uh, pa kako posle lubenice... moram između da ubacim neki sendvič![]()
...pola ti je dosta...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uh, pa kako posle lubenice... moram između da ubacim neki sendvič![]()

a baš mi smešno...a vidi ovu Afroditu, što mi uzela pola sendviča, pa jeste pola dosta...a baš mi smešno...

...ahahhaa...evo se i ja nasmejah...još ako si me poslušala, dupla korist, em
smo se smejale, a to je zdravo..em si manje pojela nego što si planirala...![]()
ma pojela sam, ali nema veze. Navikla sam ja da jedem uveče, kasno ležem i ne mogu da gladujem. I dobro je dok to nije čokolada i keks nego nešto konkretno. Baš sam slušala onog slatkog Dr. Filguda, Sašu Plećevića, kaže dva sata posle večere na spavanje. A doručak treba da bude u roku od sat vremena posle ustajanja. Sve to treba da se uklopi u onih 5 obroka.

nego kako se kotiraju kokice
smeju li da se jedu kad se osti glad
dobro veče!
evo i ja malo živnula, bolje mi je danas
prvo da odgovorim:
ama ne , George, ne konzumiramo mi te gluposti-to ti je sve na isti kalup i potpuno beskorisno, ako nije i štetno kao što je bila ona zelena kafa-korisno nije nikako

hvala devojke,
ne smem ni da vam kažem da sam naravno i ova dva dana radila
al kad dođem kući legnem
i jedem normalno, pijem mnogo vitamina c i fervex pa moram da jedem, izgoreće mi želudac...

dobro veče!
evo i ja malo živnula, bolje mi je danas
prvo da odgovorim:
ama ne , George, ne konzumiramo mi te gluposti-to ti je sve na isti kalup i potpuno beskorisno, ako nije i štetno kao što je bila ona zelena kafa-korisno nije nikako
...odlično Boko, smao kad ti je bolje...a sad bi mogla bar dan dva da jedeš
normalno, da malo povratiš snagu, pa posle nastavi sa laganijom hranom...
...Džordži ti nas ne shvataš ozbiljno izgleda...![]()
maaa joook..shvaataam..najvise volim one koi u utorak krecu na dijetu od ponedeljka
Jelte zene jel neko probo ovu novu prevaru?
![]()

hvala devojke,
ne smem ni da vam kažem da sam naravno i ova dva dana radila
al kad dođem kući legnem
i jedem normalno, pijem mnogo vitamina c i fervex pa moram da jedem, izgoreće mi želudac...

i jedi, dijeta se nedrzi kad si bolesna, pa jos i radis.Nisam, ali hocu, cim primim platu......pise da zaista deluje
Pa jos za 50 dana![]()

...taj antioxidans je zanimljiv..al' valjda izguram i bez toga...![]()
Tako ja radim 
Ukombinuj i Turbo slank i 2 puta nedeljno zelenu kafu...i superTako ja radim
Jedino ne valja sto sam se najela barenog povrca i salata i otisla na trcanje. Al bicu bolja sutra![]()