Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Poznato mi je to sa dijetama. Jedna moja drugarica kaže : "Ja čim počnem neku dijetu, samo na jelo mislim". Pa zato to treba smanjiti obroke i mnogo se kretati i bez puno razmišljanja o hrani
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poznato mi je to sa dijetama. Jedna moja drugarica kaže : "Ja čim počnem neku dijetu, samo na jelo mislim". Pa zato to treba smanjiti obroke i mnogo se kretati i bez puno razmišljanja o hrani

...Samo da se prijavim na temu...
Od ujutru krecem sa UN dijetom...
Cvrsto resila da se pridrzavam iste..
A i sestra ce da mi pravi drustvo...
Videcemo..
http://www.dijeta.net/un_dijeta.htm

....cao drugarice, samo da vam posaljem podrsku...i da prijavim da mi spada trenerka..sve mi zivo spada...el' se rasteglo el' sam smrsala...
....nista ne mogu prezizno da tvrdim iako sam danas dobila kompliment da sam vidno smrsala....nista dok vaga ne kaze svoje..![]()
....cao drugarice, samo da vam posaljem podrsku...i da prijavim da mi spada trenerka..sve mi zivo spada...el' se rasteglo el' sam smrsala...
....nista ne mogu prezizno da tvrdim iako sam danas dobila kompliment da sam vidno smrsala....nista dok vaga ne kaze svoje..![]()

Pa okreni i ti pricu, pocni od sebe, u stilu..."Ja znam da sam previse mrsava.....itd. I bez tona u kome se oseca osuda ili zvocanje.
Bolje joj reci da joj ritam ishrane ne valja, ali ne zato sto se goji, nego zato sto muci svoj organizam. Ili nesto slicno
Mislim ne znam sta da ti kazem. Ljudi pricaju da hoce da smrsaju i to se zavrsava samo na prici.
Ona zna da ima viska, ali verovatno ne zeli da se odrekne utehe ili nagrade koju za nju predstavlja hrana.
ja sam cesto umela da kazem...to mi je jedino zadovoljstvo, zar i toga da se odreknem, e pa necu....sada nisam u toj fazi, ali upascu u to ponovo...znam.
I tu onda nema pomoci.
U super, taman da mi objasnis neke stvarie super, meni je sutra proteinski dan, će se pratimo...

PozzU super, taman da mi objasnis neke stvari
Doruckovala sam 2 jabuke (sestra nektarine)
Za rucak dinstano meso, e sad me zanima za veceru,
je l' ide pola porcije ili cela? Ne pise...
Koliko je vec drzis?
I da li mora striktno na 4 h da se jede?
![]()
Afro nije bitno sta vaga kaze nego kako se ti osecas (i izgledas)..
Pa, ja tek sad vidim da ja jedem ko da ocu da omrsam. Doruckovala sam jogurt i breskvu. I da, kuvano jaje. Drukcije sam ja to zamisljala
a jeste li jele salatu?
i popile obaveznu supu?
za večeru je pola porcije od ručka, može sir umesto mesa
ne mora na 4 sata naravno
ja je sad držim...ovo je treći krug, valjda...
ali držala sam je više puta, uvek sam uspevala da skinem desetak kila za tri meseca
meni se ova dijeta veoma dopada zato što je raznovrsna, nečeg se uželiš i znaš da ćeš to moći da jedeš za koji dan
Samo da se prijavim na temu...
Od ujutru krecem sa UN dijetom...
Cvrsto resila da se pridrzavam iste..
A i sestra ce da mi pravi drustvo...
Videcemo..
http://www.dijeta.net/un_dijeta.htm
evo, latisa, stavila Sehnsucht linAk....