Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za 20-25 kg viska ziv covek ( mislim na lekare) ne bi radio tu intervenciju ( Dama bez blama moze verovatno i romane o tome da pise) nego je ona imala
110-120 kg, a to je 50-60 kg viska i neizvodljivo je da se nekom laganom dijetom osoba vrati na neku tezinu od recimo 70 kg.

2XL je recimo velicina 50-52 = 120 kg, M= 38-40 = 58 kg.

intervenciju je odradila na svoje insistiranje jer je ivek imala joj efekte
ode na atkins pa se hrani cvarcima i svinjskim vratom
cipseve i cokolade je imala u svakom cosku
sad joj je zapremina smanjena na 70gr hrane
po identicnom kriterijumu za mere je iz 2xl otisla u xs
verujem da sada ima manje od 50kg
i sem manje kilograma, identican problem u glavi kao i ranije, neresen

intervenciju je odradila na svoje insistiranje jer je ivek imala joj efekte
ode na atkins pa se hrani cvarcima i svinjskim vratom
cipseve i cokolade je imala u svakom cosku
sad joj je zapremina smanjena na 70gr hrane
po identicnom kriterijumu za mere je iz 2xl otisla u xs
verujem da sada ima manje od 50kg
i sem manje kilograma, identican problem u glavi kao i ranije, neresen

A po čemu znaš da joj je status tj problem u glavi i dalje nerešen?! :think:
Jesi li pričala sa njom o tome?

A po čemu znaš da joj je status tj problem u glavi i dalje nerešen?! :think:
Jesi li pričala sa njom o tome?

Ljudi sa takvim problemima nikada ne zele, mislim i da ne mogu, nisu u stanju da normalno rezonuju, a i da nekome i otvoreno kazu sta ih muci.
Licno mislim da oni to i sami ne znaju tacno. Sigurno je da neko ( u ovom slucaju njena prijateljica) ima zestokih problema ako je od 100 kg
( mada mislim da je bilo i vise) dosao na 50 pa i na manje od toga. Nije ona jedina na ovom svetu sa takvim poblemima, a potpuno nezavisno
od ove intervencije sa zelucem.

- - - - - - - - - -

Hm, da.
Lepo ja kazem da meni ne treba nutricionista nego psihijatar :aha:
Tesi se, nisi jedina:D

Ljudi sa takvim problemima nikada ne zele, mislim i da ne mogu, nisu u stanju da normalno rezonuju, a i da nekome i otvoreno kazu sta ih muci.
Licno mislim da oni to i sami ne znaju tacno. Sigurno je da neko ( u ovom slucaju njena prijateljica) ima zestokih problema ako je od 100 kg
( mada mislim da je bilo i vise) dosao na 50 pa i na manje od toga. Nije ona jedina na ovom svetu sa takvim poblemima, a potpuno nezavisno
od ove intervencije sa zelucem.

Pa ne bih se složila :think: mislim da je sve ustvari u tome kolko si jak i otvoren, ali dobro svakome svoje... :aha:
Ja samo hoću reći da ponekad (makar u mom slučaju) operacija te vrste te natera da se suočiš sa problemom i hranom na skroz drugi način :aha: i to zna da te preporodi ;)
Nažalost kod te divine drugarice to nije baš tako :sad2:

jesam draga
ona je toga svesna, ali se ne bavi uzrokom nego posledicama
u ovom trenutku joj je tako lakse
a sta ce da bude kasnije..

Ne mora 100% da znači da će joj kasnije biti lošije, gledaj to makar malo pozitivnije :aha:
Ima primera ljudi koji puno smršaju pa posle se opet malo povrate ka normali ;)
Ja joj želim sve naj da uspe da se izvuče :heart:

Pa ne bih se složila :think: mislim da je sve ustvari u tome kolko si jak i otvoren, ali dobro svakome svoje... :aha:
Ja samo hoću reći da ponekad (makar u mom slučaju) operacija te vrste te natera da se suočiš sa problemom i hranom na skroz drugi način :aha: i to zna da te preporodi ;)
Nažalost kod te divine drugarice to nije baš tako :sad2:

t:

Pa ti si takav otvoren tip, genijalno se nosis sa tim svojim poblemom, kada ti je tesko javnes se , ispricas nam ovde kako se osecas,
znas da ces od nas dobiti samo podrsku , a to ta njena drugarica ne radi.

cao drustvo
nista nisam dobra
par dana sam jela slatkise, i to sto nisam dalje odmakla od -2,5 kg nije nista cudno
dajte mi snage da nastavim, bas sam bila lepo pocela

Ne da nisam dobra nego sam za batine...nemam vagu, ulazim u odecu a osecam se i sebi izgledam kao prase...i jedem vala tako...u nevreme, nocu, danju, slatko, slatko, slatko...ja, JA, veciti protivnik se nosim mislju da idem kod nutricioniste...ne mogu da uhvatim ritam nikako, unisticu izgled totalno...

