Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljud, samo da vam javim da sam otišla na fitnes, erobik, mix, šta god, uprkos bonom stomaku i da ladno nije bilomesto u tom terminu(došlo do nekog nesporazuma) i presedela sam ceo trening, gledala i maštala o čokoladnom kroasanu u povratku kući, na svu sreću nije ga bilo u pekari : I

...ahahhaa...evo se i ja nasmejah...još ako si me poslušala, dupla korist, em
smo se smejale, a to je zdravo..em si manje pojela nego što si planirala...:zag:

ma pojela sam, ali nema veze. Navikla sam ja da jedem uveče, kasno ležem i ne mogu da gladujem. I dobro je dok to nije čokolada i keks nego nešto konkretno. Baš sam slušala onog slatkog Dr. Filguda, Sašu Plećevića, kaže dva sata posle večere na spavanje. A doručak treba da bude u roku od sat vremena posle ustajanja. Sve to treba da se uklopi u onih 5 obroka.

ma pojela sam, ali nema veze. Navikla sam ja da jedem uveče, kasno ležem i ne mogu da gladujem. I dobro je dok to nije čokolada i keks nego nešto konkretno. Baš sam slušala onog slatkog Dr. Filguda, Sašu Plećevića, kaže dva sata posle večere na spavanje. A doručak treba da bude u roku od sat vremena posle ustajanja. Sve to treba da se uklopi u onih 5 obroka.

E, da on ima baš dobre savete, ali i potencira fizičku aktivnost...i zabranjuje
izbegavanje obroka...;)

...dobro jutro dijetalke :D

...ja od jutros nes baš veliku šolju sa onim mlekom i malopre krišku crnog
hleba sa dosta ajvara odozgo...;)
...sad ću da vežbam, pa da osušim kosu, svašta sam nešto planirala za danas
a, skroz zaboravila na Malu Gospojinu...
...šta ću za ručak ne znam, imam neke krmenadle u frizu, nešto sam baš zaboravila
kad sam jela onako samo meso i salatu...volim ja to, pa eto da ugodim sebi, a treba
proteina kad se vežba i dobri su za dijetu....kako sam se snašla:lol:

...dobro veče devojke....danas ručala 2 krmenadle i činiju salate paradajiz i
crni i ljubičasti luk....sa jednim parčetom crnog hleba...
...a onda me to oborilo, i skoro sam 2 ipo sata spavala, baš nisam odavno
spavala popodne...i jedva se razbudih, dal mi je pao pritisak, ili je opet
gvožđe na niskim granama, samo mi se u ta dva slučaja ovako spava:think:

...samo malo da dođem sebi pa vežbanje...;)

Jelte zene jel neko probo ovu novu prevaru?
AntiKilogram.jpg

dobro veče!
evo i ja malo živnula, bolje mi je danas

prvo da odgovorim:
ama ne , George, ne konzumiramo mi te gluposti-to ti je sve na isti kalup i potpuno beskorisno, ako nije i štetno kao što je bila ona zelena kafa-korisno nije nikako

...odlično Boko, smao kad ti je bolje...a sad bi mogla bar dan dva da jedeš
normalno, da malo povratiš snagu, pa posle nastavi sa laganijom hranom...:heart:

...Džordži ti nas ne shvataš ozbiljno izgleda...:eek::mrgreen:

hvala devojke,
ne smem ni da vam kažem da sam naravno i ova dva dana radila:rumenko::dash:
al kad dođem kući legnem:mrgreen:
i jedem normalno, pijem mnogo vitamina c i fervex pa moram da jedem, izgoreće mi želudac...

...znaš šta ti si za po guzi...znaaaššš...:eek::mrgreen:
...a dobro bar si jela normalno, treba čuvati želudac...;)

...e, crkoh, interesantna stvar znači svaki dan radim vežbe, i ove večernje su mi
svaki put nekako najteže...što li je to tako:dontunderstand:

dobro veče!
evo i ja malo živnula, bolje mi je danas

prvo da odgovorim:
ama ne , George, ne konzumiramo mi te gluposti-to ti je sve na isti kalup i potpuno beskorisno, ako nije i štetno kao što je bila ona zelena kafa-korisno nije nikako

pa verujem al ono reko pitam na skitam..vidim da se reklamira ko ludo
...odlično Boko, smao kad ti je bolje...a sad bi mogla bar dan dva da jedeš
normalno, da malo povratiš snagu, pa posle nastavi sa laganijom hranom...:heart:

...Džordži ti nas ne shvataš ozbiljno izgleda...:eek::mrgreen:

:hahaha:maaa joook..shvaataam..najvise volim one koi u utorak krecu na dijetu od ponedeljka:mrgreen:

hvala devojke,
ne smem ni da vam kažem da sam naravno i ova dva dana radila:rumenko::dash:
al kad dođem kući legnem:mrgreen:
i jedem normalno, pijem mnogo vitamina c i fervex pa moram da jedem, izgoreće mi želudac...

Ohohoho, ko je meni pricao da treba da lezim i odmaram :lol:

Drago mi je da ti je malo bolje :zag: i jedi, dijeta se nedrzi kad si bolesna, pa jos i radis.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back