Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kis svakako najbolje zna jer joj je to struka,ali ja sam citala da je kd pilica kozica najstetnija,jer se tu skuplja sve ono sto je lose prilikom njihovog gojenja.
ja redovno skidam kozu,pa je supa i dalje masna,jer ne mogu da nabavim pilice koji su prirodno hranjeni,znaci,masni su ko prasici.
a to sto se tice ukidanja masnoce,valjda se misli da se koriste zdrave masnoce,koje se nalaze recimo u maslinovom ulju,ulju kostica grozdja,masnim morskim ribama
jeste omega 3, laneno, maslinovo, nikako sunc.ulje.tj, sve sto se bari od povrca se preliva, a ne prži.
I najposnije ćureće belo, kad zavijes u foliju i pečeš u sopstvenom soku ima masnoce, tako da mu dodatna masnoca i ne treba.
Takodje šakica badema, oraha, lešnika ind.oraha 50gr. dnevno (ne svega)

...aauuu ala imamo novih drugarica na temi..:)
...samo da vas pozdravim i da vam se pridruzim, od stura krecem na malo rigorozniju ishranu, ovih
dana je bilo svega samo najmanje zdrave hrane....sreca pa je vreme lepo i bice setnje i brzog hoda,
pa se nadam ako sam nesto i nabacila brzo ce otici...
..inace ja ne skidam kozicu sa kupovnih pilica, onih iz prodavnice, domaca odavno nemam, a supa
od njih tako anemicno i jadno izgleda da bi je mogli jesti u vreme posta...

...aauuu ala imamo novih drugarica na temi..:)
...samo da vas pozdravim i da vam se pridruzim, od stura krecem na malo rigorozniju ishranu, ovih
dana je bilo svega samo najmanje zdrave hrane....sreca pa je vreme lepo i bice setnje i brzog hoda,
pa se nadam ako sam nesto i nabacila brzo ce otici...
..inace ja ne skidam kozicu sa kupovnih pilica, onih iz prodavnice, domaca odavno nemam, a supa
od njih tako anemicno i jadno izgleda da bi je mogli jesti u vreme posta...

Pa desava se :D
Hm, kozicu ne skidam ali ni ne jedem pecenu piletinu svaki dan, pa kad je jedem nekako volim da se zasladim sa time :rumenko:

:zper:

image0011.jpg

jutros 3 male kockice bele čoko..i čaj..pa kroz 4h jedan kivi i 3 grisine..p u 14h popila supu od brokolija..i u 19h 2 jaja sa neslanim sirom i parče tosta...ebiga..juče sam klopala povrće i malo beline i neku mandarinu..i imam 200 kg :(..danas hodala 5x (dole-gore) 8 sprata) i pešačila..podosta..i?? koji moj više...svako jutro vežbe za razgibavanje 30 minuta i trbušnjaci 10-20 kako kad)..ebiga..doope prati gravitaciju :(

Pisale su devojke, mozes i da guglas....ja sam dobila od kolege dokument od 15 - 16 strana, gde sazeto sve lepo pise.
On je to dobio kada je isao kod te dr. Gifing koja i promovise taj nacin ishrane...samo pregled tamo je jako skup.

Uglavnom mi se svidja...kao prvo jer NE dozvoljava voce za dorucak :worth:
Meni je to nepodnosljivo.

Sada citam i pokusavam da se uklopim...

ja počela da pijem neki čaj kobajagi za mršavljenje videćemo kakvo će dejstvo imati na tom polju....
ali reko...ajde, pijem kafu, kafu, reko ajd da probam tej čaj....
u pola litra vode se skuva kašika žalfije, kuva se 3 min, zatim skinuti, dodati prstvohvat nane, matičnjaka i kantarionai držati 10 min poklopljeno
malko je gorak, ali meni nekako prijao jutros kad sam popila, prijalo mi želucu
pa sad ako deluje--deluje, ako ne...bar mi je prijao...hehhe

ja počela da pijem neki čaj kobajagi za mršavljenje videćemo kakvo će dejstvo imati na tom polju....
ali reko...ajde, pijem kafu, kafu, reko ajd da probam tej čaj....
u pola litra vode se skuva kašika žalfije, kuva se 3 min, zatim skinuti, dodati prstvohvat nane, matičnjaka i kantarionai držati 10 min poklopljeno
malko je gorak, ali meni nekako prijao jutros kad sam popila, prijalo mi želucu
pa sad ako deluje--deluje, ako ne...bar mi je prijao...hehhe
Ima onaj neki Kirkolina, moz da probas neće da škodi, probala, čisti creva, eto to.
Ja redovno pijem dve šolje zelenog (listići).jako zdrav čaj.

....hvala Cru pogledacu cim budem imala malo vise vremena...

...Ved, taj caj je sigurno dobar sto rece Bi za imunitet ili nesto drugo, znam da je caj od zalfije odlican i da ljudi koji ga piju
retko ili nikako ne idu kod lekara, katarion takodje...e sad bitno je da ga mozes potpiti, da nije odvratan, neki su bas grozni,
i da ti prija....a ako ne smrsas od njega bar ces malo zastiti organizam od raznoraznih virusa....

...popeh se juce 4x na ovu visinu, danas za sad samo jednom gore dole..ali vec znam da ce toga biti jos danas...:)

Devojke, kako napredujete sa hrono dijetom....ja nesto isporbavam po tom pitanju...mislim, pokusavam da uhvatim taj ritam, pa bih da cujem kako vama ide.

Ja sam prihvatila pravila hrono cisto da bih se uobrocila... i da znas da pali. Jednostavno znam kad treba da jedem i ne kombinuem sve i svasta... mada nisam striktna. Izbacila skroz grickalice, hleb i testo posle podneva ne jedem.
Eto to je moj maksim za sada... a sto se tice da nisam striktna govori da sam sinoc u kiselo mleko ubacila parce onog tonus hleba. Pojela tunjevinu sa lukom i salatu od rendanog kupusa i sargarepe.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back