Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1453315_10152154147183622_1383957565_n.jpg

:lol:

...:rotf:

Imam 15kg viska posle trudnoce, imala carski I aktivirala staru povredu kolena. Fizijatar mi dao vezbe za koleno, zabranio aerobne vezbe, a treneri u mojoj staroj teretani preporucili pilates za pocetak. Ako svim ovim zahtevnim info dodam da da je kuca puna slatkisa od Ng, a ja sam nervozni grickadzija skoro po ceo dan kod kuce zbog bebe I da jos povremeno dojim... :mad:
Za sada sam smanjila obroke, a krecem na vezbe u feb.

Meni je uvek bila dovoljna samo kupka, cak i u doba najvece angazovanosti (teretana,aerobik, svaki dan sem nedelje,po 2 sata)

pa obim i jačina treninga na aerobiku i kad se neko profesionalno bavi sportom nije ista...
pogotovo je naporan pripremni period kada posle određene pauze ponovo ulaziš u trenažni proces koji je ekstremno zahtevan...
pričam o pripremama za evropska i svetska prvenstva,ne rekreaciji...

zaista zna da bude veoma bolno iskustvo kada nakon određenog vremena angažujete veliku grupu mišića punom snagom..zato je veoma važno umeti dozirati vežbe ...
kao i broj ponavljanja...

osetite svoje telo...slušajte ga...ono će vam najbolje reći do koje granice možete da ga opterećujete...i onda samo još malo preći preko te granice...al samo malo...da ne bi bilo lopih posledica....:kiss:

pa obim i jačina treninga na aerobiku i kad se neko profesionalno bavi sportom nije ista...
pogotovo je naporan pripremni period kada posle određene pauze ponovo ulaziš u trenažni proces koji je ekstremno zahtevan...
pričam o pripremama za evropska i svetska prvenstva,ne rekreaciji...

zaista zna da bude veoma bolno iskustvo kada nakon određenog vremena angažujete veliku grupu mišića punom snagom..zato je veoma važno umeti dozirati vežbe ...
kao i broj ponavljanja...

osetite svoje telo...slušajte ga...ono će vam najbolje reći do koje granice možete da ga opterećujete...i onda samo još malo preći preko te granice...al samo malo...da ne bi bilo lopih posledica....:kiss:

Zato sam ja i napisala: meni je bila dovoljna kupka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back