Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta da vam kazem, radjajte zensku decu :lol:
mene je moje dete tretralo kao da sam joj cerka
i sad me tako tretira, posto sam jos u krevetu
na svakih pola sata mi cedi narandze, kuva cajeve i pravi tople limunade
treceg dana sam bila malaksala jer nista nisam jela, a ona je dosla i titrala mi sta bi, sta bi
i stvarno u tom trenutku su mi se jele samo mekane palacinke
i ona ode da mi napravi
cerke cene nemaju :heart2:

Mda... Ne zna sta pise u testamentu... :mrgreen:

ja samo da se prijavim, napokon sam kenula..pre cetiri dana:))
u najgorem mogucem tenutku, pred mecu, pa skoro nista nisam skinula..al posto se u tim danima manijacke nervoze uglavnom gojim, smatam to uspehom:mrgreen:
vezbam svaki dan, i svaki me misic boli..:sad2:

...e pa bravo:super:

...znam kako izgledaju zene tako nervozne pred, jednu sam takvu rodila, ne ume da prica
a da se ne posvadja i jede pola vekne hleba uz obrok, kad prodje kao da se pojavi nova
osoba:eek:

...super sto vezbas, ja nikako da se nateram, a trebalo bi zbog odrzavanja kilaze al' me
mrzi u pm:mrgreen:

....e pa i da imas dobar, opet bi se talozilo da jedes i ne kreces se u nekoj vecoj meri,
isto sam skinula kilazu kretanjem i znojem, nema nista bez fizicke aktivnosti, sigurno
bi se opet ugojila da nisam i nacin ishrane promenila malo, i smanjila poricije i izbacila
kasne vecere....

....znaci sve zajedno daje rezultat....samo nastavi:)

....e pa i da imas dobar, opet bi se talozilo da jedes i ne kreces se u nekoj vecoj meri,
isto sam skinula kilazu kretanjem i znojem, nema nista bez fizicke aktivnosti, sigurno
bi se opet ugojila da nisam i nacin ishrane promenila malo, i smanjila poricije i izbacila
kasne vecere....

....znaci sve zajedno daje rezultat....samo nastavi:)

nista ne pomaze ako kasnije nejedes.gleda se koliko uneses kalorija u toku dana.ja sam za 4 meseca oslabio 20kg.pritisak,secer,trigliceridi,holesterol su dosli u normalu.izbacio sam sve lekove,cak i aspirine.jako laka dijeta bez gladovanja,samo treba znati sta smes ,a sta ne smes jesti.iz pocetka malo neugodno jer moras totalno promeniti ishranu,ali posle postaje sasvim normalno.vise nemoram drzati dijetu ali mi je preslo u naviku pa i dalje jedem po novom receptu.na novom beogradu ima biohemijska laboratorija:bulevar mihaila pupina 125 tel:011-3017651.izvade krv i po krvnoj slici ti dadnu spisak namirnica koje smes,a koje nesmes jesti 3 meseca.uz malo vezbi garantovano 15 kg slabis.mene je naterao kum da odem i preporucujem svakom.pozdrav

...aha, daleko bilo da smrisam jos 15kg, samo bi mogli da mi zovu popa:mrgreen:

...inace ja smrsah jos par kg, nisam bas planirala, al' ajde, rece mi drugarica danas "crna
zeno gledas li se ti u ogledalo" eto tako, ko bi nama zenama ugodio....

jel imamo nekog nutricionistu,ili lekara ,ko svraca ovde?
znam da kistine nema dugo
interesuje me za bolnicku dijetu u kojoj ima dosta jaja,cime bih mogla ta jaja da zamenim,jer mi je holesterol visok
ne bih jela samo belance,a izbacila zumance jer mislim da je to premalo kalorija
znaci moje pitanje je sta je slicno jajetu,a ne sadrzi toliko holesterola?

ja sam od sutra na bolnickoj dijeti,to je ona sa dvopekom,cajem i pomorandzama za dorucak
danas je palo prezderavanje a i popodne ce na jednom rodjendanu
moram da skinem 3 kg i da smanjim zelju za hranom
Traži i repete na rođusu - kad je oproštajno, nek bude gala!
Elem, ja sinoć proslavih svoje oproštajno: bahato dekadentno kalorično parče torte, i dve čaše vina posle :malav:
Od danas sam žena karakter, svečano obećavam! Nema si ga majci više!

Traži i repete na rođusu - kad je oproštajno, nek bude gala!
Elem, ja sinoć proslavih svoje oproštajno: bahato dekadentno kalorično parče torte, i dve čaše vina posle :malav:
Od danas sam žena karakter, svečano obećavam! Nema više!

e ja sam pojela 5 palacinki sa eurokremom posle rucka
ne volim torte,to cu preskociti,ali je svedski sto,a ja kao prava svedjanka privucem stolicu pa navalim:mrgreen:

zar ti te pomorandze i dvopek ubiju zelju za hranom? Ja voce mesam sa necim mlecnim (jogurt, sir) jer ako jedem samo voce posle 15 min sam gladna.
P.S Dvopek ne volim (sem ako nema tonu puter i neceg mesnatog na njemu) :ljutko:

nista meni ne ubija volju za hranom :nono2:
fazon je da unosis jako malo,ali po meni izbalansirane i tacno odredjene hrane i za 15 dana ti se smanji zeludac,pa nemas potrebu da se prezderavas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back