Podrška za dijetu 3

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1621446771562_copy_780x1040.jpg

Moja večera. Šampinjoni punjeni malomasnim sirom.

Ja sam se vratila u kancelariju, ali se držim propisane hrane sama sebi. Večeru preskačem i dalje. Kilaža 74 kg i odlično izgledam, dobila danas kompliment da super izgledam. Ja ne gubim volju i vodim računa da mi povratak ne pomrsi račune. Ne jedem hleb, a slatko danas ništa. Za sad ispitujem teren kako da održim liniju i kad idem u kancelariju.

Ja polako posustajem. Ovih dana sam u minus fazi, svega mi je preko glave. Jutros smo se muž, Sava i ja međusobno posvađali (zapravo, svađali su se njih dvojica, a ja bezuspešno pokušavala da nađem kompromisno rešenje, jer se ja nikada ni sa kim ne svađam), prošle nedelje su me sveki & sveki jako povredili, i to nisam uspela da sakrijem od mame. Pa sada imam na vratu i nju ubijenu u pojam, a nije da mi je falilo. I tako....Baš mi ne ide dobro ovih dana.

Ja polako posustajem. Ovih dana sam u minus fazi, svega mi je preko glave. Jutros smo se muž, Sava i ja međusobno posvađali (zapravo, svađali su se njih dvojica, a ja bezuspešno pokušavala da nađem kompromisno rešenje, jer se ja nikada ni sa kim ne svađam), prošle nedelje su me sveki & sveki jako povredili, i to nisam uspela da sakrijem od mame. Pa sada imam na vratu i nju ubijenu u pojam, a nije da mi je falilo. I tako....Baš mi ne ide dobro ovih dana.
:zag:

to je samo takav period :cmok2:
sigurna sam da neces da odustanes :heart:

Ja sam rešila ishranu i u kancelariji. Naručim hrono ručak i jedem osim toga i voće. Kod kuće uzmem malo pršute i ajvara, to mi je večera. Kad radim od kuće, sve kao i do sad. Kilaža je ista, 74 kg, što je sjajno, i bmi je 24.16 što je takođe extra. Promenila sam mindset, i mislim da je mom gojenju došao konačan kraj.

Danas neverovatnih 73.5 kg. Nisam imala ovu liniju od 2015. godine. 7 kg sam smršala od januara ove godine. U vruće pantalonice sam ušla ali fali još malo da komotno zakopčam dva srednja dugmića. Neću da se natežem, hoću da komotno ulazim u njih. Prezadovoljna sam. I u licu se vidi promena. Izgledam mlađe nego inače. Od svoje najveće kilaže pre neku godinu imam sada manje 10.5 kg.
Pitanje za dalje. Sve isto radim, nastavljam da se hranim zdravo, hrono hleb obavezan, večeru kad baš moram, jer nisam gladna i nisam željna ničega, i osećam se konačno splasnuto. Slatko pojedem primera radi jednu noblicu na dan ili jedno parče čokolade, i to ne svaki dan. Svakog dana jedem voće, meso, povrće i salatu.
Znala sam da će kad nastavim sa svojim načinom stići rezultati ponovo, a ovo je brzo čak i za mene.
Tako... Presrećna sam... Konačno lepa linija i konačno izgledam baš kako sam htela.
Naučila sam samu sebe da radim pametno i mislim drugačije, a to je bilo najteže, promeniti životni stil bez dodatnih obaveza i troškova.

Danas neverovatnih 73.5 kg. Nisam imala ovu liniju od 2015. godine. 7 kg sam smršala od januara ove godine. U vruće pantalonice sam ušla ali fali još malo da komotno zakopčam dva srednja dugmića. Neću da se natežem, hoću da komotno ulazim u njih. Prezadovoljna sam. I u licu se vidi promena. Izgledam mlađe nego inače. Od svoje najveće kilaže pre neku godinu imam sada manje 10.5 kg.
Pitanje za dalje. Sve isto radim, nastavljam da se hranim zdravo, hrono hleb obavezan, večeru kad baš moram, jer nisam gladna i nisam željna ničega, i osećam se konačno splasnuto. Slatko pojedem primera radi jednu noblicu na dan ili jedno parče čokolade, i to ne svaki dan. Svakog dana jedem voće, meso, povrće i salatu.
Znala sam da će kad nastavim sa svojim načinom stići rezultati ponovo, a ovo je brzo čak i za mene.
Tako... Presrećna sam... Konačno lepa linija i konačno izgledam baš kako sam htela.
Naučila sam samu sebe da radim pametno i mislim drugačije, a to je bilo najteže, promeniti životni stil bez dodatnih obaveza i troškova.
Podijeli s nama taj način da se ne mučimo.

Hoću
Menjala sam ga, ali je ovaj najbolji
Doručak jedno parče hrono hleba , 5 - 6 režnjeva pršute i malo ajvara
Ručak gulaš ili meso i salata, pola parčeta hrono hleba, obično ručam normalno, pasulj i salata, riba, ručak može sve ali normalna porcija
Užina voće jedna voćka ili baš izuzetno jedno parče čokolade ili nešto tako sitno, isključivo pre podne
Večera bez
Eto to je otprilike to
Doručak mogu i dva jaja i malo ali malo slanine, obavezna salata
To je sve oko 1300 do 1400 kalorija dnevno kvalitetne hrane.
Ako baš kljoknem uzmem pola šolje jogurta i pola parčeta tonusa uveče da mogu da spavam.
Ovo je jedanput u toku sedmice najviše.
Osnovno je izbaciti večeru i jesti što ranije uveče i što kasnije ujutru, kao autofagija.

Treba imati u vidu da je ovo jelovnik za mene, bez fizičke aktivnosti, koja se trošim od 8 do 5 u toku dana, uveče slabo.
Kad ste na poslu poručite hrono ručak, to je piletina, grilovano povrće i salata i ja pojedem pola parčeta hrono lepinje. Imam dobavljača za hranu, napisaću vam kontakt, ako treba. 300 dinara je obrok, dobijete i supu i noblicu uz to.
Neću da pravim reklamu, ali meni pomaže
Onda kući oko 6 uzmem opet malo pršute ili pileća prsa, krastavčiće i parče hrono hleba i do sutra do 11 ujutru ništa.
Ako vam treba telefon za hranu recite.

Treba imati u vidu da je ovo jelovnik za mene, bez fizičke aktivnosti, koja se trošim od 8 do 5 u toku dana, uveče slabo.
Kad ste na poslu poručite hrono ručak, to je piletina, grilovano povrće i salata i ja pojedem pola parčeta hrono lepinje. Imam dobavljača za hranu, napisaću vam kontakt, ako treba. 300 dinara je obrok, dobijete i supu i noblicu uz to.
Neću da pravim reklamu, ali meni pomaže
Onda kući oko 6 uzmem opet malo pršute ili pileća prsa, krastavčiće i parče hrono hleba i do sutra do 11 ujutru ništa.
Ako vam treba telefon za hranu recite.
jbt za 20 radnih dana das 6 hiljada ko da ne moze kuci da spremis i poneses rucak.

Back