Podrška za dijetu 3

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Колико си ти Афро висока?
Ја сам 45 имала после операције, ноге ми биле као сада руке :lol:
Затруднела сам са 50, отишла да се породима са 64 а вратила се кући са 48.
Све смо биле фит труднице :lol:
Visoka sam 172, a bila sam uzasno mršava,skoro anoreksicna...druga trudnoća je bila sa 49 ali sam tad izgubila bebu u 7-om mesecu (rana moja neprebolna), a treća je bila sa 55 i porođaj sa 62. Dugo sam posle godinama imala ta 62 kg ne naročito svojom voljom već sam prosto imala takav metabolizam. Da mi se "primilo" sve što san pojela, bila bih predebela, a i provodila sam godišnje po 3 meseca na moru što je dodatno uticalo na moju kilazu. Prvi put sam imala višak kg kad je moja stitna pocela da otkazuje i kad sam ušla naglo u klimaks prilično rano po mom mišljenju.
Ovo sada zadnjih 5 godina od kad sam na hemoterapiji ne računam jer su me kortikosteroidi upropastili, ali sad su mi prioriteti drugačiji pa ni ne dajem tome naročitog značaja, a da li bih volela da se bar delimično rešim viškova...bih.

Ја сам највише волела барбику Терезу. Она није била плава :lol:
А једном Кену сам поломила ногу, па сам се играла да га је ајкула напала :lol:
Ja sam svim barbikama oglodala stopala znaci to je bilo strasno
Sve kao lepe sredjene a stopala raspala :lol:

Zato sad imam Brenu u kući :mrgreen:
Ljubi ga majka, nek je živ izdrav

20221211_195141.jpg

Ne znam da li da napišem al ja nisam imala barbiku i uvek sam zavidela drugarici iz ulice, ona je kao i tara, imala Brenu.
Nisam joj zavidela zbog Brene kao takve već neke škotske suknjice :sad2:
Jao ja sam imala i kena i barbiku i skiperku i gomile garderobe
A sve to jer sam imala tetku u svajcarskoj i sve mi je donosila za barbiku najlepse moguce, obozavala sam sve to
Osim stopala :malav:
A brenu mi je tata kupio na trafici, secam se tacno i koja trafika je bila, bila je ruzna uzasno ali sam je prevolela <3

И ја сам имала све, и кола и коња, и одећу и ципеле онако паковане као таблете, па истиснеш пар.
Једном је ноћу тетка дошла из Мађарске, све сложила по поду и пробудила ме. Као у бајци да сам се пробудила. Сто из ког иде сунцобран, лигештул, љуљашка, гомила одеће... и неколико нових Барбика.
Али Кен без ноге је био главни даса :lol:

И ја сам имала све, и кола и коња, и одећу и ципеле онако паковане као таблете, па истиснеш пар.
Једном је ноћу тетка дошла из Мађарске, све сложила по поду и пробудила ме. Као у бајци да сам се пробудила. Сто из ког иде сунцобран, лигештул, љуљашка, гомила одеће... и неколико нових Барбика.
iskusan lik...malo opasan i copav
ko drug tito dakle 😂

Tetke <3

To je bas lepo. I moje dete ima dve tetke. Jedna nema svoju decu i uvek joj sve dopustim...iako zazalim kada rascepaju cement nasred dnevne sobe jer vade cekicima fosile dinosaurusa. Ta igracka je...

A ja sam kao dete bila najmladja, baka je cuvala od ujaka curu i moju sestru, po pet godina starije. I tako...one bi uzele sve barbike, mogla sam se igrati njima samo ako se one ne igraju. A onda je dosao stric i kupio mi je barbiku! Medjutim, nakon borbe sam i nju izgubila.

Ali...bila sam mamina i ujkina miljenica pa sam dobijala lutke. One loknaste, sa zelenim ocima i dugackim trepavicama, soknicama i sandalicama.
I za svaku Novu godinu bih dobila po jednu. Te lutke nisu bile popularne kod starijih pa sam mogla da ih cesljam i volim...i da gledam sa njima novogodisnji program. I sada zastanem kada vidim takve lutke u izlogu, sada su na ceni ali u moje vreme bas i nisu bile iako sam ih potajno mnogo volela.
Kao da nije prosao ni dan, mogu da osetim sve kao da je juce bilo.

Kilazu ne pazim, vagu vise nemam...ako sam se ugojila i ne znam...svima dobro.

@Zadovoljna domacica ove sedmice samo 200 grama, to i ne računam, znači ništa. Malo je stalo.

Ja, za divno cudo -1,3kg...a prosle nedelje sam jela vise/drugacije nego inace, slavski meni bio, posni doduse.
Izgleda da je trebalo da malo trznem organizam.
Blizu sam ciljane tezine, iako je prvi put u zivotu uopste ne ganjam. Usla sam u stare stvari, kad kupujem, gledam opet svoj stari konfekcijski br., ne bezim vise od ogledala.
Buduci da sam skidala mnogo +20kg, ali dugo, polako, bas tim koracima po 200g ...ovo je valjda ulazak u trecu godinu.
Pre sam vapila samo da vidim tu cifru na vagi, sad sam super i sa -200g, i sa 0g, bitnije mi je da sam u rezimu koji mi je lagan, prija, i posle svih eksperimentisanja ne mislim da ga menjam.

Ja od januara krecem sa dijetom i neprezderwavanjwm
Duboko verujem da ce promena posla, radnig vremena i nadam se manje stresa imati uticaj i na kilazu :malav:
Navijam za tebe. ❤️
Čitala sam sinoć moje poruke od pre dve godine, i raznežila sam se koliko ste me bodrile i radovale se mom uspehu.
Biće opet jednog dana slike pre i posle, biće...

Back