Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a je l vas nisam sve lepo opisala :mrgreen:
ocu da pravim pilav za sutra,i kupila sam zelenu salatu
danas sam jela jaja na oko
2 kom
gledala film julie&julia mislim da bi bio super kuvar s one nase teme sta kuvam danas
i to bih po nikovima,malo recepte malo neki trac o forumasici :lol: bas bi bilo cool

i meni je muka u maminom autu,ja ne vozim.
u sushtini,meni je uvijek u autu muka,a u busu bih mogla na kraj svijeta . :-|

inache, linda, kul avatar!

@Poslednja igra... ne znam otkad... mozda 2 mjeseca, tako neshto ;)
Al ima vishka... josh 5,6 kg :)

@afro : al nisam ni grama omrshavila od NG. :)))
chak sam nabacila jedan kg.:)

....mooreee........z:mrgreen:
...hehe...šalim se ja malo, neka samo ti guraj dalje....:)
...e, kad ja budem skinula tih 8kg....ima da se osećam ko pionirka....:zgrudvanje:

Parka bravo :) Devojke, dobro veče!
Ja sad došla iz teretane, bila sam samo 40 min jer je počeo neki aerobik (a onda mi teretanuše moramo da napustimo objekat :) ), ali sam od toga 30 minuta bila na traci, i uradila sam 60 trbušnjaka... Inače sam od jutros na faxu, posle sam nešto snimala na tvrđavi, tako da sam deset puta sišla i popela se uz onih milion stepenica, ne znam koliko sam izgubila kalorija usput ali znam da sam ostavila dušu negde... :)

Doručkovala sam kiflu, ručala pašta šutu (ali pola uobičajne porcije, bez uobičajnog hleba i pavlake, šmrc)
Za večeru će biti tanjir kokošje supe iz kesice sa sitno naseckanim belim lukom...
U međuvremenu možda šargarepa. Pretvoriću se u zeca.
A sinoć sam bila dobra, sve kolege pile pivo a ja vodu :D

E da, ušuškala se ja posle ručka pored momka, da malo odmorim pred teretanu dok on gleda TV... kad ono on uhvatio neki kanal na kome su predstavljali sajam slatkiša, i na kome je lik pričao o čokoladi, o njenom mirisu i ukusu i topljenju i svim ostalim blagodetima...kad ga nisam zavalila.

I usput sam saznala da je onima koji drže do linije dozvoljena jedna štangla crne čokolade dnevno, a da je posebno poželjna za one koji su imali srčani udar.
Eto, svašta naučim u polu snu

jel to ona neka milka? ;)
nisam ja. :)

ja ovih dana tuchem po 2 kockice chok. za kuhanje dnevno. :)

nego, sad sam na taaanku shnitu bavarskog hljeba stavila malo svjezeg sira i jednu crvenu kiselu papriku.
njamnjam.

danas sam uchila oko 6h i cheka me bar josh toliko, mozak mi ode u komade.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back