Ne da nisam dobra nego sam za batine...nemam vagu, ulazim u odecu a osecam se i sebi izgledam kao prase...i jedem vala tako...u nevreme, nocu, danju, slatko, slatko, slatko...ja, JA, veciti protivnik se nosim mislju da idem kod nutricioniste...ne mogu da uhvatim ritam nikako, unisticu izgled totalno...
Ja nisam protvnik , ali poznajem sebe bolje od svakog nutriicioniste tako da bi toblo gubljenje vremena i bacanje para.

Nego ajde da se dogovoimo nesto.:D
Aj danas je slava ( svima koji slave cestitam slavu) da od ponedeljka ( ali iduceg za tri dana) opalimo ozbiljno da dijetetishemo.
Moze i od 1. januara, ali ondaza sedam dana ide Bozic, pa Sv.Jovan, pa Sv. sava i tako, praznicima nikad kraja.

Meni je potrebna podrshka, nemam ja ni vagu , a i ne treba mi. Ali znam na 500 grama kada sam gde i da li sam uopste

Ja nisam protvnik , ali poznajem sebe bolje od svakog nutriicioniste tako da bi toblo gubljenje vremena i bacanje para.

Nego ajde da se dogovoimo nesto.:D
Aj danas je slava ( svima koji slave cestitam slavu) da od ponedeljka ( ali iduceg za tri dana) opalimo ozbiljno da dijetetishemo.
Moze i od 1. januara, ali ondaza sedam dana ide Bozic, pa Sv.Jovan, pa Sv. sava i tako, praznicima nikad kraja.

Meni je potrebna podrshka, nemam ja ni vagu , a i ne treba mi. Ali znam na 500 grama kada sam gde i da li sam uopste

evo od 8.1. :)

Al si mi sad nametnula obaveze. A ja sam tako jedan nekarakter. Naročito kad ima slatkiša u kući. Oni koji su karakteri protutnje kroz ovu temu, skinu kilograme i odu dalje. A mi neki obitavamo ovde godinama. Ja sam se priključila forumu baš zbog ove teme. I ne mogu sad da je napustim.

...evo i ja cu se pridruziti od 8.1. sigurno :ortakinje:
...danas gledam nije da su mi se zategle farke koje su pre samo 20 dana igrale oko mene, ali samo sto nisu, pa
je taj 8-mi jos i daleko...do tad ima da mi budu male :(
...ni ne jedem kolicinski mnogo ali jedem sto rece Freya u nevreme, sto u Bgd nisam radila...nista meni dok se
ne odmaknem od dece i njihove kujne, nema dijete, dzaba kad stojim uz sporet vise i jedem...ili jedem kad mu
vreme nije ili je to sve za mene prejako...

...nemam ni ja vagu, a sve je imam u planu za kupovinu..bice valjda uskoro i to....

...evo i ja cu se pridruziti od 8.1. sigurno :ortakinje:
...danas gledam nije da su mi se zategle farke koje su pre samo 20 dana igrale oko mene, ali samo sto nisu, pa
je taj 8-mi jos i daleko...do tad ima da mi budu male :(
...ni ne jedem kolicinski mnogo ali jedem sto rece Freya u nevreme, sto u Bgd nisam radila...nista meni dok se
ne odmaknem od dece i njihove kujne, nema dijete, dzaba kad stojim uz sporet vise i jedem...ili jedem kad mu
vreme nije ili je to sve za mene prejako...

...nemam ni ja vagu, a sve je imam u planu za kupovinu..bice valjda uskoro i to....

Razumem te Afro, ocajanje je to kada ti treba 2 meseca dijete ( ne bas gladovanja, ali discipline) da skines nekoliko kilograma, a onda za 5-6 dana
ode sve u persun. Ti si onomad, dok si bila "kod kuce" imala jako fin program i plan, zaista sam ti se divila kako si smisljala svoje dijetalne jelovnike,
ali ajde. Vaga ti i ne treba, najbolje i sama znas i osecas kada izgubis i 2 kg. Vaga nekada moze da baci coveka u gadan bedak.

Razumem te Afro, ocajanje je to kada ti treba 2 meseca dijete ( ne bas gladovanja, ali discipline) da skines nekoliko kilograma, a onda za 5-6 dana
ode sve u persun. Ti si onomad, dok si bila "kod kuce" imala jako fin program i plan, zaista sam ti se divila kako si smisljala svoje dijetalne jelovnike,
ali ajde. Vaga ti i ne treba, najbolje i sama znas i osecas kada izgubis i 2 kg. Vaga nekada moze da baci coveka u gadan bedak.

...pa nije bas za 5-6 dana,ali za 20 je propast:( (salim se naravno)...neka smo mi zivi i zdravi, skinucu ja to sad znam kako,
i sigurna sam da ce mi ovog puta biti lakse, drugo iduci put kad krenem kod dece nosim toster, nista bez njega..dorucak je
meni ispao najvazniji obrok...
...nisam u gostima, ali ovo ovde ipak nije da kazem moja kuca, drugaciji su rasporedi, sve je drugacije, sto je i normalno, mladost
je to...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back