Podrška LGBTIQ zajednici u Mađarskoj na Paradi ponosa!

Децу до пунолетства треба заштитити од пропаганде сексуалних девијација.

Ко се не слаже са изразом девијација, нека промени математику.

Постоји дефиниција стандардне девијације. У оквиру +/- једне ст. девијације је 68%, а у оквиру +/- две ст. девијације је 95% нормалног становништва. Ван тога су остале особе, које су у односу на претходне, девијантног понашања.

1-2% популације је Геј - природни проценат

Da li si ti normalan,bez zajebancije ?Hetero populacija cini 95% ukupne populacije,sasvim sigurno i sad zbog preostalih 5% mozda i manje treba da joj se namece nesto sto je za sve poremecaj ? Cuj Diznijevi crtani su nekorektni,najbolje bi bilo da je Bambi gej srndac da zastupimo i drugu stranu.
LBGT nisu diskriminisani,imaju sva prava ali oni traze vise od toga,da manje od 5% nametne vrednosti onima koji cine 95% populacije ,to ne moze da prodje bez otpora i ne treba da prodje bez otpora.
Da ti postavim jedno prosto pitanje ali da mi posteno odgovoris.U Srbiji je broj muslimana veci od broja LBGT osoba,kako bi regovao kada bi po vasoj logici muslimani sa pravom trazili da se njihovi verski praznici proglase za drzavne kao sto su to hriscanski i, vaze i za sve u drzavi ? Ako su LBGT "diskriminisani", diskriminisani su i muslimani u Srbiji.Izvoli odgovori
Sa zadovoljstvom će ti napisati da su i muslmani diskriminisani. Pazi imaš posla sa ljudima koji ljudska prava zamišljaju kao bunar bez dna u kome može da se zahvati vode do milje volje . Zapravo nihova zamisao je ; što se više zahvati to je bolje bez obzira što ruše sve postojeće društvene konsezuse.

1346.jpg

Fans of Football Manager 2006 might recognise the name - he was available for transfer if you fancied a Prime Minister shoring up your backline.

A opozicija?Neka zena kad vidi kokosku iz Moravica prividja joj se droga.I takva nadje da lazunja o sexualnim podvodjenjima u Jagodini od strane Palme.
Ма шта ти и ја поуздано знамо о свему томе. Ја гледам ко ме је зајахао, а то је свакако власт, ма ко то био. Она одређује колико ће ми пара извући из џепа, па ме са тог аспекта не интересују они који су сада опозиција.

Ма шта ти и ја поуздано знамо о свему томе. Ја гледам ко ме је зајахао, а то је свакако власт, ма ко то био. Она одређује колико ће ми пара извући из џепа, па ме са тог аспекта не интересују они који су сада опозиција.
Koja opozicija u Srbiji?

A opozicija?Neka zena kad vidi kokosku iz Moravica prividja joj se droga.I takva nadje da lazunja o sexualnim podvodjenjima u Jagodini od strane Palme.
Mentalne i opšte higijene radi , otužuju se ljudi ili čovek koji je nešto učinio, na primer nešto isprljao, tada se ne govori " A kolko ima prljaavaca koje niko ne optužuje a isto bi uradili". Ova vlast je donela nakaradni zakon o rodnoj ravnopravnosti , ova vlast ne sme ni da pisne u vezi toga. . Znači ova vlast je pederska .

Па ево почев од мене, додуше увек сам био опозиција.
Ne mislim na ljude koji nisu za vlast, već za opoziciju, neku stranku vrednu bilo čijeg glasa. Stranku koja nije samo satelit glavne partije ili stranku koja može da pređe par procenata.
Baš zbog tog nestanka opozicije imamo preko 50% neglasača.

Ne mislim na ljude koji nisu za vlast, već za opoziciju, neku stranku vrednu bilo čijeg glasa. Stranku koja nije samo satelit glavne partije ili stranku koja može da pređe par procenata.
Prvi ti nisi opozicija.

Naime zbog toga što za probleme kriviš "savetnike gospodina predsednika," a ne samu vlast

odnosno samog diktatora.

Prvi ti nisi opozicija.

Naime zbog toga što za probleme kriviš "savetnike gospodina predsednika," a ne samu vlast

odnosno samog diktatora.
Naravno da nisam, ja sam protvi vlasti i protiv nazovi opozicije. Zato što niko od trenutnih ne valja. Ni ovaj frankenštajn nastao od SRS i DS, kao ni otpadak koji još uvek ima hrabrosti da se naziva DS.
Ja ne krijem da nisam za ovu vlast, dok ti ne kriješ da ih podržavaš.

Naravno da nisam, ja sam protvi vlasti i protiv nazovi opozicije. Zato što niko od trenutnih ne valja. Ni ovaj frankenštajn nastao od SRS i DS, kao ni otpadak koji još uvek ima hrabrosti da se naziva DS.
Ja ne krijem da nisam za ovu vlast, dok ti ne kriješ da ih podržavaš.
pa si zato došao na temu podrške lbgt Madjarima? da nam.pričaš ove gadosti? šta radi moderacija? tražim odgovornost odgovornih! :rtfm:

Опозиција постоји али се не види, велики илузиониста има трик "час га видиш, час га не видиш", све према потреби.

Back