Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
je l moze malo obrazovanja za nas starije tettkice,sta je krek sta je spid :rumenko:
i je l imate malo :malav:
ovo je cisto amatersko znanje ali - krek je kokain na sodi bikarboni :mrgreen: i koriste ga oni koji nemaju para za cist kokain, a spid je amfetamin i koriste ga posteni studenti za koncentraciju i bolje rezultate,a kolko sam ja cula i debeli entuzijasti kad oce da smrsaju :mrgreen:eve jedna prigodna slika i muzicka pozadina za krek, kako to opisuje jedan sigurna sam posten mladic :rumenko:
640px-Crack_Ingredients.JPG

bakin soda, he's got bakin soda! :hahaha:

Ja sam skorije otkrila sve magije soda bikarbone I sad je vrlo cesto koristim za higijenu I lepotu
A sad cu I da se drogiram :zaljubljena:
OK skapirala sam da amfetamin ubija ljude vrlo brzo nije to za mene
Mm kaze ne smem da probam kokisku mislim da ce da mi se svidi
A sad malo ozbiljno I domacinski:
Uvela sam jedan caj dnevno za detox,I pridrzavam se (zeleni,kopriva,maslacak) pocela da perem voce I povrce onim prahom,na vrh mi jezika .zeolit jeste
Sto god je moguce manje jedem gluten mada je meni nemoguce sasvim izbaciti brasno
Uzimm I dodatke ishrani tipa koncentrisani brokoli,gvozdje...
Sport 3 puta nedeljno u proseku
Zdravlje mi ide sasvim n'a bolje ,mada je sigurno u pitanju I cinjenica da sam psihicki stabilna tj ne muce me vise neki problemi pa nemam onaj efekat stresa
Ovo u sustini nema veze sa skidanjem kilograma ali jeste neki kao korak ka zdravlju sto ide s mojim godinama :malav:
Od losih stvari sam zadrzala izlaske I alkohol mora neka ravnoteza da se odrzava :zper:

ovo je cisto amatersko znanje ali - krek je kokain na sodi bikarboni :mrgreen: i koriste ga oni koji nemaju para za cist kokain, a spid je amfetamin i koriste ga posteni studenti za koncentraciju i bolje rezultate,a kolko sam ja cula i debeli entuzijasti kad oce da smrsaju :mrgreen:eve jedna prigodna slika i muzicka pozadina za krek, kako to opisuje jedan sigurna sam posten mladic :rumenko:
640px-Crack_Ingredients.JPG

bakin soda, he's got bakin soda! :hahaha:
I deluje ekstra brziško.
OnI inspektor na početku filma Profesionalac sa Žan Renoom je stalno na spidu.

..znamo mi to, nisi nam nista novo rekla...:P

..ja ne mogu da pisem nista, jedan dan sam na HI drugi sam na ko zna cemu, treci na negde tu blizu pa opet iz pocetka...nesto ne mogu
da sse stabilizujem...al ne grickam, ne pijem sokove, ne jedem hleb sem za dorucak i tako svasta nesto...ne gojim se dalje sto opet i nije
tako lose..al nikako da podvucem crtu i da se odlucim gde sam ...

Danas je 14 dana kako sam na HI. Za dva ipo meseca sam se ugojila 7kg, i ovoliko kg sam imala samo kada sam otišla na porođaj sa drugim detetom, ako me sećanje dobro služi. Znači, negde i nekako sam morala da presečem.

Da kucam u drvo, ide mi odlično. Nemam napade za slatkišima, nisam gladna, pridržavam se pravila u potpunosti, i nadam se rezultatima. :)

...ajd sa srecom ti bilo...

...i ja moram da podvucem crtu...al me deca zeznu, taman ja resim neka od njih dodje...i cvrc nista, odmah sve zaboravim...al moram da se uzobiljim onako bas,
inace ce doci leto, a ja necu imati sta da obucem :(

Danas je 14 dana kako sam na HI. Za dva ipo meseca sam se ugojila 7kg, i ovoliko kg sam imala samo kada sam otišla na porođaj sa drugim detetom, ako me sećanje dobro služi. Znači, negde i nekako sam morala da presečem.

Da kucam u drvo, ide mi odlično. Nemam napade za slatkišima, nisam gladna, pridržavam se pravila u potpunosti, i nadam se rezultatima. :)

Браво! Само тако настави.

...ajd sa srecom ti bilo...

...i ja moram da podvucem crtu...al me deca zeznu, taman ja resim neka od njih dodje...i cvrc nista, odmah sve zaboravim...al moram da se uzobiljim onako bas,
inace ce doci leto, a ja necu imati sta da obucem :(

Kod mene ništa ne funkcioniše dok ne raščistim sama sa sobom, u svojoj glavi. Kada to obavim, kada rešim, onda ne postoji sila koja će to da promeni. Problem je jedino što ja ne počinjem da raščišćavam sa sobom dok ne preteram. A sada sam ga preterala, baš, baš...

Hvala.

Kod mene ništa ne funkcioniše dok ne raščistim sama sa sobom, u svojoj glavi. Kada to obavim, kada rešim, onda ne postoji sila koja će to da promeni. Problem je jedino što ja ne počinjem da raščišćavam sa sobom dok ne preteram. A sada sam ga preterala, baš, baš...

Hvala.

...ni mene nikad nista nije pomeralo, ali sad su neke druge okolnosti, daleko su mi, pa kad dodju ja bih da im ugodim i spremim svasta sto vole, a nisam bas u situaciji da spremam dva
mala rucka svakodnevno..i glupo mi je da tih par dana ne jedemo onako isto zajedno kao kad smo zivele skupa...al dobro nema veze, meni je milo da su one srecne, a ja imam kad
da se dovodim u red...
...e da, primetila sam da bolje spavam od kad sam kao na HI iako nisam skroz...i rano zadremam, spavam 6-7h doduse bar sa dva kratka budjenja alli je to veliki napredak za mene...

..nema na cemu, nadam se da cemo sve biti zadovoljnije kad krene lepo vreme...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back