gost 46745
Veoma poznat
- Poruka
- 12.490
Sad mi je jasno zašto mi je moja stara kapa tesna
Skini kapu , bolje da raste glava nego pozadina ................. ja sam odmah shvatila poentu i pobacala sve kape
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad mi je jasno zašto mi je moja stara kapa tesna

Al kad ce guzice da spadnu 
Danas u teretani mi rekli da mi spao stomak i struk
Mada to sam i ocekivala, nikad mi struk nije bio problematican... uvek se makar naziraoAl kad ce guzice da spadnu
![]()

Sam da pimetim, vi bi malo se ...ono , a da ne uđe, pa ne može
Čaj je diuretik, i ima neku funkciju, ali shvatite da je ishrana 70%ili 80%, ostalo je vežbanje i genetika.
Msm, sad mislite da sviram q..ali kažem iz iskustva.

Ima onaj neki Kirkolina, moz da probas neće da škodi, probala, čisti creva, eto to.
Ja redovno pijem dve šolje zelenog (listići).jako zdrav čaj.

za nešto za šta god da je....
Ved, bar znaš šta piješ, sve su prirodne travke, a ne neka nepoznata hemija u kesicama ili kutijama. Da ti škodi sigurno neće, a za nešto je garant dobro, možda za imunitet, npr.
....hvala Cru pogledacu cim budem imala malo vise vremena...
...Ved, taj caj je sigurno dobar sto rece Bi za imunitet ili nesto drugo, znam da je caj od zalfije odlican i da ljudi koji ga piju
retko ili nikako ne idu kod lekara, katarion takodje...e sad bitno je da ga mozes potpiti, da nije odvratan, neki su bas grozni,
i da ti prija....a ako ne smrsas od njega bar ces malo zastiti organizam od raznoraznih virusa....
...popeh se juce 4x na ovu visinu, danas za sad samo jednom gore dole..ali vec znam da ce toga biti jos danas...![]()
etotako nekako i ja razmišljam
malo mi je gorak čaj ali samo malo, pijem ga bez meda i šećera
a prija mi na želudac
tako da...eto
...mozes med i secer da zamenis maltexom...ja sam ga koristila i bila sam zadovoljna,
cak sam ga dodavala u one ovseno-vocne kase i bilo mi je sasvim ok....

Екстракт јечменог слада(постоје и од пиринча, пшенице, кукуруза, ражи, овса, проса и уопште свих житарица, али су непримерено скупи), богат разним врстама шећера и витаминима б-комплекса.Sta je maltex?![]()
Или дисахарид од два молекула глукозе...a to je maltoza?
i kupuje se u apotekama, pretpostavljam?
ali zašto je to bolje od šećera?
ne rugam se, stvarno me zanima
...ih ko to toliko da ceka, a jeste uvek se prvo izbecim u licu pa tek onda smaknem i zadnji "trap"![]()
E tad sam pocela da se topim i treci mesec od porodjaja imala 62kg... 
Па као сваки житарички производ набилдован је б-комплексом, неки шећери попут фруктозе се у организму лаганезе разграђују, а не да директно упадну у крв и направе хаос(пљачкаши калцијума), садржи доста минералних материја које су уз б-комлекс лако усвојиве, а и укуснији је од шећера, мсм оно да једеш без ичег попут меда је.ali zašto je to bolje od šećera?
ne rugam se, stvarno me zanima

Daaaa u licu, to je najzesce kad sam se porodila (a uzevsi u obzir da sam sa 53 (pocetak trudnoce) dosla na 86 (kraj trudnoce)) nakon par dana ja stojim pred ogledalom i gledam oci, nesto mi se izbecile... pa se sve pitam esam pukla il koji mi je kad su mi oci tolikeE tad sam pocela da se topim i treci mesec od porodjaja imala 62kg...
Znaci sad cu da pratim oci... cim okrupnjaju znam da je sve ostalo splaslo![]()
, ali nekako radje zrtvujem obraze samo da onaj teret skinem sa sebe....

bravo, Ved

Danas u teretani mi rekli da mi spao stomak i struk
Mada to sam i ocekivala, nikad mi struk nije bio problematican... uvek se makar naziraoAl kad ce guzice da spadnu :(