Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
inače, za one koje vole Mek i onu pileću salatu...da znate da je ona jako kalorična...čak više i od Big Meka il Cheeseburgera...z;)

gledala sam onaj dokumentarac "Supersize ME"...o čoveku koji je mesec dana samo u Meku jeo...i tad su rekli kako je ta salata užasno kalorična...

Poslednja izmena:
sta studirate devojke?
Menadžment u medijima, treća godina.
A trenutno spremam ispit (jedan sam spremila :zskace:) i snimam priloge za delta tv

sofffy:
hahahhahaha

srecja da ovdje nema meka, ja sam to jela samo par puta. :)
jednom u NS, jednom u BG i jednom u BD. :)
I u Nici, chini mi se.

Ja volim povremeno da odem, podseća me na detinjstvo kad bi roditelji celu ekipu vodili u bioskop, pa u Mek na Terazijama, na happy meal.
Ali ne idem često, i skupo je i kalorično. Uglavnom idem kad se nađem so Sonjom :p

samo da se pohvalim
da sam prosla pored Meka
ne da mi je zamirisalo, sve mi voda strcala iz usta
ali odolela sam

i sad pravim onu parkinu proju sa mekinjama

pa cemo da vidimo sta ce da ispadne
e to je za sutra

a danas rucak/vecera (pre toga samo kafa, nista nisam stigla) - corba sa gomilom povrca, bez zaprske, samo malo vegete

Poslednja izmena:
u ratu nije bilo slatkisa
mama nam pravila neke kao slatke kiflice, bez jaja i mlijeka... meni su ostale u sjecanju kao mnogo lijepe
a ja, mala dosada, svakodnevno obigravala oko mame i tetke da mi daju cokoladu, marak kocku
i meni tetka jednom u sali kaze : uhvati se za dupe
tetka mislila ja pametno dijete, prepoznacu salu
a ja se citavog dana drzala za guzu, i kao dobro dijete navece njima kazem, evo, ja sam se drzala sve vrijeme, mogu li sada dobiti cokoladu?
to je bilo veliko ponizenje, bas su me ismijale... ja sam to tako dozivjela
ali je mama posle naucila da pravi cokoladu i alvu, kako su to bile dobre polastice

Ja volim povremeno da odem, podseća me na detinjstvo kad bi roditelji celu ekipu vodili u bioskop, pa u Mek na Terazijama, na happy meal.
Ali ne idem često, i skupo je i kalorično. Uglavnom idem kad se nađem so Sonjom :p
Tamo sam i ja jela :)
Proshle god.,dok sam chekala KLL-a. :)
Pojela onaj mali chizburger i pomfri, i sve zalila djusom.
Krmence malo. :)))

mama nam pravila neke kao slatke kiflice, bez jaja i mlijeka... meni su ostale u sjecanju kao mnogo lijepe
a ja, mala dosada, svakodnevno obigravala oko mame i tetke da mi daju cokoladu, marak kocku
a ja se citavog dana drzala za guzu, i kao dobro dijete navece njima kazem, evo, ja sam se drzala sve vrijeme, mogu li sada dobiti cokoladu?
ali je mama posle naucila da pravi cokoladu i alvu, kako su to bile dobre polastice

Auh, i ja se sjecjam ,mama u ratu od humanitarnog mlijeka u prahu pravila eurokrem. :))
I hurmashice za NG. Deluks kolach. :)

A jesmo bili sirotinja.

50 maraka flasha ulja, 1500 vreca brashna a mami plata 10 maraka.
srecja da su moji shtedili prije rata za renoviranje stana,za namjeshtaj,stolariju i to, pa smo kako-tako zivjeliu ratu.
hocu reci, nismo bili gladni i goli.

Poslednja izmena:

....moram ti reći da si me sad baš, baš rastužila...šta sve ovaj naš narod nije
preživeo....a tek decaz:cry:

....inače i ja sam mojoj deci u vreme inflacije i krize pravila čokoladu, ako neko
hoće rado ću je negde napisati...da se nađe, opet došla neka luda teška vremena:(

Nešto se nisam lepo osećala kad sam u poslednjem broju Blic žene videla recepte za jeftine kolače-embrago kolač, ratni kolač...ništa mi se ne sviđa da se toga setim, ajoš manje ideja da može opet, a miriše da može..Ne mislim ni rat ni embargo, ali jeftini kolači mirišu na sirotinju....ne valja...

Menadžment u medijima, treća godina.
A trenutno spremam ispit (jedan sam spremila :zskace:) i snimam priloge za delta tv

Ja volim povremeno da odem, podseća me na detinjstvo kad bi roditelji celu ekipu vodili u bioskop, pa u Mek na Terazijama, na happy meal.[COLOR="Black"][/COLOR]

...ja kupovala mojoj deci...a tek igračkice iz njih, i sad ih negde imamo:)

Nešto se nisam lepo osećala kad sam u poslednjem broju Blic žene videla recepte za jeftine kolače-embrago kolač, ratni kolač...ništa mi se ne sviđa da se toga setim, ajoš manje ideja da može opet, a miriše da može..Ne mislim ni rat ni embargo, ali jeftini kolači mirišu na sirotinju....ne valja...

E stvarno nisu normalni, pa gdje cjesh to objavljivati u novinama. Ratni kolachi. Chuj to.

Kako sam ja plakala kad je bombardovana Srbija. Klinka, imala 8 godina,al sam samo tako plakala.
Sjecjam se da je puno ljudi iz Srbije doshlo u Banjaluku, dosta sam djece upoznala, redovno su dolazila na igranje kod mene. :)

E stvarno nisu normalni, pa gdje cjesh to objavljivati u novinama. Ratni kolachi. Chuj to.

Kako sam ja plakala kad je bombardovana Srbija. Klinka, imala 8 godina,al sam samo tako plakala.
Sjecjam se da je puno ljudi iz Srbije doshlo u Banjaluku, dosta sam djece upoznala, redovno su dolazila na igranje kod mene. :)

Ali mila moja, tako se kolač zaista zvao:Embargo kolač(iz vremena pod sankcijama) i ratni kolač( iliti kolač bez išta:bez jaja, bez mleka, bez čokolade-a sladak, najslađi kad nema drugo).
A ti si moja koleginica (osim što si mi forimaška ćerka)z:girl:

...to nam je što nam je...valjalo ne valjalo.....
...i torta od 1 jaja....
...i euro krem od mleka u prahu, i kakao praha....
...i torta od jabuka i 4 jaja.....
...ma nema veze, pretekosmo, to pa ćemo i ovo, izdržliviji smo mi od
ikakve krize, inflacije.....čega god......

već nekoliko dana mi se jedu brusketi...
moraću da ih pravim...
ako još nekog zanima...ovako...:D

prepečen hleb(može francuska vekna), za namaz pavlaka, sitno seckan paradajz,origano i malo maslinovog ulja preko...z:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back