Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a vidite, ja moram da imam zadati režim ishrane, kod mene ne važi to-smanjiću hranu pa ću smršati
to može kad već dostignem neki nivo, kad oslabim i onda mogu da održavam težinu
ali treba prvo promeniti navike, a to je najteže

....cao drugarice, samo da vam posaljem podrsku...i da prijavim da mi spada trenerka..sve mi zivo spada...el' se rasteglo el' sam smrsala...:lol:
....nista ne mogu prezizno da tvrdim iako sam danas dobila kompliment da sam vidno smrsala....nista dok vaga ne kaze svoje..:D

....cao drugarice, samo da vam posaljem podrsku...i da prijavim da mi spada trenerka..sve mi zivo spada...el' se rasteglo el' sam smrsala...:lol:
....nista ne mogu prezizno da tvrdim iako sam danas dobila kompliment da sam vidno smrsala....nista dok vaga ne kaze svoje..:D

affro, uživaj, tamo si skroz nova ti, naravno da si smršala, radiš, šetaš, živiš punim plućima...Uživaj!!!!

E moram da prijavim i ja, i meni su rekli da se vidi da sam smrsala, iako ja u takve komentare ne verujem. Sve su to poznate osobe, pa mislim da me dobromanerno lazu. :lol:

E moram da prijavim i ja, i meni su rekli da se vidi da sam smrsala, iako ja u takve komentare ne verujem. Sve su to poznate osobe, pa mislim da me dobromanerno lazu. :lol:

Ja razmisljam (posto cu da odem kod keve za koji dan) kako da je nateram da smrsa. Po mom misljenju, treba da skine oko 15 kg. A ona kao hoce da smrsa, pa gladuje ceo dan i onda sedne u 12 uvece i najede se ko .... Pa joj i to malo, pa pojede kutiju sladoleda. I sve deblja i deblja. A nije bas u godinama da moze srce i kosti to da joj podnesu (po mom misljenju). Ima li neka dijeta da moze da jede tako kasno uvece? Probala je onu sa onim kupusom sto se kao moze jede kolko hoces (i smrdi ko lud), bila je skinula 5 kg, i cim je prestala, meni je izgledala ko da je nabacila 10 (valjda je nadoknadjivala propusteno)

Poslednja izmena:
Isto moja keva i nema sanse da promene navike u tim godinama..bez hleba i soli nema sanse da se sedne za sto..meni se cude ljudi kao pojedes 3-4 tanjira variva..ali brate ja jedem bez hleba a ne ko vi pola kile leba i pola tanjira pasulja..kad jedes bez hleba pojedi kilo hrane nista ne moze da ti se zalepi

@ latisa

Pa ne mozes da je nateras, cak ni da je ubedis. Samnom pokusavaju to godinama, bez uspeha.
Mozes samo da joj razlozno i bez pritiskanja objasnis da to sto radi nije dobro. Pa ako upali, upalilo je.

Svaki pritisak moze samo da izazove suprotan efekat, pogotovo jer se po tvojoj prici vidi da ona uopste nema normalan odnos prema hrani i to prejedanje uvece je istovremeno opravdanje za druge i izgovor za sebe..
To je ono...pa vidis da se trudim, ali sta cu, ne mogu da ne jedem ceo dan.
Meni je uvek bilo lakse da ne jedem nista, nego da vodim racuna o kolicini i o tome sta jedem.

Pa ne znam, objasnjavam joj da joj to zdravstveno ne valja, onda ona okrene pricu na to kako sam ja ko grisina, i kako to meni nije zdravo, a to dal je njoj zdrava njena kilaza lepo preskoci na taj nacin. Onda ja o5 pricam, al ne vredi. Bicu s njom 15-ak dana i bas bih volela da je uvedem u neki rezim ishrane da joj ostane i kad ja odem.

