Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sam da pimetim, vi bi malo se ...ono , a da ne uđe, pa ne možez:mrgreen:
Čaj je diuretik, i ima neku funkciju, ali shvatite da je ishrana 70%ili 80%, ostalo je vežbanje i genetika.
Msm, sad mislite da sviram q..ali kažem iz iskustva.

a ti misliš da ljudi koji pišu ovde ne paze na ishranu i ne vežbaju, ne kreću se mego samo piju čaj :kafa:
msm zašto pored kretanja i vežbe i ishrane ne probati i čaj?
Ima onaj neki Kirkolina, moz da probas neće da škodi, probala, čisti creva, eto to.
Ja redovno pijem dve šolje zelenog (listići).jako zdrav čaj.

neću kirkolinu oću ovaj moj čaj :kafa:
i ipak piješ čaj ;:zper: za nešto za šta god da je....:kafa:

Ved, bar znaš šta piješ, sve su prirodne travke, a ne neka nepoznata hemija u kesicama ili kutijama. Da ti škodi sigurno neće, a za nešto je garant dobro, možda za imunitet, npr.

....hvala Cru pogledacu cim budem imala malo vise vremena...

...Ved, taj caj je sigurno dobar sto rece Bi za imunitet ili nesto drugo, znam da je caj od zalfije odlican i da ljudi koji ga piju
retko ili nikako ne idu kod lekara, katarion takodje...e sad bitno je da ga mozes potpiti, da nije odvratan, neki su bas grozni,
i da ti prija....a ako ne smrsas od njega bar ces malo zastiti organizam od raznoraznih virusa....

...popeh se juce 4x na ovu visinu, danas za sad samo jednom gore dole..ali vec znam da ce toga biti jos danas...:)

tako nekako i ja razmišljam
malo mi je gorak čaj ali samo malo, pijem ga bez meda i šećera
a prija mi na želudac
tako da...:kafa: eto

Екстракт јечменог слада(постоје и од пиринча, пшенице, кукуруза, ражи, овса, проса и уопште свих житарица, али су непримерено скупи), богат разним врстама шећера и витаминима б-комплекса.
Изгледом подсећа на мед, добар заслађивач за чај, млеко, уместо меда за медењаке, додаје се у теста итд.
Користи се у кућној производњи пива, бозе и других напитака.

..a to je maltoza?
i kupuje se u apotekama, pretpostavljam?
Или дисахарид од два молекула глукозе.
Има га у већини продавница здраве хране или добро снабдевеним маркетима.
Домаћи, бечејске пиваре, најмање је добар као и страни, а јефтинији.

...ih ko to toliko da ceka, a jeste uvek se prvo izbecim u licu pa tek onda smaknem i zadnji "trap":(

Daaaa u licu, to je najzesce kad sam se porodila (a uzevsi u obzir da sam sa 53 (pocetak trudnoce) dosla na 86 (kraj trudnoce)) nakon par dana ja stojim pred ogledalom i gledam oci, nesto mi se izbecile... pa se sve pitam esam pukla il koji mi je kad su mi oci tolike :lol: E tad sam pocela da se topim i treci mesec od porodjaja imala 62kg...
Znaci sad cu da pratim oci... cim okrupnjaju znam da je sve ostalo splaslo :mrgreen:

ali zašto je to bolje od šećera?
ne rugam se, stvarno me zanima
Па као сваки житарички производ набилдован је б-комплексом, неки шећери попут фруктозе се у организму лаганезе разграђују, а не да директно упадну у крв и направе хаос(пљачкаши калцијума), садржи доста минералних материја које су уз б-комлекс лако усвојиве, а и укуснији је од шећера, мсм оно да једеш без ичег попут меда је.
А шећер су празне калорије.

Daaaa u licu, to je najzesce kad sam se porodila (a uzevsi u obzir da sam sa 53 (pocetak trudnoce) dosla na 86 (kraj trudnoce)) nakon par dana ja stojim pred ogledalom i gledam oci, nesto mi se izbecile... pa se sve pitam esam pukla il koji mi je kad su mi oci tolike :lol: E tad sam pocela da se topim i treci mesec od porodjaja imala 62kg...
Znaci sad cu da pratim oci... cim okrupnjaju znam da je sve ostalo splaslo :mrgreen:

...skroz te razumem, ja se izbecim tako da nekad samoj sebi ne licim na sebe:lol:, ali nekako radje zrtvujem obraze samo da onaj teret skinem sa sebe....:)
...moram da pocnem da se kontrolisem, da zabranjujem sebi neke stvari...cim se opustim ja "poludim" totalno, kako da ne jedem kad volim, a spremim pa
cela kuca zamirise...tesko je to bas..
...uskoro mozda krenem na neku kombinaciju joge i pilatesa, ni jedno ni drugo nisam nikad vezbala, totalni sam laik za to, a jos povrh svega mislim da
to i nije za mene, radje bih nesto malo zustrije, ali nemaaa nista sem klasicnog fitnesa koji je bas isforsiran u smislu da je prilagodjen bas izuzetno mladim
i zdravim devojkama..:(

...e ja moram da se poFalim :zper:
bila sam dodala tri kila od jesenas, koja sam skinula...e molim lepo...
dakle od danas, 1. 2. '12. god idem dalje sa dijetom., tj sa skidanjem kila...
a onaj čaj što ga pijem...imam utisak da mi smanjuje apetit

:klap: bravo, Ved

ja baš nemam čime da se pohvalim, osim da sam sinoć ponovo sišla 2 stanice ranije, jer u ponedeljak zbog hladnoće nisam. Ali sinoć je bilo toplije -5, za razliku od ponedeljka kad je bilo -8 ... eto kako je sve relativno.

...Ved bas lepo, bravo...:)

...ni ja nemam sa cim da se hvalim necu ni da pisem sta sam sve juce jela, sramota me je:rumenko:
...znaci kako mi malo treba da se zaletim i zaboravim na kocince to je nenormalno, da li je to od
zime ili od cega ne znam...ali me same sebe sramota.......:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back