Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se pohvalim sa nezdravo skinutih jos 1,5 kg, pa sam sada na -8,5. Nadam se da cu uskoro zaokruziti na 9.
Probam sinoc neke prolecne pantalone a rajfeslus ni blizu da zakopcam :evil:. Inace u njih sam ranije sa ovom kilazom ulazila. Eto kako se bez obzira na kilograme dimenzije ipak s godinama menjaju :(.
Uz dovoljno stresa mogla sam da jedem i kajmak i slatkise a da brojke idu na nize :confused:.

Da se pohvalim sa nezdravo skinutih jos 1,5 kg, pa sam sada na -8,5. Nadam se da cu uskoro zaokruziti na 9.
Probam sinoc neke prolecne pantalone a rajfeslus ni blizu da zakopcam :evil:. Inace u njih sam ranije sa ovom kilazom ulazila. Eto kako se bez obzira na kilograme dimenzije ipak s godinama menjaju :(.
Uz dovoljno stresa mogla sam da jedem i kajmak i slatkise a da brojke idu na nize :confused:
.

:klap:
a meni je macka vracarka kriva.na sta kuvam danas rekla da ce danas samo corbu.mislim,ako moze ona,mogu i ja.kad je bila gotova,prvo sam je tako tuzno gledala a onda sam u par velikih zalogaja smazala dve cufte,koje su plivale u ulju,krompir pire sa punomasnim mlekom i puterom i paradajz sos(naravno belo brasno i ulje).to sam kuvala za decu.i sta sad.:dash: ko mi je kriv kad citam sta kuvamo danas,necu vise:rtfm:

Doručak : 2 tosta i čaša jogurta.
Užina : voćna salata - kivi, narandže i jabuka
Ručak će biti improvizacija...

Juče sam išla na bazen i baaaaaš sam se lijepo isplivala... Otvoren nam je olimpijski bazen u gradu, ultradobar je, moderan,sve full. I još bio besplatan za cure, povodom 8. marta.
Da budem prase do kraja, poslije kina (3D, Alisa u zemlji čuda), sam pojela komad pizze, bila sam preeegladna.

a meni je macka vracarka kriva.na sta kuvam danas rekla da ce danas samo corbu.mislim,ako moze ona,mogu i ja.kad je bila gotova,prvo sam je tako tuzno gledala a onda sam u par velikih zalogaja smazala dve cufte,koje su plivale u ulju,krompir pire sa punomasnim mlekom i puterom i paradajz sos(naravno belo brasno i ulje).to sam kuvala za decu.i sta sad.:dash: ko mi je kriv kad citam sta kuvamo danas,necu vise:rtfm:

ne čitaj, meni od toga samo curi voda na usta.
a kad hoću da budem mazohista do daske, odem i gledam kolače na Kulinarstvu.

...dobar dan devojke dijetalke...:lol:
...doručak danas samo mala integralna kifla i balans+ jogurt...
...ručak malo pileće supe tek da pokrije tanjir...i jednu kobasicu sa kupus
salatom...bez hleba....
...malopre popila svoj topli nes od mleka 0.5%mm....posle ću iseckati jednu
jabuku....i to bi trebalo da bude to za danas.....:think:

...dobar dan devojke dijetalke...:lol:
...doručak danas samo mala integralna kifla i balans+ jogurt...
...ručak malo pileće supe tek da pokrije tanjir...i jednu kobasicu sa kupus
salatom...bez hleba....
...malopre popila svoj topli nes od mleka 0.5%mm....posle ću iseckati jednu
jabuku....i to bi trebalo da bude to za danas.....:think:

Malo, bre, malo,...gde je bar prepodnevna uzina?
Ili veceraj nesto malo za sat-dva, pa jabuka neka bude obrok pred spavanje.
:cmok2:

:eek: :eek: :eek:
Time hranis decu...salis se!

:eek: :eek: :eek:
Time hranis decu...salis se!

:rumenko: uopste se ne salim.samo se ja hranim zdravo i nikada me ne mrzi da svakoga dana kuvam sebi posebno.
deca i muz jedu suhomesnato i tipicno vojvodjanski.samo sto ne pravim zaprske.od salata,kao od bede malo kupusa.nista mi ne govori,sve sam pokusavala,ali kad tata tako jede,oni nece drugacije.a vec su veliki da ih hranim uz varjacu.

