Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Zasto ga ubedjujes kad jedino ti kuvas? Ne razumem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Navikla bih se.Aj Čile ne brljaj, kako bi zaspala bez sendviča sa šunkom...
U pravu si.Zašto ga ubeđuješ? Uvek sam kuvala kako hoću, jedino ako vidim da neko nešto ne voli, onda menjam.
U pravu ste.Zasto ga ubedjujes kad jedino ti kuvas? Ne razumem
Mi smo u vinogradu imali samo jednu kajsiju koja je bila sorte seftelija..neopisivo slatka, aromaticna I sitnaИ ми смо у винограду имали лешнике и орахе. Односно више винограда, ту се одмарало током бербе.
Da, tako cu i uraditi.Čiči, ne moraš mu izbacivati meso, ako se brineš (što je i normalno) zbog uje i sve, treba da smanjite, da uvedete više povrća, džabe ti riba ako je tovljena, omega 3 videla na omotu i to je sve, vlakna, vlakna, vlakna. I sluzi.
Ječam, ovas.
Lagano, postepeno, ne morate promenu praviti naglo, već mic po mic.. jedno po jedno jelo i jedna po jedna nova namirnica.

ako do sada nisi imala cheat day, kada dodjes do prvog cilja, uvedi gaU odnosu na prošlu nedelju - 0,7kg. Obimi isti. Još 1,5kg do mog prvog cilja.
ako je uspela da kroz promenjeni rezim udje u fazu da joj nista od dzank hrane organizam ne trazi, onda je moj savet da ne uvodi takav dan uopsteako do sada nisi imala cheat day, kada dodjes do prvog cilja, uvedi ga![]()
Браво.
Мислим да треба да частиш себе нечим лепим када испиниш циљ![]()
ako do sada nisi imala cheat day, kada dodjes do prvog cilja, uvedi ga![]()

Ја сам јуче појела пола сладоледа на штапићу, пола оставила за други пут. Могла сам цео, али нисам морала. Задовољила сам се. Док другарица не почиње без два, и каже да онда мора и сутра и прекосутра,... Па јој је боље да не узима уопште.ako je uspela da kroz promenjeni rezim udje u fazu da joj nista od dzank hrane organizam ne trazi, onda je moj savet da ne uvodi takav dan uopste
jer ce on samo da joj otvori vrata za vracanje na staro
Baš sam to sada napisala.ako je uspela da kroz promenjeni rezim udje u fazu da joj nista od dzank hrane organizam ne trazi, onda je moj savet da ne uvodi takav dan uopste
jer ce on samo da joj otvori vrata za vracanje na staro
Dobro mi je ovako, imam neki svoj ritam, i ne bih da ga remetim.da, ali je bitno i nekad da das sebi oduska. meni se desavalo da nakon odredjenog vremena mrsavljenje stane jer se metabolizam opet malo uspori posto se telo naviklo na ustaljeni rezim. onda ga malo prodrmas nekom zestokom promenom u vidu slatkisa i junkaBaš sam to sada napisala.Dobro mi je ovako, imam neki svoj ritam, i ne bih da ga remetim.

tako jeZa sada još uvek ide u minus. Lagano, ali ide. Kada stane, znam šta mi je činiti. Pljeskavica u lepinji i coca cola.

da, ali je bitno i nekad da das sebi oduska. meni se desavalo da nakon odredjenog vremena mrsavljenje stane jer se metabolizam opet malo uspori posto se telo naviklo na ustaljeni rezim. onda ga malo prodrmas nekom zestokom promenom u vidu slatkisa i junka![]()
Ja sam od polovine juna do sada u minusu 8kg. Valjda zato što ne mršavim naglo, malo ljudi primećuje da sam izmršavila. Vidi se, i ja vidim po garderobi, ali valjda zato što je postepeno, nikom se ne čini da sam mršavija.