Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Nije to sad više variranje, to se već zacementiralo na 65, ono na 64 je bilo privremeno i kratkotrajno. Da, uveče je prijatnije pa će moći da se prošeta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja mogu samo da ti sibnem ako mi ostavis adresu,jer ne zivim u srbiju
i hocu sto da ne
ps hoces jednu iz strazbura?

i cicanica
al necu vise da pricam dok se ne vratimo,ima da izmalerisem nesto
Meni rekla komsinica iz zgrade "kako si propala, samo glava ostala od tebe"
ne znam dal da se radujem toj konstataciji...![]()

Razgovaraju dve bake:
-Koliko si teška ?!
-Sa naočalama-78 kg !
-A bez naočala ?!
-Ne znam,ne vidim vagu !

..ja odstranjujem samo one vece kostice, kad naletim na lubenicu sa sitnim kosticama nikad nisam do sad to cistila od njih,
pa sad me ovo malo iznenadilo, rekoh da podelim sa vama...ni ja ne mislim da ima bas toliko kalorija, ali ako strucnjaci kazu,
ajde neka im bude, samo sto ja pojedem dnevno maximum dve kriske..koliko bi tu pa moglo biti kostica....
..uh mislim da po ovoj vrucini nema udobne obuce...ja sam neki dan isla u nekim koznim papucama, inace su bas udobne i
meka koza..a tog dana su mi napravile bukvalno rane na nogama....jedva se to saniralo, na 40 stepeni se znoje noge u cemu
god da si...strasno..
nema, u pravu si! Ove ću da stavim na specijalizovanu temu, imaju sve predispozicije da budu udobne. Ja obično imam više pari letnje obuće, sandala, papuča..... da mogu da menjam. Jer upravo mi se dešava to što kažeš. Sve me negde nažuljaju, pa onda sutradan obujem druge koje me nažuljaju na drugom mestu i tako menjam dok ne prodje leto.......