Podrška LGBTIQ zajednici u Mađarskoj na Paradi ponosa!

Storage Temptation

Elita
Banovan
Poruka
21.197
Nekoliko hiljada Mađara pridružilo se godišnjoj Paradi ponosa u Budimpešti kako bi izrazili podršku LGBTIQ zajednici i neslaganje sa novim zakonom kojim se zabranjuje prikazivanje sadržaja LGBTIQ tematike mlađima od 18 godina.

Mađarski premijer Viktor Orban, koji je na vlasti od 2010. godine sve više radikalizuje politiku u svojoj zemlji.

908-E66-F9-5-A3-F-4-AB7-A259-F48-A339-F1118.jpg

https://rs.n1info.com/svet/podrska-lgbtiq-zajednici-u-madjarskoj-na-paradi-ponosa/

Ovo je krah orbana!
Svi pioni takozvanog i lažnog Vladimira Klutina* su pred smenom!
Hiperiška!

Objasni zašto?
Pa recimo da ti kažeš Hitleru: "Ne znam, ova vaša ideja da vršite represiju nad LGBTIQ je u neskladu s ljudskim pravima?"

Šta bi on odgovorio:

a) "Jao u pravu si. Hajde da ispoštujem Soroševu povelju o pravima čoveka, a svoj program Aušvica ukinem."

b) "Pa baš me briga za ljudska prava. Ja gledam da ispoštujem orbanovske vrednosti i tradicije."

Pa recimo da ti kažeš Hitleru: "Ne znam, ova vaša ideja da vršite represiju nad LGBTIQ je u neskladu s ljudskim pravima?"

Šta bi on odgovorio:

a) "Jao u pravu si. Hajde da ispoštujem Soroševu povelju o pravima čoveka, a svoj program Aušvica ukinem."

b) "Pa baš me briga za ljudska prava. Ja gledam da ispoštujem orbanovske vrednosti i tradicije."
Hitler je ubio svog dečka sa kojim se vukao za kitu jbg položaj ne dozvoljava

Šta bi on odgovorio:

Kao prvo, Hitler je mrtav odavno.
Kao drugo, nikome nisu uskraćena ljudska prava. Jel ti kad dođeš na razgovor za posao ili kod doktora ili bilo gde,jel te neko pita da li si strejt ili derpe? Na koji način su njima prava uskraćena? Bukvalno ih ima u svim institucijama.

Švabe su nevidjen LGBTIQ...

ovamo pljačkali zlato od Jevreja i ubijali ih (Nemačka je na drugom mestu po količini zlata a nemaju neka nalazišta) a sa druge strane nacisti postavljaju Jevreja za direktora muzeja u Berlinu - nacisti nisu voleli kubizam pa je Jeśa imao svoj interes

Angelu Merkel je svrbelo da sazna koje sve slike dotični ima u svojoj kolekciji jer nisu bile na ceni kod nacista...

Skoro umro lik...
Nikad na platnom spisku
Nikad u PIO fondu
Nikad na socijalnom
Uvek po aukcionarskim kućama...

Децу до пунолетства треба заштитити од пропаганде сексуалних девијација.

Ко се не слаже са изразом девијација, нека промени математику.

Постоји дефиниција стандардне девијације. У оквиру +/- једне ст. девијације је 68%, а у оквиру +/- две ст. девијације је 95% нормалног становништва. Ван тога су остале особе, које су у односу на претходне, девијантног понашања.

ima ih kolko hoces, ne bi zacudilo ni da ovde ne borave. ako nista, bar su "uzivali" u materijalu.
crkotine.
Ja sebe smatram srpskim domaćinom, ne delim slike niti ih gledam (prilično mi je degute da uopšte raspravljam na tu temu) imam tri ćerke i grozim se takvih osoba ali i takvih optužbi (generalizacija).
Dakle, svako od tih pedofila ima ime i prezime i takav ne zaslužuje da mu se kaže da je Srbin i čovek, to su devijantne osobe kojima je mesto u zatvoru. Po našem zakonu pedofilija je krivično delo.
Jurić ima fondaciju i trudi se da otkriva pedofile i da ih pošalje na sud i u zatvor - i on je srpski domaćin.

srpski domacini panicno GEJEVI CE OMOGUCITI PEDOFILIJU
pedofili se setaju srbijom, vladare skolama i gradovima/
srbskog domacina zabole tuki
Glumac Goran Jevtić 2014 godine silovao dečaka u WC-u Narodnog pozorišta. Većina njegovih kolega je govorila kako je taj dečak to izmislio da bi ukaljao glumčevo ime.

