Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro dijetalke!

Stigla sam na posao sa cegerom...

Sadrzaj cegera: 3 jabuke, 3 banane, cinija jagoda, krastavac i paradajz

Ne planiram sve to da pojedem, naravno, ali htela sam da imam izbor, sta ostane bice taman sutra za dorucak

Dobar dan dijetalke.
Meni već dan pošto sam satima budna.
Danas imam ispit.
Sad njopam burek i jogurt da se ne bih negde srušila od umora.
Nema meni dijete do kraja ispitnog roka.
To je još 12 dana.
A onda dijeta i plivanje i šetnja i sve lepo :heart:

Ja ću da dođem kod tebe na kolač sa višnjama :mrgreen:
Šalim se :) Sad luftiram glavu pred ispit pa palim, a posle toga samo želim da vidim krevet.
Bar na par sati, a onda počinje agonija spremanja ispita br. 2 :p
I hvala vam :)

ja mislila da si već krenula....
srećno shu, ti si naša pametnica, biće sve u redu
za ispit uvek važi pravilo:ne smeš da ćutiš i pričaj sve što znaš upakovano u naziv pitanja...
i moj sin danas polaže negleski na maturi...

tema: pijem nesicu, čekaju me ogromne količine trešanja i jagoda a imam i banane ako budem baš gladna, ali lep je dan, neću biti gladna

Boko, ovaj ispit je pismeni :) Što meni više odgovara, jer imam vremena da razmislim i opustim se.
A meni je frka zbog toga što ove godine hoću da konkurišem za stipendiju faxa, pa mi treba što viši prosek...
Ali mogu ja to :mrgreen:
Ljubim vas, odoh sad

Ja rasturila ispit :brus:
Pošto se nama sabiraju bodovi, treba još da mi pregleda seminarski rad,
i ako je to dobro imam 10 :worth:
Komirala sam se od spavanja kad sam došla sa ispita.
Ručaću pileće belo, eno ga odleđuje se, a sad trošim kalorije sređivajući stan.
Upravo odmaram od usisavanja.

Još samo dva komada i dosije TV tima :super:

Za shushu čestitke, za ostale dijetalke, dobar dan.
Danas mi je dan pun aktivnosti i posla i evo tak sad stižem da se javim. Jutros mi tetka donela višnje, kao da je znala da danas jedem samo voće. Pre podne išli u Metro u veliku nabavku, došla kući i odmah na posao. Usput jela višnje i malo one vitaminske salate od cvekle, rotkve i jabuka, na poslu malo grickala bademe i opet višnje i jednu bananu. Sve u svemu nije puno, dobro izdržavam, ali opasnost vreba dok ne krenem na spavanje :zper:

shushu bravo za ispit...
dobro jutro dijetalke!ja danas ceo dan radim,ali bukvalno od 10-22,počeo finiš pred premijeru...i nesica se već pije,a sad ću na brzinu da ispečem intolerantnu picu pa ću to nositi sa sobom na posao...i višnje...napokon neko sveže voće što i ja smem da jedem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back