Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni prija joga u kombination sa vezbama na steperu i sobnom bajku,uz taebo od pola sata svako vece z:lol:
Prvo je to bilo ovako
z:mrgreen:
Rodjeni sin me ismevao pred svima,jer kad radim vedzbe,isplazim jezik nesvesno z:lol:
Sada je dosta lakse,usemila sam se :znamiguje:

..samo cu da izjavim ovde, ja sam zena debela...DEBEEELAAAAAAA...:dash:

...preko dana sve lepo uradim, a onda me vece zezne, moram se okrenuti jogurtu nema izvlacenja, ovo mi je
poslednji momenat da se vratim u normalu...

...ima li neko ovde ko zna da li je ok pomesati u stomaku kasicicu meda, cedjenu narandzu, zeleni caj i kafu:(?

...kada napravim pauzu sve pomenuto poredjem pored sebe i u sledecih sat vremena sljustim...najvise me brine ova kafa, plasi me da ce mi isisati vitamine baksuz baksuzni:lol:

..samo cu da izjavim ovde, ja sam zena debela...DEBEEELAAAAAAA...:dash:

...preko dana sve lepo uradim, a onda me vece zezne, moram se okrenuti jogurtu nema izvlacenja, ovo mi je
poslednji momenat
da se vratim u normalu...
E, ovako i ja stalno mantram. :lol:
Ok, jesam se disciplinovala, ali ni blizu koliko mi treba da se vide rezultati...ono, za sad je uspeh i stagnacija kg.
Jedem kelj i sanjam lazanje i tako...

Ne nabijaj sebi pritisak, vratices se u normalu, verovatno i nije sve bas toliko otislo, ali bolje reagovati pre... :) I sigurno nisi debela, ako se poneki kg usunjao, kao zimska carolija...kako se usinjao, tako ce i da ode. :)
Jabuke,i samo jabuke...treci dan.z:((
Ja bih se onesvestila. Iako sam drzala nera dijetu 5-7 dana (javorov sirup, limunada...nista se ne jede), bil mi sasvim ok, ali jabuke solo mi samo izazovu glad.
1 dnevno za zdravlje ili u salati, ok, ali to da mi bude sva hrana za 3 dana, nema sanse...
Svaka cast. :ok:
...ima li neko ovde ko zna da li je ok pomesati u stomaku kasicicu meda, cedjenu narandzu, zeleni caj i kafu:(?

...kada napravim pauzu sve pomenuto poredjem pored sebe i u sledecih sat vremena sljustim...najvise me brine ova kafa, plasi me da ce mi isisati vitamine baksuz baksuzni:lol:

Procitah negde, rekose travari, da se cajevi piju zasebno, mimo obroka i hrane, najbolje bez ikakvih dodataka (mleko, secer, limun, med), i ja ih od tad pijem solo, u pauzama obroka. Ne znam da li je tacno, ali meni tako prijaju.
A mozda to vazi samo za cajeve koji se piju u svrhu neke terapije? Doduse, ja ih zato i pijuckam. Ako je "za dusu", onda muckam svasta. Nekad i rum. :rumenko:
Kafa sigurno "ponistava" vitamine (ili bar deo), to bez pogovora.
E, sad sta ce se kod tebe "primiti" od vitamina, a sta prosetati...ne znam.
Mozda neki hemicar dodje da nas prosvetli... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back