Samo da se prijavim za danas:
Doručkovala par keksića izdrobljenih u mleko, ručala kuvani krompir i rendanu svežu šargarepu i cveklu,
u toku dana pila limunadu bez šećera i jednu cedevitu.
I bila sam na manikiru, sad imam lepe nokte konačno :heart:

:rumenko: uopste se ne salim.samo se ja hranim zdravo i nikada me ne mrzi da svakoga dana kuvam sebi posebno.
deca i muz jedu suhomesnato i tipicno vojvodjanski.samo sto ne pravim zaprske.od salata,kao od bede malo kupusa.nista mi ne govori,sve sam pokusavala,ali kad tata tako jede,oni nece drugacije.a vec su veliki da ih hranim uz varjacu.

Trebalo je tatu varjacom od pocetka. :D

Ruchak - tunjevina sa malo kechapa, dva,tri krastavchicja i 2 tosta.
Kasnije popila chashu mlijeka i nes.

Sad sam pojela mali sendvich - tost i svjezi sir i kolut shunke.
I to je to za danas.

Kontam da je sve cca 2000 kcal,ali jebemliga, takav je dan.

Drugi dan za pohvalu: doručak kasno jer sam jurcala po gradu nekim poslovima: integralni pirinač i fitnes mix od juče, ručak: kuvani slatki kupus sa puno raznog povrća, kao ona čorba za kupus dijetu, užina: dva kivija i večera opet kupus.

Gde ste dijetalke, podne prošlo, a niko ništa ne jede. :think:
Meni vaga pokazala 3 kg manje posle 2 dana. :worth: Tu mora biti da nešto nije u redu... ili je vaga konačno počela da radi kako treba. Videćemo narednih dana...
Danas sam doručkovala kuvanu heljdu sa jogurtom i mladim sirom, za ručak kupus od juče, užina voće, a večera, opet kupus. Malo dosadno i jednolično, ali tako nekako je valjda i sa onom kupus dijetom....

Ja nisam probala ovsenu kašu, pa ne mogu da uporedim. Ali npr. proso mi se mnogo više svidja, nego heljda. A jutros sam spremala heljdu u zrnu. Ide jedna šolja heljde, 2 šolje vode i 1/4 kašičice soli. Kuva se na blagoj vatri 20 minuta. Onda se ostavi malo da odstoji i heljda upije svu vodu ako je ostala. E, sad, verovatno je presudno šta ćeš uz to... Ja sam heljdu češće ubacivala u čorbe od povrća, malo ih zgusne i tako mi je mnogo prihvatljivija....

bravo, miraaaaabel!

jaoj, koja scena mi se desila jutros. :)
prilazim vagi,a ona ZAKOCHENA na 100 kg.
reko' shta je ovo... namjestim je na 0 i stanem... kaaaaaaad... -11!!! :heart:

Naravno,doruchkovala sam i uzinala.

Sendvich od jedne shnite integralnog hljeba, dva koluta shunke i kashikicom svjezeg sira.
Dvije narandze. I dvije bajadere. :rumenko:

pa zar niko od vas redovnih dijetalki josh nije pohvalio soffy:eek:
moram ja iz internet kafea u koji sam doshla po ovom kijametu:dash:
bravo sofkeeeeeeeeeeeee:klap::klap::klap::cmok2:

a doshla sam da kazem sledece:
oprostite mi dijetalke, zgreshila sam:(:rumenko:
pojela sam juche jednu shvarcvald krofnu:rumenko:
nije mi bila namera, nit mi se jela bash krofna, ali pms trazi svoje....
a skoro necu u takvu avanturu.... tako mi je loshe sela da me je stomak zaboleo:neutral:
tako i i treba, a nemam vishe novaca za teretanu da nastavim ovaj mesec, pa da lepo okajavam grehe...:dash:
i tako...:rumenko:
danas sam jela ribu(iz rerne) i krompir salatu(jaja+krompir+mrvica pavlake)...
a za doruchak jabuke i kafa:roll: ne znam shta mi bi...
za vecheru cu tunjevinu...
sreda mi nekako dan za ribu...
imam osecaj da mi je splasnuo stomak malo, a zbog njega sam se i naterala da probushim kashiku...
aj pozz za sve vas:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back