Podrška za dijetu 3

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Danas kilo manje, pravi kg manje, nema to više kod mene voda, ovo ono, jer sam stalno na istom
Sad sam na plus jedan
Razlog je u tome što sam jela puno mesa, i dve večeri nisam večerala jer sam bila sita od ručka, i odmah ide na bolje
Mnogo sam se obradovala :D
Ono nije da nešto vodim računa, ali ako bih izbacila večeru ponovo, vratila bih se brzo još dva kg u minus, koliko sam uspela letos.
Juče nisam jela slatko, treba i da polako izbacujem slatkiše koliko god mogu
Uz neke prave mere, koje svi znamo ja ne mogu da uvedem, bi se brzo stiglo do 76. 5 i tu da stanem i sve je ok.
Ali pokušaću da smanjim / izbacim slatko i večeru takođe izbacim/svedem na minimum.
I bolje se osećam kad ne jedem slatko a dobro se najedem za ručak, nemam onaj glup osećaj da sam stalno gladna.

Spremala sam i neke štapiće...kao one pekarske perece, prelivene solju, i taj paprikaš, i neki sutlijaš...ali ja ne mogu ništa, razbio me glukomanan. Oči gladne, ali mi se ništa ne jede.
To je neki sastojak u preparatima za mršavljenje a u stvari ga japanci koriste u ishrani stalno, prave sosove i testeninu od toga, oni providnu, bez kalorija. Kad to pojedeš, ništa ti se ne jede jer nabubri u stomaku.
A oči gladne...Čak ni "bananicu" od marcipana ne mogu da jedem.
Ne znam da li ću uspeti sebi da objasnim da nisam gladna...

Kupila sam jednom neki preparat za mrsavljenje,ne secam se kako se zvao,radi po principu da ubija apetit.ja pijem,ne jede mi se,al ne jedem ja ni inace zato sto sam gladna,vec sto me usrecuje hrana.posle deset dana pocelo mi lose u stomaku,bacim ja to za svaki slucaj.
Godinu dana mi je sve bilo gadno i neukusno,ali nista nisam smanjila ishranu

Kada bi to tako delovalo na sve, na svetu ne bi bilo gojaznih.
Gde se to kupuje? U apoteci? Ubeđena sam da na mene ne bi delovalo. Ja uvek mogu da jedem.

Mm se znatno smanjila stomačina od kako je na autofagiji. Ali on ne vara, nego je disciplinovan 100%.
Pa ni ti nisi varala par meseci i skinula si visak opaki!

sad je doslo do malog zasicenja,pokrenuces se opet, sam je bitno da se ne opustis skroz mic po mic a neces jer znas gde te to vodi!

Neću se ja opustiti, jer sam kupila knap jaknu, pa ako se ugojim, neću moći da je obučem. :malav:
Ali sam prilično gladna, i to me čini nervoznom. A efekta nema. Meni sada žao da prekinem sa autofagijom, jer njemu tako dobro ide, pa bih da budem podrška. Trebalo bi nekako da naviknem da s njim jedem u 16h, onda valjda ne bih već u 20h bila gladna. A ja u 16h mogu da pojedem nekoliko zalogaja, i ne mogu više, da me ubiješ. Onda posle vežbanja, oko 20h, mogla bih vola pojesti.
Sada me nervira to što sve stoji kako stoji. Ne mrda gore, ali ne mrda ni dole. Pantalone koje su me malo stezale pre mesec dana, isto me stežu i sada. To na mene deluje prilično obeshrabrujuće.

• Voli
Reactions: Red
Neću se ja opustiti, jer sam kupila knap jaknu, pa ako se ugojim, neću moći da je obučem. :malav:
Ali sam prilično gladna, i to me čini nervoznom. A efekta nema. Meni sada žao da prekinem sa autofagijom, jer njemu tako dobro ide, pa bih da budem podrška. Trebalo bi nekako da naviknem da s njim jedem u 16h, onda valjda ne bih već u 20h bila gladna. A ja u 16h mogu da pojedem nekoliko zalogaja, i ne mogu više, da me ubiješ. Onda posle vežbanja, oko 20h, mogla bih vola pojesti.
Sada me nervira to što sve stoji kako stoji. Ne mrda gore, ali ne mrda ni dole. Pantalone koje su me malo stezale pre mesec dana, isto me stežu i sada. To na mene deluje prilično obeshrabrujuće.

Sve ti je stvar navike, veruj mi. Ja sam imala problem da se "uobročim" jer imam idiotsko radno vreme, tj. u suštini nemam ga. Šta misliš na šta bih ličila da kada završim trening u 20-20:30 (pogotovo leti) dohvatim svako veče da jedem. Ne bi mogao ni zaprežni konj da me nosi, a kamo li ovi naši svileni jahaći.
Ja sam navikla sebe da jedem glavni obrok oko 12-13h i posle toga oko 16-17h. Onda komotno mogu da imam trening u 19h i da ne ogladnim.
Žešće sam se cimala u početku, nosila sam i hranu sa sobom, ali čim sam navikla organizam nemam nikakav problem.

Sve ti je stvar navike, veruj mi. Ja sam imala problem da se "uobročim" jer imam idiotsko radno vreme, tj. u suštini nemam ga. Šta misliš na šta bih ličila da kada završim trening u 20-20:30 (pogotovo leti) dohvatim svako veče da jedem. Ne bi mogao ni zaprežni konj da me nosi, a kamo li ovi naši svileni jahaći.
Ja sam navikla sebe da jedem glavni obrok oko 12-13h i posle toga oko 16-17h. Onda komotno mogu da imam trening u 19h i da ne ogladnim.
Žešće sam se cimala u početku, nosila sam i hranu sa sobom, ali čim sam navikla organizam nemam nikakav problem.
Pa zavisi sta veceras.ja nikada ne preskacem veceru,a ona je oko osam i sa velikom porcijom povrca i manjim proteinom neces uopste izgledati kao zaprezni konj.
Stvarno nisam upucena i nisam nista citala o autofagiji,ali sta je sa onom teorijom da ako organizam ne dobija duze hranu,on talozi masti da se sacuva od izgladnjavanja.i metabolizam se uspori...?
Secam se da se ranije savetovalo jedi cesce,a manje obroke,pa se tako ubrzava metabolizam...

Back