Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je uvek bila dovoljna samo kupka, cak i u doba najvece angazovanosti (teretana,aerobik, svaki dan sem nedelje,po 2 sata)

pa obim i jačina treninga na aerobiku i kad se neko profesionalno bavi sportom nije ista...
pogotovo je naporan pripremni period kada posle određene pauze ponovo ulaziš u trenažni proces koji je ekstremno zahtevan...
pričam o pripremama za evropska i svetska prvenstva,ne rekreaciji...
zaista zna da bude veoma bolno iskustvo kada nakon određenog vremena angažujete veliku grupu mišića punom snagom..zato je veoma važno umeti dozirati vežbe ...
kao i broj ponavljanja...
osetite svoje telo...slušajte ga...ono će vam najbolje reći do koje granice možete da ga opterećujete...i onda samo još malo preći preko te granice...al samo malo...da ne bi bilo lopih posledica....![]()

nema od fegruara nego sve slatko lepo u smece i odmah par vezbica

kod mene zbog bolesti to ide sporo i tesko-
od ponedeljka sam sa vama.... i tako ce biti sve do juna ili jula.imam mnogo za skinuti 10 do 12 kg.kod mene zbog bolesti to ide sporo i tesko-
![]()

Danas,sutra i prekosutra samo jabuke...voda,kafa i cajevi bez secera...i nista vise.
))a dan ko godina![]()

ako vako nastavim i meni ce trebati dijeta, prestao pusiti, za 10 dana udebljao se 5kg))

ako vako nastavim i meni ce trebati dijeta, prestao pusiti, za 10 dana udebljao se 5kg))

Jao saki sad ces da predjes u +100
Iz skrndelj u frajer kategoriju![]()
Jao saki sad ces da predjes u +100
Iz skrndelj u frajer kategoriju![]()

zavisi od visine![]()
pa i nije bas nesto za 100+ po mom misljenju![]()

uh uh, pa necu valjda, i ovo mi je tesko za nositi
Pa malo teretanica ovo ono..
ma nisam ja za teretanicu, jedino da angazujem licnog trenera, a to mi je preskupo.