Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve zavisi od modela.
Evo ovaj sorc xs a obucem ga komotno i kad sam sva naduvana. Neki replay 25 jedva navucem i najmrsavija kad sam. Vise ni ne nosim...
A ja uopste nisam mrsava i sitna od struka nadole
0623481F-0770-4D07-8A54-F98A3C81DB94.jpeg

Ја највише волим летње пиџаме да носим напољу, комплетиће. Ти шорцићи су баш удобни.
А омиљени ми је један од белог џинса, баш кратак, али није непристојан.

U odnosu na prošlu nedelju - 0,4kg. Obimi stoje.
Nije baš da sam srećna, ali se tešim da je makar malo otišlo u minus.

Znaš i sama da kod nas to zavisi bukvalno i od dana u mesecu.
Plus je i pun mesec :lol:
Neću da te tešim, već je to prosto realnost. Bitno je da nije u plusu, a sledeći put će otići više.

Meni ide jako traljavo, ali to je zato što sam ja Ljubinkina mlađa sestra, ni ne držim dijetu zapravo, za rođus sam jela i sladoled i to u ned,utor i sredu, pa ******, šta da očekujem :mrgreen:
Al zato od danas nastavljam dalje, ništa hleb, ništa alkohol i gricke i ništa slatko.
Osim možda sladoleda, sad dok mu je sezona.
I lubenica.
I gomboca.
Ali ništa drugo slatko :lol:

I sama sam bila malo opuštenija što se tiče hrane. Jela sam lubenica jedan dan, jedno veče sam morala da potopim plazmu u mleko, ili da mrem. :rumenka:
Mislim da nije nerealno da do kraja godine skinem još 10 - ak kg. Ako se budem ponašala kao do sada. To je još 4 meseca, dosta toga može da se uradi.
Ja jedem puno voća, lubenicu obožavam, a sada su tu i breskve...Verovatno ti neće gubljenje težine ići brzim tempom, ali čak i -1kg mesečno je dobro, znak da si na pravom putu. Ni gojenje nije išlo naglo, nego verovatno baš tako, kg po kg.

Prestrog režim uz puno odricanja samo jača želju da se vratiš na staro, ali ukoliko mršaviš uz jelovnik na kojem je zastupljeno skoro sve što voliš ali u znatno smanjenim količinama to će dati trajniji rezultat, to je način na koji ćeš trebati i kasnije da se hraniš, uz minimalno povećanje količina.

Stari način ishrane treba zaboraviti, nikada više ne smeš da se vratiš na njega, jer će onda stalno biti faze gojenja i faze držanja dijete.

Prestrog režim uz puno odricanja samo jača želju da se vratiš na staro, ali ukoliko mršaviš uz jelovnik na kojem je zastupljeno skoro sve što voliš ali u znatno smanjenim količinama to će dati trajniji rezultat, to je način na koji ćeš trebati i kasnije da se hraniš, uz minimalno povećanje količina.

Stari način ishrane treba zaboraviti, nikada više ne smeš da se vratiš na njega, jer će onda stalno biti faze gojenja i faze držanja dijete.
Ja upravo tako sada jedem. Skoro sve, u ograničenim količinama. Bez slatkiša, naravno. Bez grickalica i grickanja između obroka.
Sve dosadašnje dijete su me smorile što zbog posebnog pripremanja obroka, što zbog rigoroznog režima.
Samo, malo mi je 1kg mesečno. :rida:
Pa demoralisaću se, i poslati sve dođavola.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back