Podrška za dijetu 3

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mada, ti brojevi ne znače ništa. Ako je neko metar i žilet i obuče broj 28, i dalje može delovati debelo. Dok ja sa 170 najčešće nailazim na negodovanje prodavaca kad tražim xl trenerku, i svi su ubeđeni da mogu da uđem u L. Valjda je do proporcije,držanja, stava...a meni često i xl bude malo.

Mada, ti brojevi ne znače ništa. Ako si metar i žilet i obučeš broj 28, i dalje neko može delovati debelo. Dok ja sa 170 najčešće nailazim na negodovanje prodavaca kad tražim xl trenerku, i svi su ubeđeni da mogu da uđem u L. Valjda je do proporcije,držanja, stava...a meni često i xl bude malo.
Ma jasno,ja se malo zezam,nosim 40 normalne stvari, farmerke su nešto drugo.

Mada, ti brojevi ne znače ništa. Ako je neko metar i žilet i obuče broj 28, i dalje može delovati debelo. Dok ja sa 170 najčešće nailazim na negodovanje prodavaca kad tražim xl trenerku, i svi su ubeđeni da mogu da uđem u L. Valjda je do proporcije,držanja, stava...a meni često i xl bude malo.
Висина те извлачи, као и мене, ту смо повлашћене...али кад ми кажу универзалан број, а ја ни ногу не могу да увучем :lol:

Doručak br.1, a br.2 je zobena kaša skuvana u mleku. Na dijeti sam već 2,5 meseca, ne konzumiram šećer i znatno sam smanjila uh. Imam 5 kg manje, tako da je dijeta gotova, samo treba da podesim ishranu da mi se težina ne menja. Da je održavam. Imam 67kg.

COLLAGE.jpg

Ја без слаткиша могу дуго, кад ми падне шећер поједем нешто слатко и опет сам мирна.
Мени стомак прави проблем, али кажу тако је у климаксу, цела си натечена, највише стомак.
Видећемо, неће ни климакс довека.

Back