Pa okreni i ti pricu, pocni od sebe, u stilu..."Ja znam da sam previse mrsava.....itd. I bez tona u kome se oseca osuda ili zvocanje.
Bolje joj reci da joj ritam ishrane ne valja, ali ne zato sto se goji, nego zato sto muci svoj organizam. Ili nesto slicno

Mislim ne znam sta da ti kazem. Ljudi pricaju da hoce da smrsaju i to se zavrsava samo na prici.
Ona zna da ima viska, ali verovatno ne zeli da se odrekne utehe ili nagrade koju za nju predstavlja hrana.
ja sam cesto umela da kazem...to mi je jedino zadovoljstvo, zar i toga da se odreknem, e pa necu....sada nisam u toj fazi, ali upascu u to ponovo...znam.
I tu onda nema pomoci.

Pa okreni i ti pricu, pocni od sebe, u stilu..."Ja znam da sam previse mrsava.....itd. I bez tona u kome se oseca osuda ili zvocanje.
Bolje joj reci da joj ritam ishrane ne valja, ali ne zato sto se goji, nego zato sto muci svoj organizam. Ili nesto slicno

Mislim ne znam sta da ti kazem. Ljudi pricaju da hoce da smrsaju i to se zavrsava samo na prici.
Ona zna da ima viska, ali verovatno ne zeli da se odrekne utehe ili nagrade koju za nju predstavlja hrana.
ja sam cesto umela da kazem...to mi je jedino zadovoljstvo, zar i toga da se odreknem, e pa necu....sada nisam u toj fazi, ali upascu u to ponovo...znam.
I tu onda nema pomoci.

E, to i ona prica. Samo sto odmah pocne da vice, tako da ne prica, nego se dere. Probala je i baba da prica sa njom, dere se i na nju. I o5 te reci. Al od slova do slova.
edit: ne osudjujem nikoga. Moja majka je imala 54 kg kad me je rodila. Pila je hormonske tablete i ugojila se 20-30 kg u vrlo kratkom periodu. A sad je valjda navikla da jede ko provaljena, pa ne moze da prestane. Ne mogu da ti objasnim koliko je bolje izgledala sa samo 5 kg manje. Zdravstveno stanje da ne pominjem.

Poslednja izmena:
e super, meni je sutra proteinski dan, će se pratimo...
U super, taman da mi objasnis neke stvari :lol:
Doruckovala sam 2 jabuke (sestra nektarine :D )
Za rucak dinstano meso, e sad me zanima za veceru,
je l' ide pola porcije ili cela? Ne pise... :think:
Koliko je vec drzis?
I da li mora striktno na 4 h da se jede?
:hvala:

Afro nije bitno sta vaga kaze nego kako se ti osecas (i izgledas ;))..

U super, taman da mi objasnis neke stvari :lol:
Doruckovala sam 2 jabuke (sestra nektarine :D )
Za rucak dinstano meso, e sad me zanima za veceru,
je l' ide pola porcije ili cela? Ne pise... :think:
Koliko je vec drzis?
I da li mora striktno na 4 h da se jede?
:hvala:

Afro nije bitno sta vaga kaze nego kako se ti osecas (i izgledas ;))..

a jeste li jele salatu?
i popile obaveznu supu?
za večeru je pola porcije od ručka, može sir umesto mesa
ne mora na 4 sata naravno
ja je sad držim...ovo je treći krug, valjda...
ali držala sam je više puta, uvek sam uspevala da skinem desetak kila za tri meseca
meni se ova dijeta veoma dopada zato što je raznovrsna, nečeg se uželiš i znaš da ćeš to moći da jedeš za koji dan

a jeste li jele salatu?
i popile obaveznu supu?
za večeru je pola porcije od ručka, može sir umesto mesa
ne mora na 4 sata naravno
ja je sad držim...ovo je treći krug, valjda...
ali držala sam je više puta, uvek sam uspevala da skinem desetak kila za tri meseca
meni se ova dijeta veoma dopada zato što je raznovrsna, nečeg se uželiš i znaš da ćeš to moći da jedeš za koji dan

Aj posalji mi to na pp il napisi da probam da ubacim kevu, taman mogu da je iskontrolisem u pocetnom periodu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back