da, maxi ima super povrce, ali i lidlovo je bilo dobro. uglavnom sma kupovala u lidlu, jer tamo obavim i ostatak kupovine, a kupim i stavri koje nisu hrana. samo su sad podigli cene, pa cu morati za povrce u maxi. ja sireve jedem sve punomasne, a nekad i mlade. a suhomesnato kupujem u radnji, nesto ne volim po pijaci. da ne ulazimo u raspravu oko toga.

inace da, kupila sma neke minjon kocke i neku cokoladu sa punjenjem oba na akciji. imam jedan ormaric i tu stavljam sve to, smao talozim. ima i javorov sirup, pa mini cokoladice, kremic, cokolade za kuvanje iz lidla 119 dinara 200 grama bilo (neke ce stradati za uskrs), pa keks kao ti ber, pa puding koji inace ne jedem osim ako mi neko ne da. znaci u ormaricu krs i lom i smao talozim. ako bude msak sveta imacu slatkisa i slatkisa.

ne znam sta mi je, jednostavno kupim i spakujem tamo. ne diram, ne jedem, nemam cak ni zelju. jedino sto sam pojela jeste ona crna cokolada iz lidla kad je bila manje od 100 dinara 85 posto akkaa i samo 22 grama uh/ 100 grama. i to sma jela po kockicu povremeno. ovu drugu sam tek nacela.
da objasnim u cemu je fora s apovrcem i zasto ne prilazim osim ako nije jeftino ili na akciji. mi zivimo u zemlji u kojoj svasta moze da rodi, nije normalno da mi placamo obicno povrce toliko. ok, sad mu vreme nije. ali ziva nisma da vidim kakve ce cene biti kad mu bude vreme. ja razumem da je avokado skup, on stize od nekuda, uvozi se, ali paprika, paradajz, tikvice, krastavci, kupus...to se bre sve gaji ovde. zivimo u zemlji koja moze da ima extra popljoprivredu, a mi od toga nista nemamo. uzas. ne podrzavam to.
idem da pretresem ormaric i vidim sta ima, vec sam i zaboravila.