Branislav Lečić optužen da je silovao koleginicu Danijelu Štajnfeld,većina njegovih kolega ga je proglasila krivim i bukvalno nisu hteli da igraju predstave sa njim. Čak je i Mirjana Karanović preuzela ulogu suda i izjavila "Nema tu šta sud da dokazuje.", aludirajući da je Lečić kriv.

Ja sebe smatram srpskim domaćinom, ne delim slike niti ih gledam (prilično mi je degute da uopšte raspravljam na tu temu) imam tri ćerke i grozim se takvih osoba ali i takvih optužbi (generalizacija).
Dakle, svako od tih pedofila ima ime i prezime i takav ne zaslužuje da mu se kaže da je Srbin i čovek, to su devijantne osobe kojima je mesto u zatvoru.
pa ne vidim te da mnogo pises o tim imenom i prezimenom poznatim pedofilima koliko su ti trn u picci gej ljudi i zenska prava

Glumac Goran Jevtić 2014 godine silovao dečaka u WC-u Narodnog pozorišta. Većina njegovih kolega je govorila kako je taj dečak to izmislio da bi ukaljao glumčevo ime.
kao prvo, decak nije bio decak nego maloletnik. naravno, skandalozno je i to, ali decak nije nego srednjoskolac.
kao drugo, nije ga silovao, nego su to bile nedozvoljene polne radnje. dakle, pipkao ga u prevodu.

kao prvo, decak nije bio decak nego maloletnik. naravno, skandalozno je i to, ali decak nije nego srednjoskolac.
kao drugo, nije ga silovao, nego su to bile nedozvoljene polne radnje. dakle, pipkao ga u prevodu.
Maloletno lice/dečak. I srednjoškolac je dečak. Zamisli uđe on u pekaru,a pekarka mu kaže "Izvoli srednjoškolac" :rotf: . A šta su nedozvoljene polne radnje,nego silovanje?

Jurio ga da mu ****** a to je bliže silovanju nego "nedozvoljene polne radnje", bar ja tako vidim ako neko neće a ti ga prisiljavaš (imamo i primer glumica i ovog učitelja glume - reditelja).Naravno da ću da osudim svakog silovatelja, naravno da sam protiv propagiranja LGBT a šta će oni da rade (zna ono kako kažu) u svojim kućama, klubovima - to je samo njihova stvar i ne dotiče me.

Ne znam u čemu je problem sa zabranom prikazivanja sadržaja LGBTEIQ ili kako već, maloletnim licima? To treba i kod nas da se uvede.
problem je zato što se tako šalje dodatna poruka LGBTQ tinejdžerima da su nepoželjni,pogrešni,da nema mesta za njih u društvu i da su tačne one tvrdnje homofobične sredine koja im govori da su greška prirode kakvih ima jako malo na svetu...
Vidiš,reprezentacija u medijima,naročito ona pozitivna im daje nekog sa kim mogu da se identifikuju i osećaju validno(što generalno svim tinejdžerima treba)...

Inače je ok kada se u takvim sadržajima prikaju kakao su srejt parovi u braku,kako se drže za ruke,izjavlju ljubav jedno drugom,čak i da se ljude ali kada su u pitanju parovi koji nisu srejt iz nekog razloga je odmah vulgarno i neprikladno jer?? hmmm ne znam kojom logikom je jedno sasvim ok a drugo nije...ili su obe varuijante ok ili ni jedna od njih nije...

Jurio ga da mu ****** a to je bliže silovanju nego "nedozvoljene polne radnje", bar ja tako vidim ako neko neće a ti ga prisiljavaš (imamo i primer glumica i ovog učitelja glume - reditelja).Naravno da ću da osudim svakog silovatelja, naravno da sam protiv propagiranja LGBT a šta će oni da rade (zna ono kako kažu) u svojim kućama, klubovima - to je samo njihova stvar i ne dotiče me.
vidim i specijalista si za silovanje samo kad zene nisu zrtve, onda sve nesto nekako ne moze da bude silovanje majkumy

Back