...ahaaaa...jeste pise svasta negde svuda...i recimo ima toliko "dokazanih" dijeta, pa mnogima
ne uspeva ni iz stotog puta da ih primeni, ili i ako ih primeni brze se ugoji nego sto se to desilo
prvi put....teorije i istrazivanja su jedno, a zivot i borba sa slatikisima ili bolje receno protiv slatkisa
je nesto sasvim drugo...cinjenica jeste da smo svi razliciti, makar nas rodila ista majka, i da nekom
ide teze nekom lakse borba sa kilogramima i odvikavanjem od tog neceg od cema "nam zivot i
sreca zavise", ali nije nemoguce i nije ne resovi....i da ponovim dok sam ne odlucis, dok ne kazes
JA MOGU I JA HOCU... nema nista od toga......a sigurna sam da je kod Mileve samo to pitanje
zelje i odluke....
...daleko bilo da sam ja rekla da sam pametnija od bilo koga, niti da jesam, ali razvijati teorije
i prenositi ono sto kazu "istrazivaci" a nemati iskustvo u svemu tome je po meni prazna prica...
...i da budem konkretna, ne kazem da ti nemas ikustva u puno toga vezano za kilograme, dovodjenje
tela do forme koju bi mnoge od nas zelele, ne nikako to necu reci niti zelim, samo mislim da nisi
neko ko je bio "zavisnik" od neceg tipa cokolada/slatkisi....vec da pricas samo o onome sto si procitala,
a dozvolices da to nije isto...