi roditelji celu ekipu vodili u bioskop, pa u Mek na Terazijama, na happy meal.
Ali ne idem često, i skupo je i kalorično. Uglavnom idem kad se nađem so Sonjom![]()
Tamo sam i ja jela
Proshle god.,dok sam chekala KLL-a.
Pojela onaj mali chizburger i pomfri, i sve zalila djusom.
Krmence malo.))
u ratu nije bilo slatkisa
mama nam pravila neke kao slatke kiflice, bez jaja i mlijeka... meni su ostale u sjecanju kao mnogo lijepe
a ja, mala dosada, svakodnevno obigravala oko mame i tetke da mi daju cokoladu, marak kocku
i meni tetka jednom u sali kaze : uhvati se za dupe
tetka mislila ja pametno dijete, prepoznacu salu
a ja se citavog dana drzala za guzu, i kao dobro dijete navece njima kazem, evo, ja sam se drzala sve vrijeme, mogu li sada dobiti cokoladu?
to je bilo veliko ponizenje, bas su me ismijale... ja sam to tako dozivjela
ali je mama posle naucila da pravi cokoladu i alvu, kako su to bile dobre polastice
taj obrok ti iznosi negde oko 700,800 cal...zavisi koji pomfrit je u pitanju...![]()
u ratu nije bilo slatkisa
mama nam pravila neke kao slatke kiflice, bez jaja i mlijeka... meni su ostale u sjecanju kao mnogo lijepe
a ja, mala dosada, svakodnevno obigravala oko mame i tetke da mi daju cokoladu, marak kocku
i meni tetka jednom u sali kaze : uhvati se za dupe
tetka mislila ja pametno dijete, prepoznacu salu
a ja se citavog dana drzala za guzu, i kao dobro dijete navece njima kazem, evo, ja sam se drzala sve vrijeme, mogu li sada dobiti cokoladu?
to je bilo veliko ponizenje, bas su me ismijale... ja sam to tako dozivjela
ali je mama posle naucila da pravi cokoladu i alvu, kako su to bile dobre polastice
Srednji. A to vadi stvar samo tako.![]()
![]()
Uzas.
Menadžment u medijima, treća godina.
A trenutno spremam ispit (jedan sam spremila) i snimam priloge za delta tv
Ja volim povremeno da odem, podseća me na detinjstvo kad bi roditelji celu ekipu vodili u bioskop, pa u Mek na Terazijama, na happy meal.[COLOR="Black"][/COLOR]
Ali ne idem često, i skupo je i kalorično. Uglavnom idem kad se nađem so Sonjom![]()
Drzati dijete nije preporucljivo! Ako imate problem sa viskom kilograma,ako ste ozbiljni, mi Vam mozemo pomoci!!! Nas Wellness Centar se nalazi u centru Beograda,a kontakt tel: 063/824-9586
Nešto se nisam lepo osećala kad sam u poslednjem broju Blic žene videla recepte za jeftine kolače-embrago kolač, ratni kolač...ništa mi se ne sviđa da se toga setim, ajoš manje ideja da može opet, a miriše da može..Ne mislim ni rat ni embargo, ali jeftini kolači mirišu na sirotinju....ne valja...
...ja kupovala mojoj deci...a tek igračkice iz njih, i sad ih negde imamo![]()
E stvarno nisu normalni, pa gdje cjesh to objavljivati u novinama. Ratni kolachi. Chuj to.
Kako sam ja plakala kad je bombardovana Srbija. Klinka, imala 8 godina,al sam samo tako plakala.
Sjecjam se da je puno ljudi iz Srbije doshlo u Banjaluku, dosta sam djece upoznala, redovno su dolazila na igranje kod mene.![]()
Nešto se nisam lepo osećala kad sam u poslednjem broju Blic žene videla recepte za jeftine kolače-embrago kolač, ratni kolač...ništa mi se ne sviđa da se toga setim, ajoš manje ideja da može opet, a miriše da može..Ne mislim ni rat ni embargo, ali jeftini kolači mirišu na sirotinju....ne valja...
...to nam je što nam je...valjalo ne valjalo.....
...i torta od 1 jaja....
...i euro krem od mleka u prahu, i kakao praha....
...i torta od jabuka i 4 jaja.....
...ma nema veze, pretekosmo, to pa ćemo i ovo, izdržliviji smo mi od
ikakve krize, inflacije.....čega god......