86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
И ко је сигурно није имао 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Visoka sam 172, a bila sam uzasno mršava,skoro anoreksicna...druga trudnoća je bila sa 49 ali sam tad izgubila bebu u 7-om mesecu (rana moja neprebolna), a treća je bila sa 55 i porođaj sa 62. Dugo sam posle godinama imala ta 62 kg ne naročito svojom voljom već sam prosto imala takav metabolizam. Da mi se "primilo" sve što san pojela, bila bih predebela, a i provodila sam godišnje po 3 meseca na moru što je dodatno uticalo na moju kilazu. Prvi put sam imala višak kg kad je moja stitna pocela da otkazuje i kad sam ušla naglo u klimaks prilično rano po mom mišljenju.Колико си ти Афро висока?
Ја сам 45 имала после операције, ноге ми биле као сада руке
Затруднела сам са 50, отишла да се породима са 64 а вратила се кући са 48.
Све смо биле фит труднице![]()
Ja sam svim barbikama oglodala stopala znaci to je bilo strasnoЈа сам највише волела барбику Терезу. Она није била плава
А једном Кену сам поломила ногу, па сам се играла да га је ајкула напала![]()
moje su sve bile celaveJa sam svim barbikama oglodala stopala znaci to je bilo strasno
Sve kao lepe sredjene a stopala raspala![]()
Pa dobro svako ima svoju sifrumoje su sve bile celave![]()
Jao ja sam imala i kena i barbiku i skiperku i gomile garderobeNe znam da li da napišem al ja nisam imala barbiku i uvek sam zavidela drugarici iz ulice, ona je kao i tara, imala Brenu.
Nisam joj zavidela zbog Brene kao takve već neke škotske suknjice![]()
iskusan lik...malo opasan i copavИ ја сам имала све, и кола и коња, и одећу и ципеле онако паковане као таблете, па истиснеш пар.
Једном је ноћу тетка дошла из Мађарске, све сложила по поду и пробудила ме. Као у бајци да сам се пробудила. Сто из ког иде сунцобран, лигештул, љуљашка, гомила одеће... и неколико нових Барбика.
Али Кен без ноге је био главни даса![]()
Tetke <3И ја сам имала све, и кола и коња, и одећу и ципеле онако паковане као таблете, па истиснеш пар.
Једном је ноћу тетка дошла из Мађарске, све сложила по поду и пробудила ме. Као у бајци да сам се пробудила. Сто из ког иде сунцобран, лигештул, љуљашка, гомила одеће... и неколико нових Барбика.
И ја сам имала све, и кола и коња, и одећу и ципеле онако паковане као таблете, па истиснеш пар.
svaka čast.. to je pravi izbor.. nadam se da si i dalje na istom režimuKod mene i dalje nema jela posle 18h i pre 10h ujutro, primetila sam da mnogo bolje spavam, drugih promena još uvek nema, rano je.
Još uvek se držim one ture hodanja, samo što idem svaki drugi dan.
@Zadovoljna domacica ove sedmice samo 200 grama, to i ne računam, znači ništa. Malo je stalo.
Pa obimi su mi se smanjili, nisam se sjetila da izmerim ali vidim na hlačama. To je vidljivije od kilograma samo meni to nije jasno kako?Kako ne računaš? Meni je svaki gram u minus bitan!
Jeste da više volim kada padaju obimi, ali me i svaki minus na vagi razveseli.
Što mi nešto poznato...Crvena Ledi ?Moja težina je potpuno ista kao i prošle godine.![]()
Navijam za tebe.Ja od januara krecem sa dijetom i neprezderwavanjwm
Duboko verujem da ce promena posla, radnig vremena i nadam se manje stresa imati uticaj i na kilazu![]()
Biće nego sta ce, samo počni više da veruješ u sebe.Navijam za tebe.
Čitala sam sinoć moje poruke od pre dve godine, i raznežila sam se koliko ste me bodrile i radovale se mom uspehu.
Biće opet jednog dana slike pre i posle, biće...